- 15 Kasım 2014
- 502
- 1.373
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #2.441
Harika, sağlıkla gelişsin ya da gelişsinler inşallah.evetttt tekrarladık ben kendi sonucumu söyleyimwiolettt te kendi sonucunu kendi söylemek ister herhalde
arkadaşlar bugün ki değerim tammmmm1591.9 çıktı
Sağlıkla büyüsün annesiagapo benimde 14.gun degerim 1201 cikti.Allah tamamina erdirsin insallah.3gundur esimle yillik izindeyiz o yuzden cok sik giremiyorum kizlar ama gelismelerden haberdar edicem sizleri.dualarim sizlerle
benim 16. günüm canımHarika, sağlıkla gelişsin ya da gelişsinler inşallah.@cycas kaçıncı gün değeri bu peki.
harika maşallah:)evetttt tekrarladık ben kendi sonucumu söyleyimwiolettt te kendi sonucunu kendi söylemek ister herhalde
maşallah çok sevindim:)agapo benimde 14.gun degerim 1201 cikti.Allah tamamina erdirsin insallah.3gundur esimle yillik izindeyiz o yuzden cok sik giremiyorum kizlar ama gelismelerden haberdar edicem sizleri.dualarim sizlerle
evetttt tekrarladık ben kendi sonucumu söyleyimwiolettt te kendi sonucunu kendi söylemek ister herhalde
agapo benimde 14.gun degerim 1201 cikti.Allah tamamina erdirsin insallah.3gundur esimle yillik izindeyiz o yuzden cok sik giremiyorum kizlar ama gelismelerden haberdar edicem sizleri.dualarim sizlerle
Canım benim yaa... Zaten en oynak şarkıya bile ağlar durumdayım bu aralar valla yüreğime dokundun ağzına sağlık...BEBEĞİME... Senin kokunu duyacağım günün özlemiyle bekliyorum, umutlarımı yenileyip yarınlarıma ışık olacağın günü..Haberini alıp sevinçten boğazıma düğümlenen hıçkırıklarla aleme haykıracağım günü..Şimdi bekliyorum sadece sessiz ve yorgun yüreğimle ıssız limana demir atmış umutlarımla bekliyorum yeniden coşup dalgalanmayı yani seni bekliyorum bebeğim..Sessizce gelip kollarıma sığınmanı ve seni dünyada bütün kötülüklerden koruyabilecek kadar güçlü bir annen olacağını bil meleğim...Bütün özlemimle,bütün hasretimle bekliyorum gelmeni.. ANNEN
Canim benim ne guzel yazmissin. Cok mutlu oldum. Allah hepimize anne olmayi nasip eder insallah. Benim se dualarim hepimiz icin.Canım sakın pes etme ve üzülme. Sen güçlüsün bunu çok iyi biliyoruz hepimiz. Ben inanıyorum ki rabbim seni bir gün mutlaka sevindirecek. Benim canım ciğerim arkadaşıma(yumurtalık kanserinden döndü son anda) dr lar "asla çocuğun olmaz" demişti. Tüp bebekle hem de ilk seferde ikizleri oldu. 3 yıl sonra da kendiliğinden tekrar ikizlere gebe kaldı. Yani Allahtan umut kesilmez. Kaan Bey eminim seninle başarıya ulaşmadan bırakmaz seni. Aynen dediğin gibi kafadan çıkarmak gerekiyor. Tabi başta mümkün değilmiş gibi görünse de isteyince yapıyorsun kendimden biliyorum. Dualarımız seninle. ben gönülden inanıyorum senin bize bir gün " hamileyim" haberini vereceğine:)
Naptin canim ya aglattin serviste. Cok duygulandimmm harika olmus.BEBEĞİME... Senin kokunu duyacağım günün özlemiyle bekliyorum, umutlarımı yenileyip yarınlarıma ışık olacağın günü..Haberini alıp sevinçten boğazıma düğümlenen hıçkırıklarla aleme haykıracağım günü..Şimdi bekliyorum sadece sessiz ve yorgun yüreğimle ıssız limana demir atmış umutlarımla bekliyorum yeniden coşup dalgalanmayı yani seni bekliyorum bebeğim..Sessizce gelip kollarıma sığınmanı ve seni dünyada bütün kötülüklerden koruyabilecek kadar güçlü bir annen olacağını bil meleğim...Bütün özlemimle,bütün hasretimle bekliyorum gelmeni.. ANNEN
Merhaba arkadaslar iyi aksamlar.Bİ konu hakkinda bilgi almak istiyorum.Yakin zamanda tedavi goren arkadaslarim tedavi maliyetleriniz ne kadar tuttu? Yakin zamanda bende Kaan beyde tedavi görmek iistiyorum.Bİlgi verebilirseniz cok sevinirim.
Hersey gönlünüzce olsun..