- 20 Ekim 2014
- 172
- 488
- 38
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #2.521
24 kasımdada benimki başlıyobanusu35 saglikla kucagina alirsin Insallah. cycas @menekseg5 az kaldi yakinda o gunleri de goreceksiniz .. Darisi toptan basima...Histodan sonra ilaclarimi iciyorum kontrol 26 kasim sonrasi rahim kalinlasturma az kaldi adim adim transfeere gidiyorumn
Benim dogum gunumde :) hadi hayirlisi24 kasımdada benimki başlıyo
Benim dogumgunum herkesin bir seyi denk geliyor o gune . Hayirlisi ins.Merhaba hanimlar keselerde gorunmeye baskadi oh ne güzel darisi bizlere benimde 24unde kontrol rahim kalinlastirma icin...
saat kaç senin? benim 11,00Merhaba hanimlar keselerde gorunmeye baskadi oh ne güzel darisi bizlere benimde 24unde kontrol rahim kalinlastirma icin...
saol arkadaşımBenim dogum gunumde :) hadi hayirlisi
Şimdiden doğum gün kutlu olsun inşallah seneye kucağında bebeğinle girersin yeni yaşınaBenim dogumgunum herkesin bir seyi denk geliyor o gune . Hayirlisi ins.
Bende denizaa nerelerde diyordum hiç sesin soluğun çıkmıyor canım transfer ne zaman ?Merhaba hanimlar keselerde gorunmeye baskadi oh ne güzel darisi bizlere benimde 24unde kontrol rahim kalinlastirma icin...
Tedaviniz hayırlı olsun sorun neydi ?Merhaba Kader Arkadaşlarım,
bu sefer sessizce takip ettim sizleri, Kaan Bey e karar vermem de de etkili oldunuz. iyi haberlerinize sevindim, kötü sonuçlara üzüldüm. mart ayından beri kaan beye gidiyorum, önce vitamin, arı sütü hazırlık, sonra ilk toplama 1 adet 1. kalite 2 adet 2.kalite embiriyomuz oldu, ikinci toplamamız da maalesef sonuç sıfır. bu da biraz moral bozukluğu yarattı, transfere kadar 1-2 ay ara verelim demiştik, gerçi 4 ay oldu.... transfere hazırlık için cumartesi gideceğiz, öğrenmek istediğim histo regl bitiminde mi yapılacak? (daha önce öyle yaptırmıştık) bir de bu dönemde vitaminler dışında bir ilaç kullanacak mıyız? transfer öncesinde rahim kalınlaştırmak için hangi iğne ( ve ne kadar) kullanılacak? beni bilgilendirir seniz, çok mutlu olacağım... çünkü şimdiden strese girdim ne kadar daha lazım ne ne zaman olur? diye... Hakkımızda hayırlısı inşallah...
sevgiler...
canım başta sebepsiz deniliyordu 2 tüp denememizde... ama anladım ki bu tedavimizde yumurta sayısı ve kalitesi sorunum. 3. yumurta toplamayı da yapalım dedi kaan bey ama ben madden de manen de yapamam dedim, onun için transferi bile yaz sonu yapalım dedim, gerçi kış başına geldik :) 3 adet kardan bebeğimin hepsini de transfer istiyorum.Tedaviniz hayırlı olsun sorun neydi ?
Benimde 10.30 canimsaat kaç senin? benim 11,00
Bazen giremiyoum bide bu ara keyifsizim grip gibi olcam kırılıyor vucudumBende denizaa nerelerde diyordum hiç sesin soluğun çıkmıyor canım transfer ne zaman ?
Amin canim hayirlisi insallah :)Benim dogumgunum herkesin bir seyi denk geliyor o gune . Hayirlisi ins.
Geçmiş olsun kendine dikkat et bu aralar aralık 5 -6 gibi gelicem bende iğnelere başlıycaz belki senin geliceğin zaman bende orda olabilirim yumurta takibi icinBazen giremiyoum bide bu ara keyifsizim grip gibi olcam kırılıyor vucudum24unde kontrol var o gun belli olucak aralik 10-14 arasi gibi demisti tam gunu söyleyecek insallah
Kaç tane dondurulmuşun var canımGeçmiş olsun kendine dikkat et bu aralar aralık 5 -6 gibi gelicem bende iğnelere başlıycaz belki senin geliceğin zaman bende orda olabilirim yumurta takibi icin
Aslinda cok dikkatli davraniyorum o kadar da vitamin iciliyor ama oldu mu oluyor isteGeçmiş olsun kendine dikkat et bu aralar aralık 5 -6 gibi gelicem bende iğnelere başlıycaz belki senin geliceğin zaman bende orda olabilirim yumurta takibi icin
1 tanecik kardan bebegim var canimKaç tane dondurulmuşun var canımdenizaa
Ay insallahhh :)Şimdiden doğum gün kutlu olsun inşallah seneye kucağında bebeğinle girersin yeni yaşına