Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

agapo benimde 14.gun degerim 1201 cikti.Allah tamamina erdirsin insallah.3gundur esimle yillik izindeyiz o yuzden cok sik giremiyorum kizlar ama gelismelerden haberdar edicem sizleri.dualarim sizlerle
Cycas canım burdada tekrardan gözün aydın diyeyim menekşe canım seninde değerin katlanmış. Güzel Anneler umarım kucağınıza alacağınız zamanları da görürsünüz

Canım

Ortalama olarak öğrenmek istedim çok teşekkür ederim.4900 TL demekki kesin gerisi artık tedaviye göre

Herkwse farkli tedavi uygulaniyor herkesin rahatsizlugi ayni değil 7000 tutan var 10000 tutan var ama ilaçlarla birlikte. Ama çok iyi bir karar vermiş sin tebrik ederim.[/QUOTE]
Teşekkür ederim.Evet uzun zaman araştırmalarımdan sonra Kaan Bey de karar kıldık. Gerçekten içim çok rahat.Kendisiyle tlf da görüşmüştük.Başarılı bi doktor olduğuna inanıyorum.Hayırlısı olur inşallah.

Herkwse farkli tedavi uygulaniyor herkesin rahatsizlugi ayni değil 7000 tutan var 10000 tutan var ama ilaçlarla birlikte. Ama çok iyi bir karar vermiş sin tebrik ederim.
Teşekkür ederim.Evet uzun zaman araştırmalarımdan sonra Kaan Bey de karar kıldık. Gerçekten içim çok rahat.Kendisiyle tlf da görüşmüştük.Başarılı bi doktor olduğuna inanıyorum.Hayırlısı olur inşallah.[/QUOTE]
Hayırlısı olsun. Hoşgeldin o zaman aramıza

Herkwse farkli tedavi uygulaniyor herkesin rahatsizlugi ayni değil 7000 tutan var 10000 tutan var ama ilaçlarla birlikte. Ama çok iyi bir karar vermiş sin tebrik ederim.
Teşekkür ederim.Evet uzun zaman araştırmalarımdan sonra Kaan Bey de karar kıldık. Gerçekten içim çok rahat.Kendisiyle tlf da görüşmüştük.Başarılı bi doktor olduğuna inanıyorum.Hayırlısı olur inşallah.[/QUOTE]
Hayırlı olsun çok sevindim Kaan Bey'de karar kıldığınıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…