Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Ama ben burdayiimmm...@can sesi sen nerdesiinn??
Selammm artık tanıdığım birine yazıyorum :) Danışmanın orada seni farkettim ama emin olamadığım için seslenmedim. Muayeneden çıkar çıkmaz buldum ama seni :KK5: Kese gözüktü demek annesi :KK9: Sağlıkla büyüsün bebeğin inşallah canım. :KK36:

Selammm artık tanıdığım birine yazıyorum :) Danışmanın orada seni farkettim ama emin olamadığım için seslenmedim. Muayeneden çıkar çıkmaz buldum ama seni :KK5: Kese gözüktü demek annesi :KK9: Sağlıkla büyüsün bebeğin inşallah canım. :KK36:

Ben de gordum ama emin olamadim. Sutlu kahve hirka diyince daha acik renkte bir hirka bekliyordum.. neyse ki tanistik sonunda...darisi basina cnm..insallah cabucak guzel haberlerini aliriz senin de...:KK49:

Ben de gordum ama emin olamadim. Sutlu kahve hirka diyince daha acik renkte bir hirka bekliyordum.. neyse ki tanistik sonunda...darisi basina cnm..insallah cabucak guzel haberlerini aliriz senin de...:KK49:
İnşallah güzel haberler vereceğim günler gelir benimde. Bu kadar içten istedikten sonra umarım hepimiz bu mutluluğa ulaşırız. Hem bugün doktorumuzun kapısında taze bir annenin yüzyüze güzel dileklerini aldım... :KK66:

Cok bisey soylemedi... Ilaclara aynen devam, bir degisiklik yok... Heyecandan soracaklarimi da unuttum zatrn.. asil kalbi nasil bekliycem onu bilmiyorum..
Bebeğine sağsağlim kavuşmayı kucağına almayı ona sımsıkı sarılıp o mis gibi bebek kokusunu koklamayı nasip etsin rabbim olmayan isteyen herkese versin..

X