Merhaba arkadaşlar, iki kere
tüp bebek yapıldı, ikincisi tuttu ama 8 haftalıkken kalbi durdu. Düşük oldu. Kaan bey genetik ve kan pıhtılaşması testlerini yaptır dedi. Henüz tam olarak test sonuçları çıkmadı ama pıhtılaşma ile ilgili olarak "protein s" değeri düşük çıktı. İrenbeye ilettim şimdilik çıkan sonuçları. Diğer sonuçlar tam olarak çıksın ona göre değerlendirilecek dedi Kaan beyin hemşiresi, ama protein s düşük çıktığından bi dahaki tedavide kan sulandırıcı olarak hem iğne hem hap kullanacaksınız dediler. Kan pıhtılaşması var diyebiliriz dedi. Keşke baştan bakılsaydı bu değerlere. İlk tedavide kan sulandırıcı olarak sadece ecopirin kullanmıştım. İkinci tedavide iğne kullandım. Kan pıhtılaşması olduğunda ilk üç aylık dönemde bebek ölümleri oluyor, çevremde bikaç tanıdıkta olmuştu onlar da kan sulandırıcı kullanmıştı sonrasında ve sağlıklı bebek doğurdular. Sonuçta o kadar emek para umut boşa gidiyor, daha en başta herkesten pıhtılaşma testlerini isteseler daha doğru olur bence. Devlette tüp bebek yaptıran arkadaşım var bütün testler yapılıyor.