- 20 Ekim 2016
- 2.992
- 2.317
- 37
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #21.321
Canım tabloyu sen mi yapıyordun? Fırsatın olursa günceller misin sonuçlar da aldık bu ara,hem diper arkadaşlar da güncel bilgilerini paylaşırlar belki
alinnaa merhaba canım bayağıdır giremiyorum biraz rahatsızım buara yazılanları okuyorum ama cevap yazamadım.Bugun kontrolum vardı herşey yolunda kalınlık 11 falan olmuş cuma transferim var Kaan Bey gülerek seni artık görmek istemiyorum yeni hastalar lazım inşallah bu son olur dedi inşallah bu son olacak ilaç takibi yapmaktan yoruldum valla.Griple uğraşıyorum inşallah cumaya geçer.@izmirplus canım inşallah sağlıklı birşekilde bebeğine kavuşursun yılların özlemi varken ikiz olmuş tek olmuş bizim için hiç önemi yok hasretimiz son bulsun bize yeter allahım bana da nasip eder inşallah
Ayyy demek Cuma transferin var hadi bsjslım canım inşallah bu son olsun güzel haberlerini alalımalinnaa merhaba canım bayağıdır giremiyorum biraz rahatsızım buara yazılanları okuyorum ama cevap yazamadım.Bugun kontrolum vardı herşey yolunda kalınlık 11 falan olmuş cuma transferim var Kaan Bey gülerek seni artık görmek istemiyorum yeni hastalar lazım inşallah bu son olur dedi inşallah bu son olacak ilaç takibi yapmaktan yoruldum valla.Griple uğraşıyorum inşallah cumaya geçer.@izmirplus canım inşallah sağlıklı birşekilde bebeğine kavuşursun yılların özlemi varken ikiz olmuş tek olmuş bizim için hiç önemi yok hasretimiz son bulsun bize yeter allahım bana da nasip eder inşallah
Yazacağım tabiki canım hiç merak etmeM medesa saol cnm cok az kaldı inşallah son olur cnm. Hasta olunmayacak gibi değil ki salgın var malesef.Umarım senin içinde herşey çok güzel olur görüşmeler içine siner bizede yaz bende çok merak ediyorum nasıl bir yol izlediklerini.Grip olduğum için prednolu kesti ve bu sefer neopogen 48 diye bir iğne ilave oldu tutunmaya faydası oluyormuş okuduğum kadarıyla inşallah faydası olur
Tabi canım hiç bir zaman kimsenın moralini bozmak istemem aksine herkes iyi olsun isterim sizler isterseniz tabi paylaşırım tedavi süreçlerini sizlere de bilgi veririm azıcık faydamız dokunsa bile ne güzel birbirimize hiç birimizin işi kolay değil. Sebepsizi de pko su da myom u da bebek olmayınca her neden zor hiçbiri kolay değilgulfeda saol canım bende inanıyorum bu sefer olacak inşallah, umarım senin görüşmelerinde iyi gecer gönlüne göre bi merkez bulursun bizide bilgilendirin görüşmelerden tedavilerden bizde bilelim diğer merkezlerde nasıl yol izleniyor
Ya canım ben bu sivilceleri sordum kimse cevap vermedi ama normal sivilce de değil sanki sivilce yeri şiş oluyor sonra da yara aynı sey bende de var. Bunun için bir krem fln kullanan var mı acaba?Arkadaşlar bugun ilaçlarımı evimin oradan aldım ilk defa herzaman hastanenin oradaki eczanelerden alıyordum.Eczanım bu ilaçlar hormon ilacı bunları kullanırken güneş koruyucu muhakkak kullanın çünkü lekelenme olur zaten açık tenlisin dedi ilaçlardan mı bilmiyorum ama büyük birkaç sivilce çıkıp yerleri leke gibi kalıyordu ve bugune kadar uyaran olmamıştı açık tenliyseniz dikkat edin arkadaşlar
Canlar ya bende de sivilcelerle oldu yüzümde ,sizin dediğiniz gibi yara gibi değil ama alnım falan pütür pütür yüzümde hep sivilce oldu.doğrusu ben hiç ilaçlara bağlamamıştım da eşimle akşamlar kabak çekirdeği yiyiyoruz ona suç bulmuştumYa canım ben bu sivilceleri sordum kimse cevap vermedi ama normal sivilce de değil sanki sivilce yeri şiş oluyor sonra da yara aynı sey bende de var. Bunun için bir krem fln kullanan var mı acaba?
Kesinlikle hormonlardan daha ben aşılama ile başladım şimdiden suratım ne hale geldi bi de sadece suratımda değil sırtımda gögüs dekolte bölgesinde ama en cok yüzümde. Tedavi görmediğim ay adetim yaklasınca oluyor ama az oluyor. Ama iğneleri kullanınca iki adet dönemi resmen iltihap akıyor suratımdan canım yanıyorCanlar ya bende de sivilcelerle oldu yüzümde ,sizin dediğiniz gibi yara gibi değil ama alnım falan pütür pütür yüzümde hep sivilce oldu.doğrusu ben hiç ilaçlara bağlamamıştım da eşimle akşamlar kabak çekirdeği yiyiyoruz ona suç bulmuştumilaçlardan olabilir mi diyorsunuz,hiç böyle düşünmemiştim.
Canım ben o kadar kullanmıyorum aslında o vitaminleri söyle yapıyorum ilk zamanlar her gün kullanıyordum bu ara 3-4 günde bir kullanıyorum. Çok vitamin almanın da zararı var sonucta ölçüm yapılmadan sürekli vitamin almak da zararlı. Ama kesinlikle vitaminden değil bnmki Kaan bey ile tedaviye başlamadan vitamin kullanmadan önce bu iğnelerden olunca o zaman da resmen yüzüm vücudum 2 regl dönemi boyunca iltihap akıttı resmen. Aslında bu ilaçların iğnelerin etkisini vücuttan atmak temizlemek için bir sey yapılamaz mı? Bilgisi olan var mı nasıl temizleyeceğiz içimizi?
Canım yazamadan edemiycem. Ben de kaan beyin hastasıyım ara ara buraya girip yazdıklarınızı okuyorum i. şu an 3,5 aylık kızım beşiğinde uyuyor çok şükür. Seni o kadar iyi anlıyorum ki doğuma girdiğimde bile bir bebek dünyaya getirebileceğime inanmıyordum görünce şok oldum diyebilirim :))) inan 9 ay boyunca her anı zehir ettim kendime ilk 3 ay düşücekmi korkusu 4. Aydan sonrada erken doğum korkusu sarmıştı 20. Haftada yalancı doğum sancılarım başladı ki bu herkeste olabilir ama bendeki tamamen hayal kasılmalardı :))) her gün nst ( kasılma ölçen cihaz) ye giriyordum doktorumdan habersiz ki nst 32. Haftada çekilmeye başlıyor en son 27. Haftada stresten gebelik tansiyonuna yakalandım. 29. Haftadan 38+5 e kadar annemde yattım hayalini kurduğum bebek odasını almaya bile gidemedim. Ayağa kalktığım an tansiyonum 15 e fırlıyordu. Eşimle annem yaptılar bebek alışverişini. Şimdi o kadar pişmanım ki belki 2. Çocuğu yapmıycam ve bir daha öyle harika bir dönemi yaşama fırsatım olmıycak. Ne olur üzme kendini 10. Haftadan sonra düşmesi çok zor. Bu arada ikili tarama testinde de stresten asırı mide bulantısı olmuştu ve yine 4 gün hastanede yatmıştım :))) demem o ki lütfen hamileliği kendine zehir etme şimdi o kadar çok istiyorum ki o günlere dönmeyi çünkü ben hamilelik yaşayamadımÖncelikle çok teşekkür ederim.gerçekten çok zor süreçlerden geçiyoruz pskoljk olarak da çok yıpranıyoruz.soru işaretlerini anlayabiliyorum ama böle tepkiler açıkçası beni de çok şaşırttı.gerçekten çok fazla korkularım var.sizin kaç haftalık acaba?benim nasipse pazartesi tam 10 hafta olucak.perşembe refik beyle tanışıcaz.hiç sohbet etme şansımız olmadı ama iyi birine benzio.güleryüzlü.tekrar şu korku meselesine gelirsek hergün kendimle mücadele ediyorum.sakın kötü düşünme kötüyü çağırma diye.ama ister istemez hep trdirginim.15 aralıkta küçük bi kanamam oldu.o tarihten beri de kaan bey yatcaksın dedi.sadece yatıyorum ve malesef ki galiba daha çok kuruyorum kafamda.karın ağrısa bile hemen kanamam mı oldu die bakıyorum.ve inanın bu korkuları nasıl aşıcam bilmiorum.üstüne bu kadar düşünmek istemiyorum.ilk gebeliğimden dolayı pozitif haberini aldığımızda doğru dürüst sevinemedim bile.kaan beyle ilgili olarak da söylediğiniz gibi işine gerçekten çok güveniyorum.(birde ilk denememizde dolandırıldığımızı düşünürsek!!)bizim kaan beyle 2. denememiz.her iksinde de hamile kaldım.diğreinde kese randevusnda bebeğin olmadığını gördük.yani kese oluşmş ama bebek yoktu.bizden de bişiler istedi genektik gibi bizede söyledi baştan isteyemm maliyetli diye çünkü bende demiştim başta yapsaydık die.şimdi oksabar kullanıyorum hergün.dün itibariyle ilaçlarımızdan bandmzdn kurtulduk :)
allah kucağınıza sağlıkla shatle almayı nasip etsin.rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.
Allah bağışlasın yavrunu canım.merak ettim tedavin neydi yani problem neydi seninCanım yazamadan edemiycem. Ben de kaan beyin hastasıyım ara ara buraya girip yazdıklarınızı okuyorum i. şu an 3,5 aylık kızım beşiğinde uyuyor çok şükür. Seni o kadar iyi anlıyorum ki doğuma girdiğimde bile bir bebek dünyaya getirebileceğime inanmıyordum görünce şok oldum diyebilirim :))) inan 9 ay boyunca her anı zehir ettim kendime ilk 3 ay düşücekmi korkusu 4. Aydan sonrada erken doğum korkusu sarmıştı 20. Haftada yalancı doğum sancılarım başladı ki bu herkeste olabilir ama bendeki tamamen hayal kasılmalardı :))) her gün nst ( kasılma ölçen cihaz) ye giriyordum doktorumdan habersiz ki nst 32. Haftada çekilmeye başlıyor en son 27. Haftada stresten gebelik tansiyonuna yakalandım. 29. Haftadan 38+5 e kadar annemde yattım hayalini kurduğum bebek odasını almaya bile gidemedim. Ayağa kalktığım an tansiyonum 15 e fırlıyordu. Eşimle annem yaptılar bebek alışverişini. Şimdi o kadar pişmanım ki belki 2. Çocuğu yapmıycam ve bir daha öyle harika bir dönemi yaşama fırsatım olmıycak. Ne olur üzme kendini 10. Haftadan sonra düşmesi çok zor. Bu arada ikili tarama testinde de stresten asırı mide bulantısı olmuştu ve yine 4 gün hastanede yatmıştım :))) demem o ki lütfen hamileliği kendine zehir etme şimdi o kadar çok istiyorum ki o günlere dönmeyi çünkü ben hamilelik yaşayamadımne zaman istersen aklına takılan şeyleri sorabilirsin. Sağlıklı doğum diliyorum canım
Üye Adı | Yaş | Problem | Kaçıncı deneme | Hangi aşama | Transfer tarihi | Test tarihi | Sonuç |
| 29 | hipo hipo | 2. | Bütün işlemler bitti | 13 Aralık | 23 Aralık | HAMILE |
| 29 | Sebepsiz Inf. | 3. | Rahim kalınlaştırma | 20 Ocak | 30 Ocak | ? |
H husem | 30 | ? | 2. | Rahim kalınlaştırma | ? | ? | Bir dahaki sefere ins. |
| 36 | çikolata kisti | 3. | transfer oncesi menapoz | ? | ? | ? |
S sametuche | 29 | çikolata kisti | 1. | OPU oncesi menapoz | ? | ? | ? |
| 36 | rezerv azlığı | 5. | 2 opu işlemi bitti | ? | ? | ? |
| 33 | rezerv azlığı+morfoloji | 8. | ERA testi sonucu bekliyor | ? | ? | ? |
| 34 | çikolata kisti+rezerv azlığı | ? | tedaviye hazırlık | ? | ? | ? |