- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
- Konu Sahibi mavinehir17
- #22.341
İnşallah canım hamilelerin duası kabul olurmuş dua et bizlere olurmu
Etmem mi hic canim.her daim ediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım hamilelerin duası kabul olurmuş dua et bizlere olurmu
Şimdiden transferin hayırlı sonu bebişli olsun canımbenimde Pazartesi günü transferim arka arkaya güzel haberler alalım inşallahkacıncı deneme sorun neMerhaba arkadaşlar adetimi bekliyorum bende rahim kalınlaştırmaya başlayabilmek için dondurulmuş üçüncü gün embriyolarıma kavuşucam sonra Hepimiz kucağımıza bebeklerimizi alalım artık
Merhaba arkadaşlar adetimi bekliyorum bende rahim kalınlaştırmaya başlayabilmek için dondurulmuş üçüncü gün embriyolarıma kavuşucam sonra Hepimiz kucağımıza bebeklerimizi alalım artık
Zeytinyagi icip icmemek size kalmis. Ben internette yazani söyledimBende sasirdim ve korktum bianda canim.cok sagol icmeye devam ozaman.sen icmissin bak yaramis..senin kacinci gun embiryosuydu cnm?
Zeytinyagi icip icmemek size kalmis. Ben internette yazani söyledim
Gerçekten mi çok sevindim canım inşallah bu sefer mutlu sona ulaşırsın dualarım seninle rabbim bu sefer yüzünü güldürsün ben de 6. denememde pozitifi gördüm Allah sana da nasip etsinSelam kızlar bugün transferim oldu dualarınızı bekliyorum 8.Deneme İnşallah son olurtest tarihim 26 ekim
Selam kızlar bugün transferim oldu dualarınızı bekliyorum 8.Deneme İnşallah son olurtest tarihim 26 ekim
Amin canım inşallahrabbim bebişini kucağına almayı nasip etsin sakıncası yoksa Sorun neydiGerçekten mi çok sevindim canım inşallah bu sefer mutlu sona ulaşırsın dualarım seninle rabbim bu sefer yüzünü güldürsün ben de 6. denememde pozitifi gördüm Allah sana da nasip etsin
Amin inşallah teşekkür ederim canımRabbim ins yuzunuzu guldursun cnm dualarimdasin
Bende rezerv azlığı vardı canım ayda bir yumurtaya şükrediyorduk, çok şükür o bir yumurta şimdi karnımda Sağol canım amin inşallah darısı başınaAmin canım inşallahrabbim bebişini kucağına almayı nasip etsin sakıncası yoksa Sorun neydi
Bende rezerv azlığı vardı canım ayda bir yumurtaya şükrediyorduk, çok şükür o bir yumurta şimdi karnımda Sağol canım amin inşallah darısı başına
Sağol canım benim sana da maaşallah herşey yolunda di miMasallah cnm baya buyumus bebisin
Sağol canım benim sana da maaşallah herşey yolunda di mi
Yok Kaan bey bizi barış beye yönlendirdi barış beyde devam ediyoruz, o da çok iyi bi doktor biz çok memnunuzSuan cok sukur cnm.kese gormeye gidicez nasipse.3.kan degerimide bugun ogrendik cok skur guzel.sen hala kaan beyemi devam ediyosun cnm?
Sorunumuz aynıymış canım 3 tane embriyo oldu onuda transfer etti Kaan hoca inşallah sonu güzel olur darısı hepimizeBende rezerv azlığı vardı canım ayda bir yumurtaya şükrediyorduk, çok şükür o bir yumurta şimdi karnımda Sağol canım amin inşallah darısı başına
Amin canım inşallahSorunumuz aynıymış canım 3 tane embriyo oldu onuda transfer etti Kaan hoca inşallah sonu güzel olur darısı hepimize
Transferin oldumu canim hadi bakalim heyecanli bekleyis baslamisSorunumuz aynıymış canım 3 tane embriyo oldu onuda transfer etti Kaan hoca inşallah sonu güzel olur darısı hepimize