- 5 Mayıs 2013
- 3.097
- 4.521
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #22.361
Simdi gordum bunu normalde okunmayan ilk mesajdan gosteriyordu sote kafayi yemis 26 ekim demek benimde herhalde transferim 26 ekime gelir sen sonuc alirken ben bekleyise gececgim inşallah bu kez pozitif sonuc alirsin hayirlisi ileSelam kızlarbugün transferim oldu dualarınızı bekliyorum 8.Deneme İnşallah son olur test tarihim 26 ekim
Amin canım inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürsünSimdi gordum bunu normalde okunmayan ilk mesajdan gosteriyordu sote kafayi yemis 26 ekim demek benimde herhalde transferim 26 ekime gelir sen sonuc alirken ben bekleyise gececgim inşallah bu kez pozitif sonuc alirsin hayirlisi ile
Olabilir böyle seyler sen cok takilma ve dinlenme bak sanirim hemen hemen herkesin oluyor benimde ilk gebeligimde iki kez olduKizlar selam. ya biraz once acik pembe renk degil bulasik gibi bi leke gordum bugun korktum yaaa neyin nesi buuu
Olabilir böyle seyler sen cok takilma ve dinlenme bak sanirim hemen hemen herkesin oluyor benimde ilk gebeligimde iki kez oldu
Bebiş kendine yer açıyordur canım damara denk geldiyse olabilir Kaan beye yaz istersenKizlar selam. ya biraz once acik pembe renk degil bulasik gibi bi leke gordum bugun korktum yaaa neyin nesi buuu
Bebiş kendine yer açıyordur canım damara denk geldiyse olabilir Kaan beye yaz istersen
İçini ferah tut canım Allah'ın izniyle hiçbirşey olmaz, gene de dikkat etmeye devamAradim cnm normalmis.ama rengi ve miktari degisirse hemen bildircem.Rabbim korusun ins
İçini ferah tut canım Allah'ın izniyle hiçbirşey olmaz, gene de dikkat etmeye devam
Amin canımAradim cnm normalmis.ama rengi ve miktari degisirse hemen bildircem.Rabbim korusun ins
canım benim de olmuştu 7. hafta gibi. merkezi aradım gebelerimizin %95inde oluyor dediler çok normalmiş. Kaan Hoca kan sulandırıcı ilacımı kestirmişti. o gün ara ara peçeteye gelen pembelik oldu, sonra düzeldi. sıkıntı etme ama mutlaka sor Kaan Hoca'ya.Kizlar selam. ya biraz once acik pembe renk degil bulasik gibi bi leke gordum bugun korktum yaaa neyin nesi buuu
Allah yardımcın olsun canım ilaçlar şifa olsun, inşallah senin de güzel haberlerini okuruz burdanMerhaba herkese ben de Kaan beyin hastasıyım ilk tüp deneyimim olucakyaşım 36 bugün iğnemin 3.cü günü pazartesi kontrole gidicem yumoşlarımın kontrolü var üç ay tedavi gördüm Kaan hocada öyle tüpe başladık merkeze Ve hocama çok güveniyorum sonucu bekleyenlere bol şans diliyorum hamiş anne adaylarından da dua bekliyorum herkese sevgiler
canım benim de olmuştu 7. hafta gibi. merkezi aradım gebelerimizin %95inde oluyor dediler çok normalmiş. Kaan Hoca kan sulandırıcı ilacımı kestirmişti. o gün ara ara peçeteye gelen pembelik oldu, sonra düzeldi. sıkıntı etme ama mutlaka sor Kaan Hoca'ya.
Amin canımuzat ayaklarını dinlen bol bol meleğin rabbime emanet
Amin canımuzat ayaklarını dinlen bol bol meleğin rabbime emanet
Amin canımOyle cnm dinleniyorum zaten.hic kalkmadim ki transfer sorasindan beri hala yatiyorum..Rabbim bize bagislasin ins.daim etsin
Hayırlı olsun canım güzel haberlerini bekliyoruzMerhaba herkese ben de Kaan beyin hastasıyım ilk tüp deneyimim olucakyaşım 36 bugün iğnemin 3.cü günü pazartesi kontrole gidicem yumoşlarımın kontrolü var üç ay tedavi gördüm Kaan hocada öyle tüpe başladık merkeze Ve hocama çok güveniyorum sonucu bekleyenlere bol şans diliyorum hamiş anne adaylarından da dua bekliyorum herkese sevgiler