Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

leylek.gif
BEBEĞİME... Senin kokunu duyacağım günün özlemiyle bekliyorum, umutlarımı yenileyip yarınlarıma ışık olacağın günü..Haberini alıp sevinçten boğazıma düğümlenen hıçkırıklarla aleme haykıracağım günü..Şimdi bekliyorum sadece sessiz ve yorgun yüreğimle ıssız limana demir atmış umutlarımla bekliyorum yeniden coşup dalgalanmayı yani seni bekliyorum bebeğim..Sessizce gelip kollarıma sığınmanı ve seni dünyada bütün kötülüklerden koruyabilecek kadar güçlü bir annen olacağını bil meleğim...Bütün özlemimle,bütün hasretimle bekliyorum gelmeni.. ANNEN :emir_bebek::emir_bebek:

Ağzına sağlık ne diyim ki başka :KK43:

Merhabalar tüp bebek için (Opu+transfer) 4900, iğneler ilaçlar da 2000-3000 arası diyebiliriz. Her kişiye farklı bir tedavi uyguladığı için Kaan bey iğne ve ilaç ücretleri değişiklik gösteriyor. Sizin de herşey gönlünüzce olsun inşallah.... :)
amanın :KK57: canım opu+transfer 4900 mü olmuş.4500 diye biliyordum ben.Zam mı geldi yoksam :KK35:

Günaydın Kızlar.... bugün saat 5 te Kaan Bey'de randevum var... Keseyi görücez inşallah.. çok heyecanlıyım, :KK17:belki bir süpriz olur ikiz olur...
Orda olacak var mı bugün? Denk gelirsek görüşürüz...
canım hadi bakalım hayırlısı bende perşembe günü gideceğim inşallah miniklerimizi görürüz :KK36::KK36:

Biriniz ile bugün tanışıyorum o zaman :KK5: banusu35 15 dakika öncede benim görüşmem var. Bende de son duruma bakılacak. Opu tarihi belirlenebilir belki :KK39:
Süper Can sesi Can sesi ... demek benden hemen önce senin randevun var... görüşürüz inşallah... üstümde turkuaz renkli hırka olacak...bulursun beni artık..

X