Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Öncelikle İzmir de çektirdiğim Nur Yaman çok bilindik bir yerdir rahim filmi konusunda. Ne kadar İstanbul echomarda çekilmek istesem de dr beni ikna etmişti. Her 2 hastanede rahim filmini hiç beğenmedi. Bana bir rahim filmi gösterdiler echomarın arada baya fark var baya dijital çekiyorlar. Ayrıca benim şükür bir sorunum gözükmüyor ama bence imkanı olan rahim filmi çektirecek olan varsa kesinlikle şişli echomar cevat bey sanırım dr un ismi ona gitsin yeni yöntem oldugu için anestezisiz çekiyorlar. Bu film İzmir in en iyisi olabilir ama İstanbul için çok eski bir teknoloji dediler ki bana İsrael aruh ya da kaan bey bu film iyi demişti. Yetersiz görmelerine ragmen tekrar film çekmemin şu an için gerekmediğini söylediler ama sorunum olsaydı belki tekrarlatabilirlerdi.

Evet cnm ben kendi sitesinden sipariş ettim ertesi gün gelfi kapıda ödedim.

Ayy canım lütfen anlat burdan pek çoğumuz merak ediyoruz.tek tek hepimize özelden yazacağına buradan anlat bence sen de bir sefer de kurtul ,bilgi edinmek isteyenler de öğrensin.istemeyen okumak zorunda değilsin zaten.sonuçta burada kimse kimsenin reklamını yapmıyor,hepimizin tek amacı her birimizin daha fazla yıpranmadan sağlıklı evlatlara kavuşmamız .onun için ben de şahsen pazartesi görüşmeye gidecek biri olarak merak ediyorum neler görüştüğünüzü

Onun dısında Kaan beyin verdiği vitaminlerden sadece biesteron u önerdi hatta günlük kullanımını arttırdı Bülent Hoca. Diğer emodex teatrio bunları gerekli görmedi. Tedaviye adetin 2.günü başladıgını söyledi 3. Veya 5.gün embriyo transferi yapıyor hangi zaman tam hatırlayamıyorum transferden önce ya da o gün progesteran ölçümü yapıyor sanırım p4 diye geçiyor o ölçümde istenilen düzeyde değilse bir sonraki aya erteliyor. Dondurulmus da yapabilirim ama tedaviye başlamadan buna karar vermek doğru olmaz dedi. Onun dışında güler yüzlü ilgili ve samimi bir hoca Bülent Hoca çok yoğun. Ama ne kadar sorum varsa cevapladı. O kadar sordum bir o kadar da unuttum emin olun. ( bu arada bnde bir önceki tedaviden kist varmış onu da söyledi ilaç verdi) Muayeneleri başka dr u yapabiliyor ama birsey soracaksanız cevaplıyormus hoca. Yumurta toplamaya giremeyebiliyormus ama transfere çok büyük aksilik olmadıkça kesinlikle kendisi giriyormus.
Memorial da ise Yücel bey muayene etti. Ama biesteron kullanıyorum diyince kistlerimin biesteron yüzünden oldugunu onlarla tüp bebek yapmak istersem biesteronu bırakmam gerektiğini söyledi. Şimdi Bülent hoca günde 3 kez kullan diyor Yücel bey bırak diyor. Bülent bey 1 kist var dedi Yücel bey 2 kist var biri çatlamış dedi belki 2 tane vardı bülent hoca da çatladığı için söylemedi bilemiyorım. Ama Semra Hn regli muayene yapmıyor. Normal muayene yapıyor. Diğer muayeneleri hangi dr müsaitse o yapıyor farklı dr lar denk gelebiliyor. Yumurta toplamayı Semra hn yapmıyor , transferi denk gelirse yapabilir ama diğer dr lar çoğunluk olarak yapıyor ayrıca 5.gün embriyosu transfer ediyorlar kesinlikle tek embriyo transfer ediyorlar. Ayrıca Semra Hn haftanın 3 günü izinli.
Sormak istedikleriniz varsa cevaplarım.

moonlovers teşekkür ederim canım aynen öyle... bizler 1 tanesine bile hasretiz o yüzden şükür. İkincisi lütuf olurdu ama dünyanın sonu değil. Daha 4 tane dondurulmuşum var. Sana da çok geçmiş olsun. Ben transferden 1 gün sonra çok kötü hasta olmuştum, o süreci anlatamam. Seni çok iyi anlıyorum, cumaya kadar inşallah geçer rahatsızlığın ama geçmezse de sakın karamsarlığa kapılma, aklına hep ben geleyim. Belki sana da bir işaret olur bu @Tuna_nehir in dediği gibi. Sabırsızlıkla transferini ve sonucunu bekliyorum. Umarım pozitifi görürsün, yüzümüz güler Sırayla hepinizden mutlu haberleri alalım inşallah

izmirplus bugun daha iyiyim canım transfere birşeyim kalmaz, bı sefer olacak gibi hissediyorum canım inşallah embriyolar çözülürken sıkıntı olmazsa ben psikolojik olarak hazırım sabırsızlıkla bekliyorum

Canım zaten doktorlar da bu düşüncede. Biz riskli süreci atlattıktan sonra doktorların gözünde normal gebe kalan kadınlardan bi farkımız kalmıyor. Artık bizim bebeğimiz de doğal sürece giriyor. Hani "tüp bebeği riske atmayalım sezaryenle alalım" diye bir düşünce yok. Bu tamamen dediğin gibi şartlı koşullanma ve bizler nelere katlandığımız için kendimiz düşünüyoruz riske atmayalım diye. Benim her iki annem bile "sezaryen olursun di mi" demeye başladı, onlara da açıkladım durumu yine de riske atmasan mı diyolar Genelde ya kadınların korkusu yüzünden sezaryen oluyor ya da doktorların kolayına geliyor. Kimi doktor randevulu sezaryene ciddi derecede karşı. Bebek veya anne için riskli bir durum yoksa normal doğum en sağlıklısı. Dediğin gibi her bebek dünyaya geldiği aile için çok değerli ve özel. Hamilelerin yapabileceği egzersizler ve bol bol yürüyüşler yapıldığı sürece her kadın sağlıkla normal doğum yapabilir. Ayrıca bir haberde okumuştum, normal doğumla doğan bebekler, sezaryenle doğanlara göre daha zeki oluyormuş. Çünkü sezaryende çocuk alışkın olduğu ortamdan hazırlanmadan birden çıkıyor, o şokla duygusal zekası etkilenebiliyormuş. Malum uykuda alınan bir sürü bebek oluyor, aniden uyandırılıyor vs.Buna karşın normal doğum tamamen doğal bir süreç olduğu için bebek kendini buna hazırlıyormuş. Ayrıca sezaryen bebeklerin akciğer rahatsızlıkları riski 4kat daha fazlaymış. Bunlar okuduklarımdan aklımda kalanlar. Çocuğun zekası aileden alacağı eğitim, sevgi, ona gösterilecek saygıyla da alakalı ama bilimsel açıklamaları da hiç saçma değil. Anne ve bebek için tehlike olmadığı sürece normal doğum yapılabilir. Çünkü normal doğum, hatta kesiksiz, ilaçsız doğal doğum kadının ve bütün dişi türlerin doğasında var. Yine de bu doğum meselesi biraz o an gelişen olaylara, biraz da kişiye bağlı. Ben daha önce 1 kez batın bölgemden ve birkaç kez de başka ameliyatlar olduğum için kesinlikle o kesiği çekmek istemiyorum. Bi sorun çıkmazsa ben de doğal doğumu tercih ederim.

Son düzenleme:
Biesteron yüzünden mi kist oluşuyormuş anlamadım canım.ben de kullanıyorum yaklaşık 4 aydır ve tedavim çikolata kisti anlamadım :)

İnşallah canım inşallah en önemli süreci atlatmışsın, psikolojini hazırlaman, gerisi de aynı inanışla gelir inşallah bir de transferden hemen sonra hissettiklerin çok önemli, benim olacağına inancım yoktu ama ekranda gördüm ya, o pozitiflik içime girdi inanki. Sen aynı pozitif duygularla devam edersen sıkıntısız sorunsuz olacaktır

Son düzenleme:
Canım sen negatiften sonra ilaçların tamamını kesmeyip vitamin kullanmaya devam mı ettin? Bu 2 merkez arasında bir karar verdin mi ve ne zmn başlamayı düşünüyorsun? Birisi ilacı kesmelisin derken diğeri dozunu arttıralım demiş kafam karıştı doğrusu

Ben dün giremedim çok yoğundum.neler olmuş.ben de rahim filmim yok isterler mi acaba nerde çektirsem diyordum.onların yönlendirmesiyle bırakayım bari.teşekkürler arkadaşım.aklımıza soru gelince bol bol rahatsız ederiz seni.sen karar verebildin mi?

Kızlar regli biteli 8-9 gün oldu fakat dün akşam koyu kahverengi kan gibi bişey geldi ve bugün de devam ediyor.şiddetli değil ama kesilmedi de.sizde böyle bişey yaşayan oldu mu ne olabilir ki bu??

M medesa tatlım ben eğriçayır uzun zaman kullandım. siparişi telden verdim o zaman pazarlık yapabiliyorsun haberin olsun. 5 kutuda 100 tl indirim almıştım.... 600 yerine 500 ödedim....

biosteron ile ilgili de 3 aylık kullanımdan sonra ara verilmesi gerektiğini söylemişti bi dr. nette de okudum galiba.. 3 ay kullanınca 1 ay ara veriyorum ben. bu arada ben de şu an hiç ilaç kullanmıyorum. aslında geçen ay reglde kontrole gidecektim ama kar muhalefeti sebeiyle kaan beyle görüştüm şubat ayı regli ile gideceğim. muhtemelen era yaptıracak...

bi de bu genetik testler ile ilgili, devlet hastaneleri yani en azından eğitim araştırma hastanelerinde bu testler yapıldığından ve hastaların bir çoğu da bunu devlette yaptırdığından devlet 2 negatiften önce yapılmasını yasaklamış.... bu sebeple genelde en baştan bunu istemiyorlar, testlerin %80 ninde sorun çıkmıyor çünkü. bu da devlete yük olarak dönüyor. bu sebeple genetikleri en baştan isteyemezler.... kan pıhtılaşması kan testiyle anlaşılıyor ve o kadar da pahalı değil.... o bence de yaptırılmalı. bende taşıyıcıymışım, hep iğne oluyorum ve muhtemel çocuğumda kan pıhtılaşması sorunu olacak....

Kızlar regli biteli 8-9 gün oldu fakat dün akşam koyu kahverengi kan gibi bişey geldi ve bugün de devam ediyor.şiddetli değil ama kesilmedi de.sizde böyle bişey yaşayan oldu mu ne olabilir ki bu??
Aynısını yaşadım arkadaşım.Benim ilk reglim dokuz gün sürdü.ikincisi iki gün sonra iki üç gün sonra tekrar seninki gibi geldi önce koyu renk sonra iki üç gün kafar da ara ara çok küçük kırmızı halde.önemsedim ama açıkçası yakında muayene olacağım diye bişey yapmadım.

Canım ben diğer emodex teatrio yu falan 3-4 günde bir kullandım. Ama biesteron u bırakmadım yumurta kalitesi için zaten kalite için en az 2-3 ay kullanın demişti Kaan bey internette de öyle yazıyor yani bu yumurta geliştirmek için ne yapılmalı denen dr ların görüş bildirdiği sitelerde. Ama memorial da bu ilacın kist olusumuna neden oldugu söylendi. Sonuçta bir neden bu olamaz bir yandan da hormon alıyorsun belki bundan da olabilir

Tatlim normal, bende de benzer durum oldu. Negatiften sonra 2-3 ay duzensiz kanama oluyor maalesef cnm. Kullandigimiz ilaclar dengemizi bozuyor, ilk negatiften sonra Kaan bey adet duzenleyici ilac vermisti, hic sıkıntı olmamisti cnm, duzenli devam etmisti adetlerim. Ancak ikinciden sonra vermedi bende istemedim ilaclardan kusmuk gelmisti resmen ilacin i sini gormek istememistim. Ama duzensilik oldu, hatta negatiften sonra ilaclari kestikten sonra adet oldum, senin gibi 8-9 gun sonra tuhaf koyu renkte bir ara kanama gibi bisey oldu, duzensizlik olacagini bidigim icin onemsememistim. Sonrasinda adet oldum ama cook uzun surdu, Kaan beye yazinca goreyim demisti. Yumurtalik kisti olusmus, ilacla gecti cnm. Eger oyle bir durum olursa hemen Kaan beye bildir.

Testlerle ilgili bu aciklamayi baha once de yazmistin cnm, sagolasin :) Sadece sunu ekleyim, eger yasiniz ilerlediyse yani 35 civari ve uzeri ise cogu univ. hastanelerinde 2 negatif sonuc almayi bekletmeden genetik testleri yaptirabilirsiniz.

Bende yumurta toplamadan once 3 ay kullanmistim biosteronu o zamanlar okudugum kadariyla KKde cok farkli yazilar vardi, prospektusunu zaten okumamak en iyisi :) Bende cok carpinti yapti o ilac ya, birde menapoza sokmuslardi, yaz aylari haziran temmuz hic hatirlamak istemiyorum o gunleri Kaan bey yumurta sayisi ve kalitesi icin veriyor, bazi paylasimlara gore faydali olmus bazilarina gore fark olusturmamis. Bazi bunyelerde kist olusturmus, bazilarinda olusturmamis. Neyse cok arastirmak da iyi degil kizlar, dr. ne derse onu yapicaz

Biesteron yüzünden mi kist oluşuyormuş anlamadım canım.ben de kullanıyorum yaklaşık 4 aydır ve tedavim çikolata kisti anlamadım :)

Tugcecim bende de var cnm cikolata kisti 2 tane. Yukarida yazdigim gibi bende kullanmistim biosteronu 3 ay kadar. Bende kist yapmadi, cikolata kistlerini de buyutmemisti cnm. Belki de menapoza sokuyorlar ya, bir yandan yumurtaliklar baskilanmasi bizim icin faydali bisey...

Canim benim yransferimi yucel bey yapmisti :) dilerim sende bebegini alir gelirsin ordan

Zaten bu ilacı neye dayanarak kiste bağladı onu anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…