- 25 Şubat 2008
- 488
- 78
- Konu Sahibi mavinehir17
- #22.381
Amin inşaAllah canım pazartesi yumoş kontrolüm varHayırlı olsun canım güzel haberlerini bekliyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşaAllah canım pazartesi yumoş kontrolüm varHayırlı olsun canım güzel haberlerini bekliyoruz
Bol bol kaliteli yumilerin olsun evlat olarak göbişe gelsin inşallahAmin inşaAllah canım pazartesi yumoş kontrolüm var
Amin inşaAllahBol bol kaliteli yumilerin olsun evlat olarak göbişe gelsin inşallah
Merhaba bende çukulata kisti vardı cnm bu ikinci denemem olcak hayırlısı ... herkes bebeklerine kavuşsun iyi haberlerini duymak için sabırsızlıkla beklicem banada moral olurŞimdiden transferin hayırlı sonu bebişli olsun canımbenimde Pazartesi günü transferim arka arkaya güzel haberler alalım inşallahkacıncı deneme sorun ne
Amin canım inşallah 2. Ve son denemen olur inşallahMerhaba bende çukulata kisti vardı cnm bu ikinci denemem olcak hayırlısı ... herkes bebeklerine kavuşsun iyi haberlerini duymak için sabırsızlıkla beklicem banada moral olur
Amin inşallah Tabikide seveceklerböyle güzel bir ana sevilmez mi güzel haberlerini belliyoruz kuzumBende dun aldim eve getirdim artik... donmustan soguktan yavrucaklar... bakalim yeterince sevecekler mi ana ocagini,, yoksa kayip gidecekler mi...
Allahim isteyen herkesin kucagini doldursun insallah
Hayırlısı ile cok sevecekler annelerini dogumdan sonra kucaginda bebeginle eve geldigin gunude yazarsin insallahBende dun aldim eve getirdim artik... donmustan soguktan yavrucaklar... bakalim yeterince sevecekler mi ana ocagini,, yoksa kayip gidecekler mi...
Yaa gerçekten mi çok sevindim canım inşallah senin de güzel haberlerini okuruz burdan dikkat et kendine dualar çoğaldı, rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasınBende dun aldim eve getirdim artik... donmustan soguktan yavrucaklar... bakalim yeterince sevecekler mi ana ocagini,, yoksa kayip gidecekler mi...
Rabbim yüzünü güldürsün inşallah haberdar edersin bizide benimde pazartesi kontrolum var rahim kalınlaştırma asamasindayiz bakalim benimki ne durumda transfer icin gun belli olur diye dusunuyorum heyecanli pazartesiKızlar pazartesi yumoş kontrolüm var amh testim birin altında inşaAllah bir iki tane yumoşum olur dualarınıza talibim iğnemin 6. Cı günü yüksek doz kullanıyorum hakkımızda hayırlısı bakalım heyecanlıyım iple Pazartesi’yi çekiyorum yaş 36 amh düşük oluncaister istemez endişeleniyorum ...
Sabah 10.20 de kontrolüm sizin kaçta randevunuz belki irenbenin önünde çay içerdikRabbim yüzünü güldürsün inşallah haberdar edersin bizide benimde pazartesi kontrolum var rahim kalınlaştırma asamasindayiz bakalim benimki ne durumda transfer icin gun belli olur diye dusunuyorum heyecanli pazartesi
Amin hepimizin yüzü gülsün inşaAllahRabbim yüzünü güldürsün inşallah haberdar edersin bizide benimde pazartesi kontrolum var rahim kalınlaştırma asamasindayiz bakalim benimki ne durumda transfer icin gun belli olur diye dusunuyorum heyecanli pazartesi
Bende dun aldim eve getirdim artik... donmustan soguktan yavrucaklar... bakalim yeterince sevecekler mi ana ocagini,, yoksa kayip gidecekler mi...
Çok isterdim karsilasmayi tanismayi ancak bizim randevumuzda sizinkinij aksina bu kez akşam üzeri isten cikip gelecegim icin gec saate aldim randevuyuSabah 10.20 de kontrolüm sizin kaçta randevunuz belki irenbenin önünde çay içerdik
Amin canım inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürsünSagolun kizlar Allah razi olsun. Kismet bakalim insallah basta melindam3535 olmak uzere her bekleyen guzel haberler alir....
Telefondan girnek de yazmak da cok zormus be...
En çokta smile koyamamak dokunuyor bak aslinda simdi burda kahkaha atan surat var ama olmuyorSagolun kizlar Allah razi olsun. Kismet bakalim insallah basta melindam3535 olmak uzere her bekleyen guzel haberler alir....
Telefondan girnek de yazmak da cok zormus be...
İnşallah canımAmin canım inşallah 2. Ve son denemen olur inşallah