Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

inşallah canım son olur artık bir an önce bebeklerimize kavuşuruz. kaan bey doğru söylüyor tabii bir sürü parametre var evet kendisi bu işin uzmanı daha iyi bilir tabi ama devlet yapıyo bu testleri sonuçta yaptırmakta fayda olur bence

Merhaba arkadaşlar, iki kere tüp bebek yapıldı, ikincisi tuttu ama 8 haftalıkken kalbi durdu. Düşük oldu. Kaan bey genetik ve kan pıhtılaşması testlerini yaptır dedi. Henüz tam olarak test sonuçları çıkmadı ama pıhtılaşma ile ilgili olarak "protein s" değeri düşük çıktı. İrenbeye ilettim şimdilik çıkan sonuçları. Diğer sonuçlar tam olarak çıksın ona göre değerlendirilecek dedi Kaan beyin hemşiresi, ama protein s düşük çıktığından bi dahaki tedavide kan sulandırıcı olarak hem iğne hem hap kullanacaksınız dediler. Kan pıhtılaşması var diyebiliriz dedi. Keşke baştan bakılsaydı bu değerlere. İlk tedavide kan sulandırıcı olarak sadece ecopirin kullanmıştım. İkinci tedavide iğne kullandım. Kan pıhtılaşması olduğunda ilk üç aylık dönemde bebek ölümleri oluyor, çevremde bikaç tanıdıkta olmuştu onlar da kan sulandırıcı kullanmıştı sonrasında ve sağlıklı bebek doğurdular. Sonuçta o kadar emek para umut boşa gidiyor, daha en başta herkesten pıhtılaşma testlerini isteseler daha doğru olur bence. Devlette tüp bebek yaptıran arkadaşım var bütün testler yapılıyor.
Geçmiş olsun canım,çok haklısın tüm testler olmasa da bazılarını keşke en baştan yaptırabilsek.era,pgt bunlar evet maliyetli fakat genetik testi ücretsiz yaptırabiliyormuşuz.bu pıhtılaşma sorunu yüzünden çocuğu düşen çok fazla tanıdığım var maalesef.inşallah bir dahaki denemen son olsun:dua:

@alinna İnşallah cnm bu son olacak, gribine atlatırsam daha güzel olacak,doğadan karışık bitki çayı aldım doktorda aspireks verdi şuan daha iyiyim.
Arkadaşım bu dönemde bitki çayı içemeyen çalış bence.adaçayı falan pek iyi gelmiyormuş diye duydum.ben diyetisyene gittim Tedavimi söyledim bebek için uğraşıyorum dedim.o zaman bitki çaylarını vermeyeyim sana dedi.Belki zararlı değildir ama önlem almak lazım diye düşünüyorum.ben nerdeyse bir yıldır hiç bir bitki çayı içmiyorum.ben söylemek istedim.tabi araştır bu benim düşüncem.

Kizlar listemizi guncelledim. Duzeltmek, eklemek istedikleriniz varsa yazarsiniz. Bu listeyi olusturmaya basladigimiz tarihten itibaren tedavi gorenler ve alinan sonuclar var, onceden hamile kalan ya da negatif alanlarin isimleri yok.

Üye AdıYaşProblemKaçıncı denemeHangi aşamaTransfer tarihiTest tarihiSonuç
@izmirplus29hipo hipo2.Bütün işlemler bitti13 Aralık23 AralıkHAMILE:anneadayı::KK200:
moonlovers moonlovers 29Sebepsiz Inf.3.Rahim kalınlaştırma20 Ocak30 Ocak?
@husem30?2.Rahim kalınlaştırma??Bir dahaki sefere ins.
@alinnaa36çikolata kisti3.transfer oncesi menapoz???
S sametuche 29çikolata kisti1.OPU oncesi menapoz???
@amayaa36rezerv azlığı5.2 opu işlemi bitti???
@melindam353533rezerv azlığı+morfoloji8.ERA testi sonucu bekliyor???
@melisyasemen34çikolata kisti+rezerv azlığı?tedaviye hazırlık???

[/tr]
[td] M medesa [/td]
[td]37[/td]
[td]sağ tüp yok+sol tüp tıkalı[/td]
[td]2.[/td]
[td]Bütün işlemler bitti[/td]
[td]20 Aralık[/td]
[td]30 Aralık[/td]
[td]Bir dahaki sefere ins. [/td]
[/tr]
Eline sağlık canım:KK200: şimdi ilk önce dualarımız Rm_angel ile,inş güzel haberini alırız :dua:

@alinnaa merhaba canım bayağıdır giremiyorum biraz rahatsızım buara yazılanları okuyorum ama cevap yazamadım.Bugun kontrolum vardı herşey yolunda kalınlık 11 falan olmuş cuma transferim var Kaan Bey gülerek seni artık görmek istemiyorum yeni hastalar lazım inşallah bu son olur dedi inşallah bu son olacak ilaç takibi yapmaktan yoruldum valla.Griple uğraşıyorum inşallah cumaya geçer.@izmirplus canım inşallah sağlıklı birşekilde bebeğine kavuşursun yılların özlemi varken ikiz olmuş tek olmuş bizim için hiç önemi yok hasretimiz son bulsun bize yeter allahım bana da nasip eder inşallah
Belki bu gripte bir keramet vardır.bak izmirplus da hastaydı.şimdi hamile çok şükür.

QUOTE="medesa, post: 49747028, member: 379871"]Eline sağlık canım:KK200: şimdi ilk önce dualarımız Rm_angel ile,inş güzel haberini alırız :dua:[/QUOTE]
Canım eline sağlık, inşallah çok teşekkür ederim hepinize iyi dilekleriniz için

Eline sağlık canım:KK200: şimdi ilk önce dualarımız Rm_angel ile,inş güzel haberini alırız :dua:
Dün hemşireler bitki çaylarıyla idare et dedi,bende transfere kadar ilaç kullanıp bian önce geçsin istiyorum.Hemşireye ilaç ismi söyledim dönecek birazdan

Canım ben o kadar kullanmıyorum aslında o vitaminleri söyle yapıyorum ilk zamanlar her gün kullanıyordum bu ara 3-4 günde bir kullanıyorum. Çok vitamin almanın da zararı var sonucta ölçüm yapılmadan sürekli vitamin almak da zararlı. Ama kesinlikle vitaminden değil bnmki Kaan bey ile tedaviye başlamadan vitamin kullanmadan önce bu iğnelerden olunca o zaman da resmen yüzüm vücudum 2 regl dönemi boyunca iltihap akıttı resmen. Aslında bu ilaçların iğnelerin etkisini vücuttan atmak temizlemek için bir sey yapılamaz mı? Bilgisi olan var mı nasıl temizleyeceğiz içimizi?
Sağlık ocağında tahlillerimi her ay yaptırıp devam ediyorum tüm ilaçlarıma.kaan bey zaten takibini yapıyor.kafama göre zaten ilaç içemem herkeain bünyesi farklı tabi sizin farklı sebeplerden dolayı da sivilcelenme olabilir

Canım ben o kadar kullanmıyorum aslında o vitaminleri söyle yapıyorum ilk zamanlar her gün kullanıyordum bu ara 3-4 günde bir kullanıyorum. Çok vitamin almanın da zararı var sonucta ölçüm yapılmadan sürekli vitamin almak da zararlı. Ama kesinlikle vitaminden değil bnmki Kaan bey ile tedaviye başlamadan vitamin kullanmadan önce bu iğnelerden olunca o zaman da resmen yüzüm vücudum 2 regl dönemi boyunca iltihap akıttı resmen. Aslında bu ilaçların iğnelerin etkisini vücuttan atmak temizlemek için bir sey yapılamaz mı? Bilgisi olan var mı nasıl temizleyeceğiz içimizi?
Canım sen şu an tedavi sürecinde olmadığın halde mi 3-4 günde bir vitamin alıyorsun? Ben hiç ilaç almıyorum doğrusu.Hatta 3 gündür gribim hiç ilaç kullanmadım.elma,portakal,limon,çubuk tarçın,zencefil,ayva ve çörekotunu çay gibi demleyip içine bal koyup içiyorum.arı sütüm geldi sabah aç karnına onu içtim.İlaçlar yeterince zarar verdi vücudumuza bu sebeple iğne bile vurdurmaya girmedim.Canım ilaçların olumsuz etkileri için ben aktardan enginar suyu aldım her gün onu tüketiyorum

Cnm b
Canım sen şu an tedavi sürecinde olmadığın halde mi 3-4 günde bir vitamin alıyorsun? Ben hiç ilaç almıyorum doğrusu.Hatta 3 gündür gribim hiç ilaç kullanmadım.elma,portakal,limon,çubuk tarçın,zencefil,ayva ve çörekotunu çay gibi demleyip içine bal koyup içiyorum.arı sütüm geldi sabah aç karnına onu içtim.İlaçlar yeterince zarar verdi vücudumuza bu sebeple iğne bile vurdurmaya girmedim.Canım ilaçların olumsuz etkileri için ben aktardan enginar suyu aldım her gün onu tüketiyorum
cnm bnde vitaminlere devam ediyorum d vitamini b12 sonra teatrio emodex dhea biesteron bunları kullanıyorum açıkçası. Arı sütüm bnmde bitti alacagım bnde

Cnm b

cnm bnde vitaminlere devam ediyorum d vitamini b12 sonra teatrio emodex dhea biesteron bunları kullanıyorum açıkçası. Arı sütüm bnmde bitti alacagım bnde
Canim senin bu sivilceler hormonlardan bence cunku agir tedavi goruyoruz hepimiz ve M medesa ya katiliyorum bu ilaclar vucudunu yoruyordur herseyin fazlasi zarar malum

Canım yazamadan edemiycem. Ben de kaan beyin hastasıyım ara ara buraya girip yazdıklarınızı okuyorum i. şu an 3,5 aylık kızım beşiğinde uyuyor çok şükür. Seni o kadar iyi anlıyorum ki doğuma girdiğimde bile bir bebek dünyaya getirebileceğime inanmıyordum görünce şok oldum diyebilirim :))) inan 9 ay boyunca her anı zehir ettim kendime ilk 3 ay düşücekmi korkusu 4. Aydan sonrada erken doğum korkusu sarmıştı 20. Haftada yalancı doğum sancılarım başladı ki bu herkeste olabilir ama bendeki tamamen hayal kasılmalardı :))) her gün nst ( kasılma ölçen cihaz) ye giriyordum doktorumdan habersiz ki nst 32. Haftada çekilmeye başlıyor en son 27. Haftada stresten gebelik tansiyonuna yakalandım. 29. Haftadan 38+5 e kadar annemde yattım hayalini kurduğum bebek odasını almaya bile gidemedim. Ayağa kalktığım an tansiyonum 15 e fırlıyordu. Eşimle annem yaptılar bebek alışverişini. Şimdi o kadar pişmanım ki belki 2. Çocuğu yapmıycam ve bir daha öyle harika bir dönemi yaşama fırsatım olmıycak. Ne olur üzme kendini 10. Haftadan sonra düşmesi çok zor. Bu arada ikili tarama testinde de stresten asırı mide bulantısı olmuştu ve yine 4 gün hastanede yatmıştım :))) demem o ki lütfen hamileliği kendine zehir etme şimdi o kadar çok istiyorum ki o günlere dönmeyi çünkü ben hamilelik yaşayamadım:KK43: ne zaman istersen aklına takılan şeyleri sorabilirsin. Sağlıklı doğum diliyorum canım
Canım benim rabbim şükür kucağına almayı nasip etmiş sağlıkla büyütmeyi de nasip etsin ah ne güzeldir şimdi o :)) ne hissediyosam,düşünüyosam yazıya dökmüşsün.gerçekten hamile olduğuma hala inanamıorum.düşecek korkusu erken doğum korkusu ne ararsan var :KK43: inşallah aşıcam bunları en azından umut ediyorum :) Rabbim isteyen herkesi burada ki bütün arkadaşları beşiğindeki bebeğine bakmayı nasip eder inşallah :)) bu arada bunları düşünmek için çok erken biliyorum ama merak işte :) tüp bebekte genelde sezryan doğum olurmuş doğrumu?? :))

Arı sütü karışımını hangi mtka ve netden alıyorsun acaba?
Cnm ben çok araştırdım en organik olanın eğriçayır diye bir firma olduğunu yazmış kullananlar ,ben de ordan sipariş ettim.20 ampül arı sütü 120 tl ve bir tane de arı sütü,bal,polen,propolis karışımı sipariş ettim 70 lira.kargo ücretsiz be kapıda ödeme yapılabiliyor.umarım faydası olur bari

Merhaba kızlar, bugün Bülent tıraş ve memorial ile görüştüm. Yalnız memorial da Semra Hn ile görüşemedim. Bilgi isteyen olursa yardımcı olabilirim artık morali bozulanlar oluyor diye açık açık buradan yazmak istemiyorum açıkçası polemik ortamını sevmiyorum çünkü.

Merhaba kızlar, bugün Bülent tıraş ve memorial ile görüştüm. Yalnız memorial da Semra Hn ile görüşemedim. Bilgi isteyen olursa yardımcı olabilirim artık morali bozulanlar oluyor diye açık açık buradan yazmak istemiyorum açıkçası polemik ortamını sevmiyorum çünkü.
Açıkçası ben merak ediyorum cnm ama tepkilerden de korkar oldum ama sonuçta biz reklam yapmıyoruz ki ben nadıl yol izliyor başka merkezler merak ediyorum benim açımdan sakıncası yok anlatabilirsin

Burdan paylaşırsan çok sevinirim canım.moral bozulmaz bence.seninle paylaşmak isterim yaşadığın şeyleri

Canım benim rabbim şükür kucağına almayı nasip etmiş sağlıkla büyütmeyi de nasip etsin ah ne güzeldir şimdi o :)) ne hissediyosam,düşünüyosam yazıya dökmüşsün.gerçekten hamile olduğuma hala inanamıorum.düşecek korkusu erken doğum korkusu ne ararsan var :KK43: inşallah aşıcam bunları en azından umut ediyorum :) Rabbim isteyen herkesi burada ki bütün arkadaşları beşiğindeki bebeğine bakmayı nasip eder inşallah :)) bu arada bunları düşünmek için çok erken biliyorum ama merak işte :) tüp bebekte genelde sezryan doğum olurmuş doğrumu?? :))
Canım ben de 24 e girmek üzereyim yavaş yavaş doğum şeklini düşünmeye başladım. Normalde benim de beynim şartlanmıştı sezeryana ne zaman ki doğum kursuna gittim o zaman karar verdim eğer aksilik çıkmaz ise normal istiyorum. Bence tüp ise illa sezeryan diye bir koşullama olmamalı. Sonuçta biz hamile kaldıktan sonra normal yolla hamile kalandan farkımız kalmıyor. Bu söylentinim şartlı koşullanma olduğunu düşünüyorum. Belki değerli bebek diye riske atmama çabasıdır. Ama bence sonuçta herkesin bebeği değerli normal yolla da olsa onu 9 ay taşıyor. Eğer Allah sağlıklı kucağımıza almayı nasip etti ise zaten her türlü olur.

Cnm ben çok araştırdım en organik olanın eğriçayır diye bir firma olduğunu yazmış kullananlar ,ben de ordan sipariş ettim.20 ampül arı sütü 120 tl ve bir tane de arı sütü,bal,polen,propolis karışımı sipariş ettim 70 lira.kargo ücretsiz be kapıda ödeme yapılabiliyor.umarım faydası olur bari
İnternete eğriçayır yazdığım zaman kendi sitesinden mi sipariş veriyorum canım.ben erzincanlıyım bizim otaraflarda arıcılk dernekleri fln var araştırdık.propolis gerçek doğal yani 100gr 500 tl fiyat verdiler ama yoktu çok az çıkıyormuş sanırım.ve yurtdışında kozmetik ünlü markalarla anlaşma yapılıyormuş yüksek fiyatlara neyse farklı konulara girdim :) bi bakim senin dediğin markaya saol canım

X