- 10 Kasım 2012
- 4.263
- 901
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #22.321
İnşallah canım cok teşekkür ederimAllah yardımcın olsun canım inşallah sen de Lolita gibi burdan yazarsın hamileyim diyesırada sen varsın o zaman bütün dualarım seninle
evet canım donmuş ebriyohayırlısı ınsallah. dondurulmus embrıyo mu
Kızlar Pazartesi günü transferim vardualarınızı bekliyorum
Allah yardımcın olsun canım inşallah sen de Lolita gibi burdan yazarsın hamileyim diyesırada sen varsın o zaman bütün dualarım seninle
lolıta kan testı sonucunne oldu. guzel haberını beklıyoruz.
ooo süper hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah:)Kızlar Pazartesi günü transferim vardualarınızı bekliyorum
lolıta kan testı sonucunne oldu. guzel haberını beklıyoruz.
Maaşallah canım benim çok sevindim darısıYukselmis cnm cok sukur Rabbime.7 ekimden bugune 712.8 olmus
Maaşallah canım benim çok sevindim darısımelindam3535 in başına inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allahım
Maaşallah canım benim çok sevindim darısımelindam3535 in başına inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allahım
Yukselmis cnm cok sukur Rabbime.7 ekimden bugune 712.8 olmus
masallah hem de cok ıyı ykselmıs. darısı keseyı gormeye ve kalp atısarını duymaya ınsallah
Hadi bakalim canım hayırlısı olur inşallah bende bir iki güne adet olacağım rahim kalinlastirmaya baslayacagizKızlar Pazartesi günü transferim vardualarınızı bekliyorum
İnşallah canımRabbim nasib etsin cnim ol desin olsun ins
Amin inşallah canımooo süper hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah:)
Yukselmis kuzum Rabbime hesapsiz sukur.7ekimden bugune 712.8 olmus.
Ayyy canım benimMaaşallah canım benim çok sevindim darısımelindam3535 in başına inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allahım
Amin inşallah canım herkesin kucağı dolsunSaol cnm.darisi hem melindamin basina hem isteyen herkesin basina ins.
amin canım ayy hadi senden de güzel haber bekliyoruzHadi bakalim canım hayırlısı olur inşallah bende bir iki güne adet olacağım rahim kalinlastirmaya baslayacagiz
Geçen sefee öyle bir sıkıntı olmamıştı ilaçları kullanmaya basladiktan sonra 13. Gun transfer olmuştu o zaman icin sunni menopoz uygulanmıştı belki onunda etkisidir ama nar yemistim bende simdide yemeyi düşünüyorum tamda mevsimiİnşallah canım
Amin inşallah canım
Gözünaydın canım rabbim kucağına almayı nasip etsin
Ayyy canım beniminşallah
Amin inşallah canım herkesin kucağı dolsun
amin canım ayy hadi senden de güzel haber bekliyoruzeğer rahim duvarın geç kalınlaşıyosa nar özünü öneririm bende bide o sorunda vardı şükür bu sefer nar özü işe yaradı
Cok şükür canım olmaması iyi şansımıza nar mevsimine denk geldikGeçen sefee öyle bir sıkıntı olmamıştı ilaçları kullanmaya basladiktan sonra 13. Gun transfer olmuştu o zaman icin sunni menopoz uygulanmıştı belki onunda etkisidir ama nar yemistim bende simdide yemeyi düşünüyorum tamda mevsimi
Canım hayırlı olsun çok ama çoook sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah darısı bizlerin başına bende 2 başarısız aşılamadan sonra tüp bebek yaptırıcam arayış içersindeyim inşallah benimkide tutar bende yıllardır hep o anı bekliyorum senin yaşadığın sevinci Allah banada yaşatır inşallah çünkü hiç olmayacak gibi geliyoKizzzlaaaarrr Allah'ima sonsuz hesapsiz sukurler olsun ki HAMİLEYİİİİMMMMMMMMMMMMMM
Rabbim isteyen bekleyen hasretini ceken herkese tez vakitte nasip etsin...Rabbim nasip etti yuzumuze bakti ins devamida gelir saglikli hayirli evlat olur ins...2asilamanin ardindan Rabbim tup bebegi ve kaan beyi vesile eyledi...3senelik hasretimiz sona erdi...hic hayal bile edemezdjm buraya HAMİLEYİMMMM yazicami..Rabbim nasip etti insta devamida nasip olur Allah'imin izniylee...Rabbim cumle isteyene tez vakitte saglikli hayirli evlatlar versin insAllah....
Canım hayırlı olsun çok ama çoook sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah darısı bizlerin başına bende 2 başarısız aşılamadan sonra tüp bebek yaptırıcam arayış içersindeyim inşallah benimkide tutar bende yıllardır hep o anı bekliyorum senin yaşadığın sevinci Allah banada yaşatır inşallah çünkü hiç olmayacak gibi geliyo
İnşallah canım hamilelerin duası kabul olurmuş dua et bizlere olurmuAllah razi olsun cnm benim amin ins..bende 2 basarisiz asilamadan sonra ilk tup bebek denememde hamile kaldim sukur Rabbim nasib etti cnm.sakin oyle deme bende oyle diuordum hayal sanki diyordum bak degilmis.Rabbim sanada tez zamanda yasatsin ins