Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Şimdiden transferin hayırlı sonu bebişli olsun canımbenimde Pazartesi günü transferim arka arkaya güzel haberler alalım inşallahkacıncı deneme sorun ne
Merhaba bende çukulata kisti vardı cnm bu ikinci denemem olcak hayırlısı ... herkes bebeklerine kavuşsun iyi haberlerini duymak için sabırsızlıkla beklicem banada moral olur

Bende dun aldim eve getirdim artik... donmustan soguktan yavrucaklar... bakalim yeterince sevecekler mi ana ocagini,, yoksa kayip gidecekler mi...

Allahim isteyen herkesin kucagini doldursun insallah
Amin inşallah Tabikide seveceklerböyle güzel bir ana sevilmez mi güzel haberlerini belliyoruz kuzum

Bende dun aldim eve getirdim artik... donmustan soguktan yavrucaklar... bakalim yeterince sevecekler mi ana ocagini,, yoksa kayip gidecekler mi...

Hayırlısı ile cok sevecekler annelerini dogumdan sonra kucaginda bebeginle eve geldigin gunude yazarsin insallah

Kızlar pazartesi yumoş kontrolüm var amh testim birin altında inşaAllah bir iki tane yumoşum olur dualarınıza talibim iğnemin 6. Cı günü yüksek doz kullanıyorum hakkımızda hayırlısı bakalım heyecanlıyım iple Pazartesi’yi çekiyorum yaş 36 amh düşük oluncaister istemez endişeleniyorum ...

Yaa gerçekten mi çok sevindim canım inşallah senin de güzel haberlerini okuruz burdan dikkat et kendine dualar çoğaldı, rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın

Rabbim yüzünü güldürsün inşallah haberdar edersin bizide benimde pazartesi kontrolum var rahim kalınlaştırma asamasindayiz bakalim benimki ne durumda transfer icin gun belli olur diye dusunuyorum heyecanli pazartesi

Rabbim yüzünü güldürsün inşallah haberdar edersin bizide benimde pazartesi kontrolum var rahim kalınlaştırma asamasindayiz bakalim benimki ne durumda transfer icin gun belli olur diye dusunuyorum heyecanli pazartesi
Sabah 10.20 de kontrolüm sizin kaçta randevunuz belki irenbenin önünde çay içerdik

Amin hepimizin yüzü gülsün inşaAllah

Sabah 10.20 de kontrolüm sizin kaçta randevunuz belki irenbenin önünde çay içerdik
Çok isterdim karsilasmayi tanismayi ancak bizim randevumuzda sizinkinij aksina bu kez akşam üzeri isten cikip gelecegim icin gec saate aldim randevuyu

Kizlar herkese gunaydinlar.dun aksam cok afedersiniz wc de peceteye bulasan sumuksu tarzi lekeler gordum.bir damlada kan.cok korktum varmi bilgisi olan bu konuda???ne oldugu zaman korkmam gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…