Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Merhaba arkadaşlar adetimi bekliyorum bende rahim kalınlaştırmaya başlayabilmek için dondurulmuş üçüncü gün embriyolarıma kavuşucam sonra Hepimiz kucağımıza bebeklerimizi alalım artık

Merhaba arkadaşlar adetimi bekliyorum bende rahim kalınlaştırmaya başlayabilmek için dondurulmuş üçüncü gün embriyolarıma kavuşucam sonra Hepimiz kucağımıza bebeklerimizi alalım artık
Şimdiden transferin hayırlı sonu bebişli olsun canımbenimde Pazartesi günü transferim arka arkaya güzel haberler alalım inşallahkacıncı deneme sorun ne

Kizlar hayirli cumaalar.bu oksapar kan sulandiriciyi ve prolutani hangi haftada braktiriyor kaan bey bilgisi olan warmi???

Gerçekten mi çok sevindim canım inşallah bu sefer mutlu sona ulaşırsın dualarım seninle rabbim bu sefer yüzünü güldürsün ben de 6. denememde pozitifi gördüm Allah sana da nasip etsin
Amin canım inşallahrabbim bebişini kucağına almayı nasip etsin sakıncası yoksa Sorun neydi

Bende rezerv azlığı vardı canım ayda bir yumurtaya şükrediyorduk, çok şükür o bir yumurta şimdi karnımda Sağol canım amin inşallah darısı başına
Sorunumuz aynıymış canım 3 tane embriyo oldu onuda transfer etti Kaan hoca inşallah sonu güzel olur darısı hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…