- 5 Mayıs 2013
- 3.097
- 4.521
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #3.341
ciddi olmazsın bende bi kaç ay sonra kestirmeyi düşünüyorum yazık çcouğumun aklı kıtmı olacak öyle derler ya büyüklerimizbende kestireceğim ama boyama konusunu bilmiyorum. hamileyken saç kestirmek sakıncalıymışöyle duymuştum. hamile olayımda saçım süpürge gibi olsun
evet öyle diyorlarciddi olmazsın bende bi kaç ay sonra kestirmeyi düşünüyorum yazık çcouğumun aklı kıtmı olacak öyle derler ya büyüklerimiz
hadi hayırlısı inşallah test sonucun güzel çıkarBiraz once kan verdim, problem cikmazsa, cumartesı transferim varrrr
evet öyle diyorlarbende kestirmeyi düşünüyordum zaten transfer öncesi kestireceğim ve öyle bebeklerimi yükleneceğim. herşeye yeni bir başlangıç yapacağım öyle hissediyorum
Biraz once kan verdim, problem cikmazsa, cumartesı transferim varrrr
ayy canım tamda sen denk gelmişsin tamam kadırayım seni boş bırakayım onucycas opu tamamlandı canım, transfere hazırlık aşamasına başlanacak.
Bir de lütfeeen 13 rakamını atlayarak devam et olur mu
hadi hayırlısı olsun canım desnee gün saymaya çok çok az kaldıBiraz once kan verdim, problem cikmazsa, cumartesı transferim varrrr
Mutlu sona az kaldi desenwBiraz once kan verdim, problem cikmazsa, cumartesı transferim varrrr
Kizlar listeyi görünce aklima geldikaranfil1990 arkadasimizin sesi çikmiyor. Yeni arkadaslarida eklicezz ohhhh bizim liste destan olacak en sonunda hepsi hamile olacak insallah [/QUOT burdayımmmm ben sizi hep takip ediyorum.çok ta hoşuma gidiyo konuşmalarınız..baya bir kaynaşmış tanışmış herkes...maşallah allah muhabbetinizi bozmasın...gizli hayranınızım gizliden takip ediyorum sizi kızlar
can sesi, aklıma geldi kaan bey sana ne zaman gel dedi? bir de hiç transfer tarihini konuşmuşmuydunuz?Aynı şeyleri hissediyoruz, bende haftasonu kestirdim, sakıncası yoksa boyatacağım
bundan sonra katılırım canım teşekkür ederim....henüz bişeye başlamadığım için sesimi de çıkarmıyorum...perşembe günü gidicem hastaneye bakalım neler olacakgizliden takip etme canım, katıl sende. mutlu oluruz
olsun canım ben daha hala transfer aşamasına geçemedim daha da var gibi snkibundan sonra katılırım canım teşekkür ederim....henüz bişeye başlamadığım için sesimi de çıkarmıyorum...perşembe günü gidicem hastaneye bakalım neler olacak
hadi hayırlısı olur inşallah. seninde az kAlmış. birer birer hamile haberleri gelir inşallahBende relgli sonrasi transfer hazirligina basliycaz nasipse bugun sacimi boyattim
yok canım çok sormadın vitamin ilaçları kullanıyorum üç aydır.geçen ay kaan beyle görüştüm herşey yolunda yumurta toplama işlemine başlanıcak bu ay dedi.bakalım merak içerisindeyim bende inşallah her şey yolundadır....bizim şimdiye kadar hep sebepsiz infertilite dendiolsun canım ben daha hala transfer aşamasına geçemedim daha da var gibi snkiama sohbet iyi gidiyor güzel haberler geliyor. ilk görüşmen mi olacak? yoksa iğnelere mi başlanacak? ve birde sorun neydi acaba? çok soru sordum