Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

inşallah canım son olur artık bir an önce bebeklerimize kavuşuruz. kaan bey doğru söylüyor tabii bir sürü parametre var evet kendisi bu işin uzmanı daha iyi bilir tabi ama devlet yapıyo bu testleri sonuçta yaptırmakta fayda olur bence

Geçmiş olsun canım,çok haklısın tüm testler olmasa da bazılarını keşke en baştan yaptırabilsek.era,pgt bunlar evet maliyetli fakat genetik testi ücretsiz yaptırabiliyormuşuz.bu pıhtılaşma sorunu yüzünden çocuğu düşen çok fazla tanıdığım var maalesef.inşallah bir dahaki denemen son olsun

@alinna İnşallah cnm bu son olacak, gribine atlatırsam daha güzel olacak,doğadan karışık bitki çayı aldım doktorda aspireks verdi şuan daha iyiyim.
Arkadaşım bu dönemde bitki çayı içemeyen çalış bence.adaçayı falan pek iyi gelmiyormuş diye duydum.ben diyetisyene gittim Tedavimi söyledim bebek için uğraşıyorum dedim.o zaman bitki çaylarını vermeyeyim sana dedi.Belki zararlı değildir ama önlem almak lazım diye düşünüyorum.ben nerdeyse bir yıldır hiç bir bitki çayı içmiyorum.ben söylemek istedim.tabi araştır bu benim düşüncem.

Eline sağlık canım şimdi ilk önce dualarımız Rm_angel ile,inş güzel haberini alırız

Belki bu gripte bir keramet vardır.bak izmirplus da hastaydı.şimdi hamile çok şükür.

QUOTE="medesa, post: 49747028, member: 379871"]Eline sağlık canım şimdi ilk önce dualarımız Rm_angel ile,inş güzel haberini alırız [/QUOTE]
Canım eline sağlık, inşallah çok teşekkür ederim hepinize iyi dilekleriniz için

Eline sağlık canım şimdi ilk önce dualarımız Rm_angel ile,inş güzel haberini alırız
Dün hemşireler bitki çaylarıyla idare et dedi,bende transfere kadar ilaç kullanıp bian önce geçsin istiyorum.Hemşireye ilaç ismi söyledim dönecek birazdan

Sağlık ocağında tahlillerimi her ay yaptırıp devam ediyorum tüm ilaçlarıma.kaan bey zaten takibini yapıyor.kafama göre zaten ilaç içemem herkeain bünyesi farklı tabi sizin farklı sebeplerden dolayı da sivilcelenme olabilir

Canım sen şu an tedavi sürecinde olmadığın halde mi 3-4 günde bir vitamin alıyorsun? Ben hiç ilaç almıyorum doğrusu.Hatta 3 gündür gribim hiç ilaç kullanmadım.elma,portakal,limon,çubuk tarçın,zencefil,ayva ve çörekotunu çay gibi demleyip içine bal koyup içiyorum.arı sütüm geldi sabah aç karnına onu içtim.İlaçlar yeterince zarar verdi vücudumuza bu sebeple iğne bile vurdurmaya girmedim.Canım ilaçların olumsuz etkileri için ben aktardan enginar suyu aldım her gün onu tüketiyorum

Cnm b
cnm bnde vitaminlere devam ediyorum d vitamini b12 sonra teatrio emodex dhea biesteron bunları kullanıyorum açıkçası. Arı sütüm bnmde bitti alacagım bnde

Cnm b

cnm bnde vitaminlere devam ediyorum d vitamini b12 sonra teatrio emodex dhea biesteron bunları kullanıyorum açıkçası. Arı sütüm bnmde bitti alacagım bnde
Canim senin bu sivilceler hormonlardan bence cunku agir tedavi goruyoruz hepimiz ve M medesa ya katiliyorum bu ilaclar vucudunu yoruyordur herseyin fazlasi zarar malum

Canım benim rabbim şükür kucağına almayı nasip etmiş sağlıkla büyütmeyi de nasip etsin ah ne güzeldir şimdi o :)) ne hissediyosam,düşünüyosam yazıya dökmüşsün.gerçekten hamile olduğuma hala inanamıorum.düşecek korkusu erken doğum korkusu ne ararsan var inşallah aşıcam bunları en azından umut ediyorum :) Rabbim isteyen herkesi burada ki bütün arkadaşları beşiğindeki bebeğine bakmayı nasip eder inşallah :)) bu arada bunları düşünmek için çok erken biliyorum ama merak işte :) tüp bebekte genelde sezryan doğum olurmuş doğrumu?? :))

Arı sütü karışımını hangi mtka ve netden alıyorsun acaba?
Cnm ben çok araştırdım en organik olanın eğriçayır diye bir firma olduğunu yazmış kullananlar ,ben de ordan sipariş ettim.20 ampül arı sütü 120 tl ve bir tane de arı sütü,bal,polen,propolis karışımı sipariş ettim 70 lira.kargo ücretsiz be kapıda ödeme yapılabiliyor.umarım faydası olur bari

Merhaba kızlar, bugün Bülent tıraş ve memorial ile görüştüm. Yalnız memorial da Semra Hn ile görüşemedim. Bilgi isteyen olursa yardımcı olabilirim artık morali bozulanlar oluyor diye açık açık buradan yazmak istemiyorum açıkçası polemik ortamını sevmiyorum çünkü.

Açıkçası ben merak ediyorum cnm ama tepkilerden de korkar oldum ama sonuçta biz reklam yapmıyoruz ki ben nadıl yol izliyor başka merkezler merak ediyorum benim açımdan sakıncası yok anlatabilirsin

Burdan paylaşırsan çok sevinirim canım.moral bozulmaz bence.seninle paylaşmak isterim yaşadığın şeyleri

Canım ben de 24 e girmek üzereyim yavaş yavaş doğum şeklini düşünmeye başladım. Normalde benim de beynim şartlanmıştı sezeryana ne zaman ki doğum kursuna gittim o zaman karar verdim eğer aksilik çıkmaz ise normal istiyorum. Bence tüp ise illa sezeryan diye bir koşullama olmamalı. Sonuçta biz hamile kaldıktan sonra normal yolla hamile kalandan farkımız kalmıyor. Bu söylentinim şartlı koşullanma olduğunu düşünüyorum. Belki değerli bebek diye riske atmama çabasıdır. Ama bence sonuçta herkesin bebeği değerli normal yolla da olsa onu 9 ay taşıyor. Eğer Allah sağlıklı kucağımıza almayı nasip etti ise zaten her türlü olur.

İnternete eğriçayır yazdığım zaman kendi sitesinden mi sipariş veriyorum canım.ben erzincanlıyım bizim otaraflarda arıcılk dernekleri fln var araştırdık.propolis gerçek doğal yani 100gr 500 tl fiyat verdiler ama yoktu çok az çıkıyormuş sanırım.ve yurtdışında kozmetik ünlü markalarla anlaşma yapılıyormuş yüksek fiyatlara neyse farklı konulara girdim :) bi bakim senin dediğin markaya saol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…