Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Canım ben dikkat bile etmedim, diğerinin kalp atışlarını çok yavaş duyunca bütün algılarım kapandı, tabii ki bin şükür sağlıklı olması çok daha önemli. sadece herşeyi yarı yarıya kısmını anladım. Hayırlısı yahu buna da bin şükür, geçen haftadan da belliydi Allah'tan, kanamam olunca Kaan bey net olmayan için Allah var bişey demedi, hiç içime kurt düşürmedi haftaya bakarız demişti ama devlette acildeki doktor demişti bence tek diye, aşırı derecede yıkılmadım yani. 1 tanesine hasretiz zaten.
Hakkımızda hayirlişi canım Rabbim sağ salim kucağımiza almayı nasip etsin inşallah

Canım ben dikkat bile etmedim, diğerinin kalp atışlarını çok yavaş duyunca bütün algılarım kapandı, tabii ki bin şükür sağlıklı olması çok daha önemli. sadece herşeyi yarı yarıya kısmını anladım. Hayırlısı yahu buna da bin şükür, geçen haftadan da belliydi Allah'tan, kanamam olunca Kaan bey net olmayan için Allah var bişey demedi, hiç içime kurt düşürmedi haftaya bakarız demişti ama devlette acildeki doktor demişti bence tek diye, aşırı derecede yıkılmadım yani. 1 tanesine hasretiz zaten.
Rabbim o tek kalani saglikla kucagina almani nasip etsin saglikla insallah...

Şu an böyle cayır cayır cevap yazarım, hem de öyle bir yazarım ki, bir kitabı okursun da, o kitap alır götürür seni, zihninde o sahneler canlanır ya, öyle betimlerim yani ama vaktimi harcayamıcam :işsiz: en iyisi hiç okumamak. Bildirimlerde gördüm, kimin ne yazmış olabileceğini az çok tahmin edebiliyorum. Şimdi tek tek bak da cevap yaz modumda değilim, çok uzayacak. Sadece biraz zamana ihtiyacım var. Silkelenir de dönerim elbet:KK55:
Merak eden güzel yürekli arkadaşlarım için bebeklerden biri çok iyi, diğeri %90 ihtimalle sonlanacak. Kalp atışları, boyu vs sağlıklı olana göre yarı yarıya. Zaten birine hasretiz, ikinci lütuf olurdu ondan kendimi hazırlıyorum bu düşünceye.:110: 1 tane olsun, sağlıklı olsun...
Canım İkiz gebeliklerde genellikle oluyor Rabbim meleğini kucağına almayi nasip etsin :anne:

Canım İkiz gebeliklerde genellikle oluyor Rabbim meleğini kucağına almayi nasip etsin :anne:
Amin inşallah canım, hayırlısı sağlıklısı nasıl olacaksa kabulümüzdür:dua: Rabbim herkese de hayırlısıyla nasip etsin, herşeye şükreden kadınlarız biz, yeter ki Rabbim ol desin...1 tane olsun sağlıkla olsun...

Canım maalesef dünkü konuşmamızda böyle bir konu hiç açılmadı .o dedi işte Semra kahramanla aramda bir sorun yok böyle düşünmene kırıldım dedi.Sonra da hangi doktora gidersen git arayıp benden bilgi alabilirler dedi,ayrılırken de sarılıp öptü hakkını helal et dedi.Aslına bakarsan sanırım bunca süreçteki en sıcak ve samimi görüşmemizdi.Bekletilmek konusunda haklısın ,bu konuda ben de şikayetçiydim.Hiç bir randevuma saatinde alınmadım.Eşimin işe dönmesi gerekiyor,telefonları çalıyor yapması gereken pek çok şey oluyor ama biz de mecbur bekliyorduk.Hatta bir kaç kez biz beklerken Kaan Beyin yandaki kafede çay içtiğine denk gelip,eee biz ne için bekletiliyoruz ki şimfi dediğimiz oldu.Tabiki onun da nefes almak,mola vermek hakkı ama belki de randevularını programlayanlar mı tam bildirmiyor bilemiyorum.Bazen de işleme giriyor ve yine beklemek zorunda kalıyoruz.Bence randevu oluşturan kişiler Kaan Beyin o günkü yoğunluğuna göre saat vermeliler.Sen yine de içini soğutma canım,bu sorununu Kaan beye söyle istersen yada yüzüne söyleyemezsen hemşirelere söyle diyeceğim ama ben de bir kere hemşireminşn birine aaaa hatta hatırladım Gözde hemşireydi o ,ona sorduğumda randevum saat 13:00 de idi ama saat 14:15 oldu neden hala bekletiliyoruz,işe dönmemiz lazım,saatinde alınmayacaksak niye randevu alıyoruz ki dediğimde çok ters bir şekilde sorununuzu kaan beye iletin deyip kafasını çevirmişti ve tabiki bu sorunu kaan beye iletememiştik.Bir hemşire adı daha hatırlamış oldum:) Hatta crinone jeli kullanmayı düzgün tarif edemeyen ve rahim filmine aç gelmem gerektiğini söylemeyen de Gözde hemşireydi .Bu sebeple Kaan beye lütfen Benimle Ezgi hemşire ilgilensin dedim ve o da beni kırmadı sağolsun.Doktorumuz asla kötü biri değil ama seni de anlıyorum hepimiz duygusal ve hassas oluyoruz.Belki fazla ilgi alaka bekliyoruz.Belki bir Güleryüz'ü o günümüzün güzel geçmesini sağlayacaklar ufacık bir terslenme yada asık surat motivasyonumuzu düşürüyor.Düşününce onların da işi zor,bizim de işimiz zor.sen yine de gönlümü karartma bence,umudunu da kaybetme şakın.Hangi aşamadasın şu anda?
Haklısın canım 2 tarafta kendince haklı ve konuşularak halledilir umarım.bende kendi düşüncelerimş duygularımı açıkça konuşmak isterim kaan beyle.terslenilecek azarlanılacak bişey yok hepimiz insanız.şuan menepoz dönemindeyim canım iğne vuruldum marta kadar bekliyeceğim daha sonraki işlem nenolur bilemiyorum.hayırlısı inşallah.bakalım nolucak.

Haklısın canım 2 tarafta kendince haklı ve konuşularak halledilir umarım.bende kendi düşüncelerimş duygularımı açıkça konuşmak isterim kaan beyle.terslenilecek azarlanılacak bişey yok hepimiz insanız.şuan menepoz dönemindeyim canım iğne vuruldum marta kadar bekliyeceğim daha sonraki işlem nenolur bilemiyorum.hayırlısı inşallah.bakalım nolucak.
Canım benim inş hepimizin hakkında hayırlısı neyse o olsun,sağlıkla yavrularımıza kavuşalım Allah dualarımızı kabul etsin:dua:

Amin inşallah canım, hayırlısı sağlıklısı nasıl olacaksa kabulümüzdür:dua: Rabbim herkese de hayırlısıyla nasip etsin, herşeye şükreden kadınlarız biz, yeter ki Rabbim ol desin...1 tane olsun sağlıkla olsun...
Canım hayırlısı olsun saglıkla sıhhatle gelsin o birtanen inşallah Allah isteyen herkese bizlere de saglıklı nasip etsin tez zamanda

Şu an böyle cayır cayır cevap yazarım, hem de öyle bir yazarım ki, bir kitabı okursun da, o kitap alır götürür seni, zihninde o sahneler canlanır ya, öyle betimlerim yani ama vaktimi harcayamıcam :işsiz: en iyisi hiç okumamak. Bildirimlerde gördüm, kimin ne yazmış olabileceğini az çok tahmin edebiliyorum. Şimdi tek tek bak da cevap yaz modumda değilim, çok uzayacak. Sadece biraz zamana ihtiyacım var. Silkelenir de dönerim elbet:KK55:
Merak eden güzel yürekli arkadaşlarım için bebeklerden biri çok iyi, diğeri %90 ihtimalle sonlanacak. Kalp atışları, boyu vs sağlıklı olana göre yarı yarıya. Zaten birine hasretiz, ikinci lütuf olurdu ondan kendimi hazırlıyorum bu düşünceye.:110: 1 tane olsun, sağlıklı olsun...

Yavrumm yaa, cok uzuldum :KK43: Insallah digeri saglikla dogar, belki ilerde onun da kardesi olur :) Bundan sonra hersey yolunda gider insallah cnm, dikkat et kendine ve bebise... Dr olsun biz olalim kimseye takilma, sen hamilesin ne guzel mutlulukla devam etsin hamileligin ins.

moonlovers moonlovers Tatlim nasilsin, nasil gidiyor? Bugun kontrolun mu vardi senin, yanlis mi hatirliyorum? Insallah hersey yolunda gider cnm :dua: Transfer gunun belli olabilir diye dusunuyorum, heyecanla guzel haberlerini bekliyoruz cnm:KK200:

Birkac gundur cepten cvp yazamadim teknik bir prob. sanirim arkadaslar, cok paylasim olmus cogunuz gibi konuyu da uzatmamaktan yanayim. Kaan Bey ve merkezle ilgili herkes kendi degerlendirmesini yapiyor zaten, hepimizin ayni fikirde olmasina imkan yok gerek de yok. Her yerde oldugu gibi dr.undan ve merkezden memnun olan da var ve olacak, elestiren de var ve olacaktir. Burda herkes icini dokebilir, her yasadigini paylasabilir, dilerim cogunluk hatta herkes deneyimlerini paylassin ki daha dogru bir degerlendirme yapabilelim, her paylasim bizler icin cok kiymetli... Keske hepsi mutlu guzel haberler ve elestiriler olsa ama kotu hissedenler de ne yapsin tabiki duygularini, kirginliklarini paylasacak. Hepimiz bu tedavinin zor oldugunu yasayanlar olarak bildigimizden destek olacagiz biribirimize En Büyük KK Sadece sunu yazmak istemistim aslinda cok uzatmisim yaw :olamaz: bazi arkadaslar diger merkez ve doktorlarla ilgili fikirlerinizi bu topikte yazmayin demis, ben sahsen merak ettigim icin ist.daki merkezlerle gorusen arkadaslara mutlaka bizimle paylasin demistim. Ondan yazmis olabilirler yani... Benim gibi soran baskalari da vardi, kolaylik olsun diye dusunmustum.

Yavrumm yaa, cok uzuldum :KK43: Insallah digeri saglikla dogar, belki ilerde onun da kardesi olur :) Bundan sonra hersey yolunda gider insallah cnm, dikkat et kendine ve bebise... Dr olsun biz olalim kimseye takilma, sen hamilesin ne guzel mutlulukla devam etsin hamileligin ins.
Amin canım inşallah. Bizler 1 tane evlada hasret kadınlarız, buna da şükür. Yeter ki Rabbim hepimize bu mutluluğu tattırsın:dua:sağlıkla, hayırlısıyla gelsin bütün bebişler.
Yok be canım kimseyi kafama takmıyorum, takmam da:olamaz: Hele sizlere nasıl takılabilirim ki? Şükür hepimiz belli bir yaştaki insanlarız, çocuk değiliz. İyi niyetli olanların karakteri gönüllerinden yazılarına akar hep:KK200::KK36:

moonlovers moonlovers Tatlim nasilsin, nasil gidiyor? Bugun kontrolun mu vardi senin, yanlis mi hatirliyorum? Insallah hersey yolunda gider cnm :dua: Transfer gunun belli olabilir diye dusunuyorum, heyecanla guzel haberlerini bekliyoruz cnm:KK200:
Canım tabloyu sen mi yapıyordun? Fırsatın olursa günceller misin sonuçlar da aldık bu ara,hem diper arkadaşlar da güncel bilgilerini paylaşırlar belki:dondurma:

alinnaa alinnaa merhaba canım bayağıdır giremiyorum biraz rahatsızım buara yazılanları okuyorum ama cevap yazamadım.Bugun kontrolum vardı herşey yolunda kalınlık 11 falan olmuş cuma transferim var Kaan Bey gülerek seni artık görmek istemiyorum yeni hastalar lazım inşallah bu son olur dedi inşallah bu son olacak ilaç takibi yapmaktan yoruldum valla.Griple uğraşıyorum inşallah cumaya geçer.@izmirplus canım inşallah sağlıklı birşekilde bebeğine kavuşursun yılların özlemi varken ikiz olmuş tek olmuş bizim için hiç önemi yok hasretimiz son bulsun bize yeter allahım bana da nasip eder inşallah

C
alinnaa alinnaa merhaba canım bayağıdır giremiyorum biraz rahatsızım buara yazılanları okuyorum ama cevap yazamadım.Bugun kontrolum vardı herşey yolunda kalınlık 11 falan olmuş cuma transferim var Kaan Bey gülerek seni artık görmek istemiyorum yeni hastalar lazım inşallah bu son olur dedi inşallah bu son olacak ilaç takibi yapmaktan yoruldum valla.Griple uğraşıyorum inşallah cumaya geçer.@izmirplus canım inşallah sağlıklı birşekilde bebeğine kavuşursun yılların özlemi varken ikiz olmuş tek olmuş bizim için hiç önemi yok hasretimiz son bulsun bize yeter allahım bana da nasip eder inşallah
canım hayırlı olsun inş bu sefer olacak. Grip için acı şalgam suyu iyi geliyor diye biliyorum içebilirsen bir dene istersen. Çok geçmiş olsun.

gulfeda gulfeda saol canım bende inanıyorum bu sefer olacak inşallah, umarım senin görüşmelerinde iyi gecer gönlüne göre bi merkez bulursun bizide bilgilendirin görüşmelerden tedavilerden bizde bilelim diğer merkezlerde nasıl yol izleniyor

X