- 14 Ağustos 2014
- 463
- 1.458
- Konu Sahibi mavinehir17
- #2.501
Banusu35 ne yaptın görüştünüz mü Kaan Bey'le?Ama ben burdayiimmm...@can sesi sen nerdesiinn??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Banusu35 ne yaptın görüştünüz mü Kaan Bey'le?Ama ben burdayiimmm...@can sesi sen nerdesiinn??
Evet canim.. Allah'a sukur kesemizi gorduk. 1 bebis buyuyor orda, ikiz degilmis.. haftaya cuma da kalbini dinliycez insallah...Banusu35 ne yaptın görüştünüz mü Kaan Bey'le?
çook sevindim canım hayırlı olsun ne güzel görmüşsün bebişini okurken çok heyecanlandım demek 10 gün sonrada kalpatışı duyuluyormuş bunu merak ediyordumEvet canim.. Allah'a sukur kesemizi gorduk. 1 bebis buyuyor orda, ikiz degilmis.. haftaya cuma da kalbini dinliycez insallah...
Cok tesekkurler canim.. insallah senden de bu haberi aliriz...çook sevindim canım hayırlı olsun ne güzel görmüşsün bebişini okurken çok heyecanlandım demek 10 gün sonrada kalpatışı duyuluyormuş bunu merak ediyordum
inşallah canım ben yarın akşam heyecandan uyuyamam kiCok tesekkurler canim.. insallah senden de bu haberi aliriz...
evet 10 gun sonra duyabilicez...
Ne guzel hayirlisi olsun. Insallah saglikla buyur bebisin :)Evet canim.. Allah'a sukur kesemizi gorduk. 1 bebis buyuyor orda, ikiz degilmis.. haftaya cuma da kalbini dinliycez insallah...
Cok bisey soylemedi... Ilaclara aynen devam, bir degisiklik yok... Heyecandan soracaklarimi da unuttum zatrn.. asil kalbi nasil bekliycem onu bilmiyorum..inşallah canım ben yarın akşam heyecandan uyuyamam ki
kaan bey başka ne söyledi?
Sagol canim... Hayirlisiyla hepimize insallah...Ne guzel hayirlisi olsun. Insallah saglikla buyur bebisin :)
Selammm artık tanıdığım birine yazıyorum :) Danışmanın orada seni farkettim ama emin olamadığım için seslenmedim. Muayeneden çıkar çıkmaz buldum ama seni Kese gözüktü demek annesi Sağlıkla büyüsün bebeğin inşallah canım.Ama ben burdayiimmm...@can sesi sen nerdesiinn??
Selammm artık tanıdığım birine yazıyorum :) Danışmanın orada seni farkettim ama emin olamadığım için seslenmedim. Muayeneden çıkar çıkmaz buldum ama seni Kese gözüktü demek annesi Sağlıkla büyüsün bebeğin inşallah canım.
İnşallah güzel haberler vereceğim günler gelir benimde. Bu kadar içten istedikten sonra umarım hepimiz bu mutluluğa ulaşırız. Hem bugün doktorumuzun kapısında taze bir annenin yüzyüze güzel dileklerini aldım...Ben de gordum ama emin olamadim. Sutlu kahve hirka diyince daha acik renkte bir hirka bekliyordum.. neyse ki tanistik sonunda...darisi basina cnm..insallah cabucak guzel haberlerini aliriz senin de...
amanın canım opu+transfer 4900 mü olmuş.4500 diye biliyordum ben.Zam mı geldi yoksam
Ortalama olarak öğrenmek istedim çok teşekkür ederim.4900 TL demekki kesin gerisi artık tedaviye göre
Evet canim.. Allah'a sukur kesemizi gorduk. 1 bebis buyuyor orda, ikiz degilmis.. haftaya cuma da kalbini dinliycez insallah...
Bebeğine sağsağlim kavuşmayı kucağına almayı ona sımsıkı sarılıp o mis gibi bebek kokusunu koklamayı nasip etsin rabbim olmayan isteyen herkese versin..Cok bisey soylemedi... Ilaclara aynen devam, bir degisiklik yok... Heyecandan soracaklarimi da unuttum zatrn.. asil kalbi nasil bekliycem onu bilmiyorum..
Ohhh çok şükür çok sevindim. Kalp atışını da gördün mü inşallah bebişin sımsıkı tutunmuş olacak annesine:)Evet canim.. Allah'a sukur kesemizi gorduk. 1 bebis buyuyor orda, ikiz degilmis.. haftaya cuma da kalbini dinliycez insallah...