- 22 Ekim 2013
- 632
- 1.112
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #2.461
BEBEĞİME... Senin kokunu duyacağım günün özlemiyle bekliyorum, umutlarımı yenileyip yarınlarıma ışık olacağın günü..Haberini alıp sevinçten boğazıma düğümlenen hıçkırıklarla aleme haykıracağım günü..Şimdi bekliyorum sadece sessiz ve yorgun yüreğimle ıssız limana demir atmış umutlarımla bekliyorum yeniden coşup dalgalanmayı yani seni bekliyorum bebeğim..Sessizce gelip kollarıma sığınmanı ve seni dünyada bütün kötülüklerden koruyabilecek kadar güçlü bir annen olacağını bil meleğim...Bütün özlemimle,bütün hasretimle bekliyorum gelmeni.. ANNEN
Bende aglamistim hNaptin canim ya aglattin serviste. Cok duygulandimmm harika olmus.
Saol arkadasimAğzına sağlık ne diyim ki başka
Bende
Kiyamam sanaCanım benim yaa... Zaten en oynak şarkıya bile ağlar durumdayım bu aralar valla yüreğime dokundun ağzına sağlık...
amanınMerhabalar tüp bebek için (Opu+transfer) 4900, iğneler ilaçlar da 2000-3000 arası diyebiliriz. Her kişiye farklı bir tedavi uyguladığı için Kaan bey iğne ve ilaç ücretleri değişiklik gösteriyor. Sizin de herşey gönlünüzce olsun inşallah.... :)
Günaydın canım. Hadi bakalım hayırlı haberler verirsin inşallah bize:)Günaydın Kızlar.... bugün saat 5 te Kaan Bey'de randevum var... Keseyi görücez inşallah.. çok heyecanlıyım,belki bir süpriz olur ikiz olur...
Orda olacak var mı bugün? Denk gelirsek görüşürüz...
hayırlı haberler inşallahGünaydın Kızlar.... bugün saat 5 te Kaan Bey'de randevum var... Keseyi görücez inşallah.. çok heyecanlıyım,belki bir süpriz olur ikiz olur...
GÜNAYDIINNBu arada günaydınlar herkeseee
Günaydın naptın canım başladınmı sengünaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
canım hadi bakalım hayırlısı bende perşembe günü gideceğim inşallah miniklerimizi görürüzGünaydın Kızlar.... bugün saat 5 te Kaan Bey'de randevum var... Keseyi görücez inşallah.. çok heyecanlıyım,belki bir süpriz olur ikiz olur...
SüperBiriniz ile bugün tanışıyorum o zamanbanusu35 15 dakika öncede benim görüşmem var. Bende de son duruma bakılacak. Opu tarihi belirlenebilir belki
inşallah canım yaaa.. güzel heyecanlar bunlar...canım hadi bakalım hayırlısı bende perşembe günü gideceğim inşallah miniklerimizi görürüz