Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Hakkımızda hayirlişi canım Rabbim sağ salim kucağımiza almayı nasip etsin inşallah

Rabbim o tek kalani saglikla kucagina almani nasip etsin saglikla insallah...

Canım İkiz gebeliklerde genellikle oluyor Rabbim meleğini kucağına almayi nasip etsin

Canım İkiz gebeliklerde genellikle oluyor Rabbim meleğini kucağına almayi nasip etsin
Amin inşallah canım, hayırlısı sağlıklısı nasıl olacaksa kabulümüzdür Rabbim herkese de hayırlısıyla nasip etsin, herşeye şükreden kadınlarız biz, yeter ki Rabbim ol desin...1 tane olsun sağlıkla olsun...

Haklısın canım 2 tarafta kendince haklı ve konuşularak halledilir umarım.bende kendi düşüncelerimş duygularımı açıkça konuşmak isterim kaan beyle.terslenilecek azarlanılacak bişey yok hepimiz insanız.şuan menepoz dönemindeyim canım iğne vuruldum marta kadar bekliyeceğim daha sonraki işlem nenolur bilemiyorum.hayırlısı inşallah.bakalım nolucak.

Canım benim inş hepimizin hakkında hayırlısı neyse o olsun,sağlıkla yavrularımıza kavuşalım Allah dualarımızı kabul etsin

Canım hayırlısı olsun saglıkla sıhhatle gelsin o birtanen inşallah Allah isteyen herkese bizlere de saglıklı nasip etsin tez zamanda

Yavrumm yaa, cok uzuldum Insallah digeri saglikla dogar, belki ilerde onun da kardesi olur :) Bundan sonra hersey yolunda gider insallah cnm, dikkat et kendine ve bebise... Dr olsun biz olalim kimseye takilma, sen hamilesin ne guzel mutlulukla devam etsin hamileligin ins.

moonlovers Tatlim nasilsin, nasil gidiyor? Bugun kontrolun mu vardi senin, yanlis mi hatirliyorum? Insallah hersey yolunda gider cnm Transfer gunun belli olabilir diye dusunuyorum, heyecanla guzel haberlerini bekliyoruz cnm

Birkac gundur cepten cvp yazamadim teknik bir prob. sanirim arkadaslar, cok paylasim olmus cogunuz gibi konuyu da uzatmamaktan yanayim. Kaan Bey ve merkezle ilgili herkes kendi degerlendirmesini yapiyor zaten, hepimizin ayni fikirde olmasina imkan yok gerek de yok. Her yerde oldugu gibi dr.undan ve merkezden memnun olan da var ve olacak, elestiren de var ve olacaktir. Burda herkes icini dokebilir, her yasadigini paylasabilir, dilerim cogunluk hatta herkes deneyimlerini paylassin ki daha dogru bir degerlendirme yapabilelim, her paylasim bizler icin cok kiymetli... Keske hepsi mutlu guzel haberler ve elestiriler olsa ama kotu hissedenler de ne yapsin tabiki duygularini, kirginliklarini paylasacak. Hepimiz bu tedavinin zor oldugunu yasayanlar olarak bildigimizden destek olacagiz biribirimize Sadece sunu yazmak istemistim aslinda cok uzatmisim yaw bazi arkadaslar diger merkez ve doktorlarla ilgili fikirlerinizi bu topikte yazmayin demis, ben sahsen merak ettigim icin ist.daki merkezlerle gorusen arkadaslara mutlaka bizimle paylasin demistim. Ondan yazmis olabilirler yani... Benim gibi soran baskalari da vardi, kolaylik olsun diye dusunmustum.

Amin canım inşallah. Bizler 1 tane evlada hasret kadınlarız, buna da şükür. Yeter ki Rabbim hepimize bu mutluluğu tattırsınsağlıkla, hayırlısıyla gelsin bütün bebişler.
Yok be canım kimseyi kafama takmıyorum, takmam da Hele sizlere nasıl takılabilirim ki? Şükür hepimiz belli bir yaştaki insanlarız, çocuk değiliz. İyi niyetli olanların karakteri gönüllerinden yazılarına akar hep

moonlovers Tatlim nasilsin, nasil gidiyor? Bugun kontrolun mu vardi senin, yanlis mi hatirliyorum? Insallah hersey yolunda gider cnm Transfer gunun belli olabilir diye dusunuyorum, heyecanla guzel haberlerini bekliyoruz cnm
Canım tabloyu sen mi yapıyordun? Fırsatın olursa günceller misin sonuçlar da aldık bu ara,hem diper arkadaşlar da güncel bilgilerini paylaşırlar belki

alinnaa merhaba canım bayağıdır giremiyorum biraz rahatsızım buara yazılanları okuyorum ama cevap yazamadım.Bugun kontrolum vardı herşey yolunda kalınlık 11 falan olmuş cuma transferim var Kaan Bey gülerek seni artık görmek istemiyorum yeni hastalar lazım inşallah bu son olur dedi inşallah bu son olacak ilaç takibi yapmaktan yoruldum valla.Griple uğraşıyorum inşallah cumaya geçer.@izmirplus canım inşallah sağlıklı birşekilde bebeğine kavuşursun yılların özlemi varken ikiz olmuş tek olmuş bizim için hiç önemi yok hasretimiz son bulsun bize yeter allahım bana da nasip eder inşallah

C
canım hayırlı olsun inş bu sefer olacak. Grip için acı şalgam suyu iyi geliyor diye biliyorum içebilirsen bir dene istersen. Çok geçmiş olsun.

gulfeda saol canım bende inanıyorum bu sefer olacak inşallah, umarım senin görüşmelerinde iyi gecer gönlüne göre bi merkez bulursun bizide bilgilendirin görüşmelerden tedavilerden bizde bilelim diğer merkezlerde nasıl yol izleniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…