- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #22.341
İnşallah canım hamilelerin duası kabul olurmuş dua et bizlere olurmu
Şimdiden transferin hayırlı sonu bebişli olsun canımMerhaba arkadaşlar adetimi bekliyorum bende rahim kalınlaştırmaya başlayabilmek için dondurulmuş üçüncü gün embriyolarıma kavuşucam sonraHepimiz kucağımıza bebeklerimizi alalım artık
Merhaba arkadaşlar adetimi bekliyorum bende rahim kalınlaştırmaya başlayabilmek için dondurulmuş üçüncü gün embriyolarıma kavuşucam sonraHepimiz kucağımıza bebeklerimizi alalım artık
Zeytinyagi icip icmemek size kalmis. Ben internette yazani söyledimBende sasirdim ve korktum bianda canim.cok sagol icmeye devam ozaman.sen icmissin bak yaramis..senin kacinci gun embiryosuydu cnm?
Zeytinyagi icip icmemek size kalmis. Ben internette yazani söyledim
Gerçekten mi çok sevindim canım inşallah bu sefer mutlu sona ulaşırsın dualarım seninleSelam kızlarbugün transferim oldu dualarınızı bekliyorum 8.Deneme İnşallah son olur test tarihim 26 ekim
Selam kızlarbugün transferim oldu dualarınızı bekliyorum 8.Deneme İnşallah son olur test tarihim 26 ekim
Amin canım inşallahGerçekten mi çok sevindim canım inşallah bu sefer mutlu sona ulaşırsın dualarım seninlerabbim bu sefer yüzünü güldürsün ben de 6. denememde pozitifi gördüm Allah sana da nasip etsin
Amin inşallahRabbim ins yuzunuzu guldursun cnm dualarimdasin
Bende rezerv azlığı vardı canım ayda bir yumurtaya şükrediyorduk, çok şükür o bir yumurta şimdi karnımdaAmin canım inşallahrabbim bebişini kucağına almayı nasip etsin sakıncası yoksa Sorun neydi
Bende rezerv azlığı vardı canım ayda bir yumurtaya şükrediyorduk, çok şükür o bir yumurta şimdi karnımdaSağol canım amin inşallah darısı başına
Sağol canım benim sana da maaşallahMasallah cnm baya buyumus bebisin
Sağol canım benim sana da maaşallahherşey yolunda di mi
Yok Kaan bey bizi barış beye yönlendirdi barış beyde devam ediyoruz, o da çok iyi bi doktor biz çok memnunuzSuan cok sukur cnm.kese gormeye gidicez nasipse.3.kan degerimide bugun ogrendik cok skur guzel.sen hala kaan beyemi devam ediyosun cnm?
Sorunumuz aynıymış canımBende rezerv azlığı vardı canım ayda bir yumurtaya şükrediyorduk, çok şükür o bir yumurta şimdi karnımdaSağol canım amin inşallah darısı başına
Amin canım inşallahSorunumuz aynıymış canım3 tane embriyo oldu onuda transfer etti Kaan hoca inşallah sonu güzel olur darısı hepimize
Transferin oldumu canim hadi bakalim heyecanli bekleyis baslamisSorunumuz aynıymış canım3 tane embriyo oldu onuda transfer etti Kaan hoca inşallah sonu güzel olur darısı hepimize