- 2 Ocak 2013
- 777
- 1.430
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #3.321
inşallah canım ağzın bal yisin senya şimdi kıskandım mı desem ne desem bilemedim aranızda olmak isterdimneyse ki ikinizde güzel haberlerle gelmişsiniz. cycas canım benim güzel anne, her fırsatta söyleyeceğim yüzünde ki mutluluk hiç gitmesin. pıt pıtlar daima senin için atsın. @ swallow, canım seninde hayırlı olsun, değerin düşmüş. hayırlısıyla transferin olduktan sonra bebişin ısınacak içinde, can bulacak inşallah
hadi bakalım paşa oğlan çok bekletti sizi. hayırlısı olsun. sağlıkla gelsin oğlumuzMerhaba arkadaşlar. Güzel haberler geliyor çok mutlu oldum. Bizde bugün 20. haftamıza girdik çok şükür. Nazlı bebeşim cinsiyet göstermeme konusunda inatçıydı biliyorsunuz:) Bugün şube yöneticimin ısrarlarına dayanamayarak bulunduğum yerde bir kadın doğucuya gittik. Nasipse oğlan olacak:) Göstermediği için artık herkes kız diyordu ama meleğim yine sürpriz yaptı. Allah hepinize bu güzel günleri yaşamayı nasip etsin. Rabbim bu mutluluğu hiçbirinizden esirgemesin inşallah.
Estorfem ve bantlarla ve onceki vitaminlerle devam. Grip icinse mecburen antibiyotik aldim 3 gun suren bi antibiyobitik. 6 gunde gecmeyen grip 2. Antibiyotikte topladi şükür ..Keske ayni gun olsaydi kontrolumuz...insallah canim bende 10 gündür falan kotuydum baya simdi iyiyim hatta kaan bey bidahaki kontrolde o gribi buldugun yere birak dedi :) sen hangi ilaclar kullaniyoesun simdi
prednol yokmu sizde kortizon yaniEstorfem ve bantlarla ve onceki vitaminlerle devam. Grip icinse mecburen antibiyotik aldim 3 gun suren bi antibiyobitik. 6 gunde gecmeyen grip 2. Antibiyotikte topladi şükür ..Keske ayni gun olsaydi kontrolumuz...
heyecan dorukta olmalı. inşallah yüklendiğinde kardan bebeğini güzel haberler verirsin.Merhaba hanimlar aramiza yeni katilan arkadaslar sizlerde hosgeldiniznasilsiniz ben gribi cok şükür atlattim ilaclarimi bandlar imi kullaniyorum cuma günkü kontrolumu bekliyorum buyuk bir heycanla cycas cok tebrikler canim pit pitlari duymussun rabbim kucaginda da o pit Pitlari hissettirsin insallah
SWALLOW09 canim gözün aydin hayirlisi ile sonuclandirsin insallah tedavini
ozlem_hakaan canim minik yaramaz bu sefer saklayamadi demek he oglusunu kucaginada almayi nasip etsin allah
Secim konusunda kararsiz arkadaslar kesinlikle ve kesinlikle kaan bozkurt derim bende once allaha sonra kaan beye birakin kendinizi en zor anlarinizda bile moral kaynaginiz kafam rahat olsun fiyorsaniz hic dusunmeyin derim ben....
Iste bu beKizlar dun pilatese basladim. Bugun de yuruyus yaptim ve aylardir tartiya cikmiyordum. kilomla yizlestim :) 2 ya da 3 kilo verebilirsem eski kiloma ulasacagim. Aylardir spor yapmadigim icin yuruyus bile zorladi beni. Azimliyim ama insallah hamile kalmadan once cok fit olacagim :) kafa dagitma seklimi begendiniz mi :)
Yok bna onu vermedi. Hatta rahim cabuk kalinlascak gibi duruyor dedi ve bantlara 3 gun gec baslatti. Onla alakali olBilir...prednol yokmu sizde kortizon yani
Çok teşekkür ederim:) İnşallah herkese nasip olsun.hadi bakalım paşa oğlan çok bekletti sizi. hayırlısı olsun. sağlıkla gelsin oğlumuz
Teşekkür ediyorum verdiğin bilgiler için, benim gibi doktor konusunda kararsız kalan veya tedavi görende hepimiz içinde inşallah allahım hayırlısını nasip etsin, çok sağolun böyle bir ortamda bizim gibi tedavi gören arkadaşlarımıza hemen ilgili olmanız beni mutlu ettiMerhaba, bende geçmişte başarısız bir tüp bebek tedavisi yaşadım. Moral bozukluğunu ve alacağın kararın önemini anlıyorum. Farklar o kadar açık ki. Standart bir uygulama yapıp, maalesef olmadı çalışma ruhu yok Kaan Bey'de. Apar topar başlatılan süreç yerine, bizi öncesinde takviyelerle buna daha hazır hale getiriyor. Tedavi süresinde de gerekli ne gerekiyorsa yaptığına emin olabilirsin. Ben henüz hamile değilim. 3 tane kardan bebeğim var ancak sonrası içinde gereken herşeyin yapıldığına eminim. Gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum kısaca.
Umarım öyle de olacak inşallah :)teşekkür ederim can sesi. sanırım şans benden yana mı belli değil. umarım cuma günü hayırlı haberler veririm.
hadi hayırsı ile git güzel haberler getiryarın yokummmmmmmm bilgisayarda olamıycam allahım yardım etsin hepimize selamlar doktora gidiyoruzzz
Teşekkür ediyorum verdiğin bilgiler için, benim gibi doktor konusunda kararsız kalan veya tedavi görende hepimiz içinde inşallah allahım hayırlısını nasip etsin, çok sağolun böyle bir ortamda bizim gibi tedavi gören arkadaşlarımıza hemen ilgili olmanız beni mutlu etti
canım benim çok sağol Allah razı olsun inşallah inanıyorum ki yakın bir zamanda sizlerde bu duyguları yaşayacaksınız inşallah sağlıkla kucağıma alabilirim kucağımaya şimdi kıskandım mı desem ne desem bilemedim aranızda olmak isterdimneyse ki ikinizde güzel haberlerle gelmişsiniz. cycas canım benim güzel anne, her fırsatta söyleyeceğim yüzünde ki mutluluk hiç gitmesin. pıt pıtlar daima senin için atsın. @ swallow, canım seninde hayırlı olsun, değerin düşmüş. hayırlısıyla transferin olduktan sonra bebişin ısınacak içinde, can bulacak inşallah
tamam canım güncelleyim ama bende karıştırıyorum ben listenin eski halini paylaşayım yeni arkadaşlar durumlarını söylesin ekleyim
evet öyle olsun canım. uzun bir liste olacaktamam canım güncelleyim ama bende karıştırıyorum ben listenin eski halini paylaşayım yeni arkadaşlar durumlarını söylesin ekleyim
bende kestireceğim ama boyama konusunu bilmiyorum. hamileyken saç kestirmek sakıncalıymışArkadaşlar transferden önce saç boyatmanın sakıncası var mı sordunuz mu hiç. Malum umarım sonrasında boyatamayacağımız için
cak yükleyebildim sürekli boyutu büyük diyip durdu listede kargacık kurgacık oldu ama idare edin ancak mb düşünce yüklendievet öyle olsun canım. uzun bir liste olacak