Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

ciddi olmazsın bende bi kaç ay sonra kestirmeyi düşünüyorum yazık çcouğumun aklı kıtmı olacak öyle derler ya büyüklerimiz
evet öyle diyorlar bende kestirmeyi düşünüyordum zaten transfer öncesi kestireceğim ve öyle bebeklerimi yükleneceğim. herşeye yeni bir başlangıç yapacağım öyle hissediyorum

bundan sonra katılırım canım teşekkür ederim....henüz bişeye başlamadığım için sesimi de çıkarmıyorum...perşembe günü gidicem hastaneye bakalım neler olacak
olsun canım ben daha hala transfer aşamasına geçemedim daha da var gibi snkiama sohbet iyi gidiyor güzel haberler geliyor. ilk görüşmen mi olacak? yoksa iğnelere mi başlanacak? ve birde sorun neydi acaba? çok soru sordum

Arkadaşlar ben opudan sonra yumurtalarimin saglikli ve kaliteli olarak dondurulmasi icin baslayip nasipse hamile kalirsam bebegimi kucagima alana kadar devam edecegim hergun cektigim esmalari sizlerle paylasmak istedim. Ben hergun her esmayi bir tesbih cekiyorum.belki siZlerde yapmak istersiniz diye paylasmak istedim :)

Eklentiler

• image.jpg
    153,8 KB · Görüntüleme: 96
yok canım çok sormadın vitamin ilaçları kullanıyorum üç aydır.geçen ay kaan beyle görüştüm herşey yolunda yumurta toplama işlemine başlanıcak bu ay dedi.bakalım merak içerisindeyim bende inşallah her şey yolundadır....bizim şimdiye kadar hep sebepsiz infertilite dendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…