Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

inşallah canım ağzın bal yisin sen

hadi bakalım paşa oğlan çok bekletti sizi. hayırlısı olsun. sağlıkla gelsin oğlumuz

insallah canim bende 10 gündür falan kotuydum baya simdi iyiyim hatta kaan bey bidahaki kontrolde o gribi buldugun yere birak dedi :) sen hangi ilaclar kullaniyoesun simdi
Estorfem ve bantlarla ve onceki vitaminlerle devam. Grip icinse mecburen antibiyotik aldim 3 gun suren bi antibiyobitik. 6 gunde gecmeyen grip 2. Antibiyotikte topladi şükür ..Keske ayni gun olsaydi kontrolumuz...

heyecan dorukta olmalı. inşallah yüklendiğinde kardan bebeğini güzel haberler verirsin.

Iste bu be

Teşekkür ediyorum verdiğin bilgiler için, benim gibi doktor konusunda kararsız kalan veya tedavi görende hepimiz içinde inşallah allahım hayırlısını nasip etsin, çok sağolun böyle bir ortamda bizim gibi tedavi gören arkadaşlarımıza hemen ilgili olmanız beni mutlu etti

Elbette benim de Kaan Bey'e ulaşmamı sağlayan yine burada ki arkadaşlar olmuştu.
Zaman, emek, inanç ne kaybediyorsak en azından okuyabilenler için bunlara neden olmayan bir uzmana yönlendirmek bizimde sorumluluğumuz. Doktorumuz elinden geleni yapıyor ancak bir noktadan sonra da Allah'ın takdiri tabi..

canım benim çok sağol Allah razı olsun inşallah inanıyorum ki yakın bir zamanda sizlerde bu duyguları yaşayacaksınız inşallah sağlıkla kucağıma alabilirim kucağıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…