Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Merhaba arkadaşlar adetimi bekliyorum bende rahim kalınlaştırmaya başlayabilmek için dondurulmuş üçüncü gün embriyolarıma kavuşucam sonra ❤️Hepimiz kucağımıza bebeklerimizi alalım artık

Merhaba arkadaşlar adetimi bekliyorum bende rahim kalınlaştırmaya başlayabilmek için dondurulmuş üçüncü gün embriyolarıma kavuşucam sonra ❤️Hepimiz kucağımıza bebeklerimizi alalım artık
Şimdiden transferin hayırlı sonu bebişli olsun canım:dua:benimde Pazartesi günü transferim arka arkaya güzel haberler alalım inşallah:dua:kacıncı deneme sorun neo_O

Kizlar hayirli cumaalar.bu oksapar kan sulandiriciyi ve prolutani hangi haftada braktiriyor kaan bey bilgisi olan warmi???

Gerçekten mi çok sevindim canım inşallah bu sefer mutlu sona ulaşırsın dualarım seninle :dua: rabbim bu sefer yüzünü güldürsün :anneadayı: ben de 6. denememde pozitifi gördüm Allah sana da nasip etsin :KK200::nazar::emir_bebek:
Amin canım inşallah:dua:rabbim bebişini kucağına almayı nasip etsin :dua:sakıncası yoksa Sorun neydi o_O

Bende rezerv azlığı vardı canım ayda bir yumurtaya şükrediyorduk, çok şükür o bir yumurta şimdi karnımda :anneadayı: Sağol canım amin inşallah darısı başına :KK200:
Sorunumuz aynıymış canım :işsiz:3 tane embriyo oldu onuda transfer etti Kaan hoca inşallah sonu güzel olur darısı hepimize :dua:

X