- 10 Kasım 2012
- 4.263
- 901
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #22.401
Çoğul gebelik varsa olabiliyor canım melekler 9 aylık süreç için yer açmaya çalışıyordur bazen damara denk geldi mi bu tür şeylerin olması normal ama yinede doktoruna Bilgi ver canımKizlar herkese gunaydinlar.dun aksam cok afedersiniz wc de peceteye bulasan sumuksu tarzi lekeler gordum.bir damlada kan.cok korktum varmi bilgisi olan bu konuda???ne oldugu zaman korkmam gerek
Çoğul gebelik varsa olabiliyor canım melekler 9 aylık süreç için yer açmaya çalışıyordur bazen damara denk geldi mi bu tür şeylerin olması normal ama yinede doktoruna Bilgi ver canım
Kaan hocaya güven canımSoledim cnm kaan beye hemen.ilk haftalarda herkeste oluyor dedi.ama bende hala bi korku war yaaa
Kaan hocaya güven canımönemli birsey olsa söylerdi içini ferah tut sen
Tabikide öyle kuzumOylemi dersin cnm yaaa ;((
Tabikide öyle kuzum
Kuzum böyle zamanlarda konuşan akıl veren cok olur sen hiç takma Kaan hoca sence riske atar mıBska bi topikte bi arkadas dediki ben olsam hemen bska doktor aramaya bslamistim bile.ne demek normal demek dedi((
Kuzum böyle zamanlarda konuşan akıl veren cok olur sen hiç takma Kaan hoca sence riske atar mıkese kontrolu ne zaman bir daha oldu mu şuna kanama vs durumu var mı
Bir daha olmadıysa salıyı bekle kuzum az kalmış iğne fitil zaten kullanıyorsun ama yinede için nasıl rahat edecekse onu yap tatlım sonuçta zor elde ediyoruz meleklerimiziSuan yok cnm dun gece gordum iste.birde 3gun once gordum.sali gunu canim randevumuz nasipse.bakalim kuzumuz gorunup hemde sesini duyuracakmi?zaten bugun prolutan gunumdu igne vuruldum dusuk onleyici.4gune 1atiliyorum.birde sabah 2 aksam 2 progestan vajinal fitilim war.
Bir daha olmadıysa salıyı bekle kuzum az kalmış iğne fitil zaten kullanıyorsun ama yinede için nasıl rahat edecekse onu yap tatlım sonuçta zor elde ediyoruz meleklerimizi
Sen rahat ol canım salı gününe az kaldıKaan hoca atmaz riske ama iste cok yogun oda..normal dedi ama korkuyorum genede iste( aynen cnm Rabbim daim eder ins.sen nasilsin ?
Sen rahat ol canım salı gününe az kaldıbenim 6. Günüm zamanın geçmesini bekliyorum Perşembe günü test günüm rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
O minik kanamalara ve akintilara takılma biliyorum uzaktan ahkam kesmek.kolay diyeceksin benimde oldu ili kez hemde ve bende boyle strese girip gunlerce basagrisi cekmistim doktorada gitmemistim ama cok şükür bunlar tup bebek icin heleki dondurulmus embriyo transferleri icin cok normal şeyler bizim zamanimizdan arkadaşların cok daha fazlasi oldu tabiki onlara mudehale edildi cunku onlarinki akinti degil kanamaydi ama.sukur ki suan cocuklari ile mutlu mesut yasiyorlar kaan bey normal dediyse ilaclarini aksatmiyorsan sorun yok zaten suan başka doktorada gitsen yapabilecekleri ekstra birsey yok biz ilaclarimizi en yuksek dozdan kullaniyoruz ustune birsey veremezler dinlenecek ve ilaçlarını kullanacaksin insallah sali gunude kesenizi göreceksin no stres:) :)
Amin canım benim inşallahAyy hadi sabir cnm 4gunun war hatta 3.Rabbim nasip etmistir ins duam seninle
İnşallah hayırlısı olur menopozu falan dusunme bak şükür 5-6 tane varmis bize lazim olan bi tane insallah oda olacakHerkese merhaba dün yumoş kontrolüm vardı sol tarafta hiç yumoş yok sağda 5-6 tane yumoş var 7 gündür iğne vuruluyorum 5-6 yumoş olmuş en büyük yumoş 11-12 mm arası dedi Kaan hoca çok şükür bu kadar oldu ya cuma sabah kontrolüm var muhtemelen pazartesi toplama yapılır diye tahmin ediyorum sonrasını bilmiyorum umarım döllenme olur ve donduracağım yumoşlarım olur çünkü son yumoşlarım bi daha çıkmayabilir amh düşük ve menopoz kapıda Allah cc hepimizin yardımcısı olsun hepinizden dua bekliyorum arkadaşlar heyecanla cuma gününü iple çekiyorum ...
İnşaallah canım hakkımızda hayırlısı olsun ...İnşallah hayırlısı olur menopozu falan dusunme bak şükür 5-6 tane varmis bize lazim olan bi tane insallah oda olacak
Hadi hayırlısı bakalım güzel müjdeli haberler olsunBenim de cumartesi transferim var