Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Ama ben burdayiimmm...@can sesi sen nerdesiinn??
Selammm artık tanıdığım birine yazıyorum :) Danışmanın orada seni farkettim ama emin olamadığım için seslenmedim. Muayeneden çıkar çıkmaz buldum ama seni Kese gözüktü demek annesi Sağlıkla büyüsün bebeğin inşallah canım.

Ben de gordum ama emin olamadim. Sutlu kahve hirka diyince daha acik renkte bir hirka bekliyordum.. neyse ki tanistik sonunda...darisi basina cnm..insallah cabucak guzel haberlerini aliriz senin de...

Ben de gordum ama emin olamadim. Sutlu kahve hirka diyince daha acik renkte bir hirka bekliyordum.. neyse ki tanistik sonunda...darisi basina cnm..insallah cabucak guzel haberlerini aliriz senin de...
İnşallah güzel haberler vereceğim günler gelir benimde. Bu kadar içten istedikten sonra umarım hepimiz bu mutluluğa ulaşırız. Hem bugün doktorumuzun kapısında taze bir annenin yüzyüze güzel dileklerini aldım...

Cok bisey soylemedi... Ilaclara aynen devam, bir degisiklik yok... Heyecandan soracaklarimi da unuttum zatrn.. asil kalbi nasil bekliycem onu bilmiyorum..
Bebeğine sağsağlim kavuşmayı kucağına almayı ona sımsıkı sarılıp o mis gibi bebek kokusunu koklamayı nasip etsin rabbim olmayan isteyen herkese versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…