Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Selam kızlar bugün transferim oldu dualarınızı bekliyorum 8.Deneme İnşallah son olurtest tarihim 26 ekim
Simdi gordum bunu normalde okunmayan ilk mesajdan gosteriyordu sote kafayi yemis 26 ekim demek benimde herhalde transferim 26 ekime gelir sen sonuc alirken ben bekleyise gececgim inşallah bu kez pozitif sonuc alirsin hayirlisi ile

Simdi gordum bunu normalde okunmayan ilk mesajdan gosteriyordu sote kafayi yemis 26 ekim demek benimde herhalde transferim 26 ekime gelir sen sonuc alirken ben bekleyise gececgim inşallah bu kez pozitif sonuc alirsin hayirlisi ile
Amin canım inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürsünarka arkaya pozitif haberler alalım

Kizlar selam. ya biraz once acik pembe renk degil bulasik gibi bi leke gordum bugun korktum yaaa neyin nesi buuu

Kizlar selam. ya biraz once acik pembe renk degil bulasik gibi bi leke gordum bugun korktum yaaa neyin nesi buuu
canım benim de olmuştu 7. hafta gibi. merkezi aradım gebelerimizin %95inde oluyor dediler çok normalmiş. Kaan Hoca kan sulandırıcı ilacımı kestirmişti. o gün ara ara peçeteye gelen pembelik oldu, sonra düzeldi. sıkıntı etme ama mutlaka sor Kaan Hoca'ya.

Merhaba herkese ben de Kaan beyin hastasıyım ilk tüp deneyimim olucakyaşım 36 bugün iğnemin 3.cü günü pazartesi kontrole gidicem yumoşlarımın kontrolü var üç ay tedavi gördüm Kaan hocada öyle tüpe başladık merkeze Ve hocama çok güveniyorum sonucu bekleyenlere bol şans diliyorum hamiş anne adaylarından da dua bekliyorum herkese sevgiler

Allah yardımcın olsun canım ilaçlar şifa olsun, inşallah senin de güzel haberlerini okuruz burdan

Aradim bugun cnm normal dedi hemsire.kan sulandirici kes falan demedi ya hergun igne atiyorum gobekten kan sulandiran ve ecopirin iciyorum aksam tok.korktum ya birden gorunce hemsire sorayim falan demedi ya kaan beye

Hayırlı olsun canım güzel haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…