Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

BEBEĞİME... Senin kokunu duyacağım günün özlemiyle bekliyorum, umutlarımı yenileyip yarınlarıma ışık olacağın günü..Haberini alıp sevinçten boğazıma düğümlenen hıçkırıklarla aleme haykıracağım günü..Şimdi bekliyorum sadece sessiz ve yorgun yüreğimle ıssız limana demir atmış umutlarımla bekliyorum yeniden coşup dalgalanmayı yani seni bekliyorum bebeğim..Sessizce gelip kollarıma sığınmanı ve seni dünyada bütün kötülüklerden koruyabilecek kadar güçlü bir annen olacağını bil meleğim...Bütün özlemimle,bütün hasretimle bekliyorum gelmeni.. ANNEN

Canım benim yaa... Zaten en oynak şarkıya bile ağlar durumdayım bu aralar valla yüreğime dokundun ağzına sağlık...

Canim benim ne guzel yazmissin. Cok mutlu oldum. Allah hepimize anne olmayi nasip eder insallah. Benim se dualarim hepimiz icin.

Naptin canim ya aglattin serviste. Cok duygulandimmm harika olmus.

Merhaba arkadaslar iyi aksamlar.Bİ konu hakkinda bilgi almak istiyorum.Yakin zamanda tedavi goren arkadaslarim tedavi maliyetleriniz ne kadar tuttu? Yakin zamanda bende Kaan beyde tedavi görmek iistiyorum.Bİlgi verebilirseniz cok sevinirim.
Hersey gönlünüzce olsun..

Merhabalar tüp bebek için (Opu+transfer) 4900, iğneler ilaçlar da 2000-3000 arası diyebiliriz. Her kişiye farklı bir tedavi uyguladığı için Kaan bey iğne ve ilaç ücretleri değişiklik gösteriyor. Sizin de herşey gönlünüzce olsun inşallah.... :)

"dimple020, post: 37837214, member: 242769"]Merhaba arkadaslar iyi aksamlar.Bİ konu hakkinda bilgi almak istiyorum.Yakin zamanda tedavi goren arkadaslarim tedavi maliyetleriniz ne kadar tuttu? Yakin zamanda bende Kaan beyde tedavi görmek iistiyorum.Bİlgi verebilirseniz cok sevinirim.
Hersey gönlünüzce olsun..[/QUOTE]
Herkwse farkli tedavi uygulaniyor herkesin rahatsizlugi ayni değil 7000 tutan var 10000 tutan var ama ilaçlarla birlikte. Ama çok iyi bir karar vermiş sin tebrik ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…