- 14 Mart 2013
- 5.906
- 3.234
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #21.281
Yok yok diger arkadaslar baska merkezlere gorusmeye gideceklerinden bahsettiklerinde gecen bir konuydu o sekerim...bu mesajinin basindaki cumle yuzunden yazdiklarina ben cevap verdim en son ben yazdigim icinde sanki bana sormussun gibi algiladim diger merkezleri sordugun icin
Bilgi tazelemis olduk o zaman :))Yok yok diger arkadaslar baska merkezlere gorusmeye gideceklerinden bahsettiklerinde gecen bir konuydu o sekerim...
Amin Canım Rabbim melegini kucağına almayi nasip etsin Refik bey hakkında hep iyi şeyler duydum nasipse hamilelik olursa bende onda devam ederimMerhabalar.öncelikle allah yardımcınız olsun.rabbim en kısa zamanda yüzünüzü güldürsün.erol beyin adından başka bi bilgiye sahip değilim.daha önce özel bi hastane de tedavi oldum ama doladırıldık.ve inanın adını verip vermemekte kararszım.çevremdeki tedavi gören yada başlayan kişileri uyarıyorum o isme karşı ama buraya yazmakta kararsız kaldım.sonuçta muhakkak onunda hastaları var.irenbe bizim 2. adresimizdi.ve söyeldiğiniz herşeye katılıyorum :)
Eh az kalmış artık MAŞŞALLAAAH :) allah kucağınıza almayı nasip etsin.şu evhamlarım bi geçse.bugün de kan sonucum için ardılar.tiroidim düşmüş o yüzden fazla çalışıomuş.sinem hemşire normal olur böle şeyler gebelikte dedi saolsun yatıştırmaya çalıştı ama ben biraz takıorum.bunula ilgili bilginiz varsa paylaşırmısınızbiz 24. haftanin icindeyiz.benimde ilk zamanlar kanamam olmustu stres yapma dinlenmene bak.bu soru isartleri ve evhamlar hic gecmiyo malesef taki bebegin hareketlerini hissetmeye baaslayinca biraz rahatliyosun ama tamamiyle gecmiyo yani bende gecmedi mesela hala alisverise baslamadik biraz daha beklemek istiyirum.
bende oksapar kullaniyodum eczane bulmada sknti yasayinca clekssana döndük.aslinda kullanmami gerektiricek bir bulgu yok ama zor elde edilen gebelik oldugu icin birakmak istemiyoruz refik beyde bende :)
refik bey konusunda bende esimde kafamiz cok rahat.bilgili tecrubeli ve tanidigim bikac kisininde doktoruydu.istedigin saattede arayabiliyosun.sesini duymak bile güven veriyor..
Gozun korkmasin bende troid hastasiyim ama benimki calismayan cinsi gebelik boyunca her ay tahlil yaptirip ilacimin dozunu ayarlayacaklar duzenli oldugu surece kotu bir durum olusmuyor en kotu ilac kullanirsin gebeligin boyuncaEh az kalmış artık MAŞŞALLAAAH :) allah kucağınıza almayı nasip etsin.şu evhamlarım bi geçse.bugün de kan sonucum için ardılar.tiroidim düşmüş o yüzden fazla çalışıomuş.sinem hemşire normal olur böle şeyler gebelikte dedi saolsun yatıştırmaya çalıştı ama ben biraz takıorum.bunula ilgili bilginiz varsa paylaşırmısınız
Canim nasil bir duygudur yasayan bilir eminim kendi adima bos soz soylemek istemem her duyguyu yasayan sensin suan saglikli bir evladin var tek soyleyebilecegim bu dilerim hersey gonlunce olsunŞu an böyle cayır cayır cevap yazarım, hem de öyle bir yazarım ki, bir kitabı okursun da, o kitap alır götürür seni, zihninde o sahneler canlanır ya, öyle betimlerim yani ama vaktimi harcayamıcamen iyisi hiç okumamak. Bildirimlerde gördüm, kimin ne yazmış olabileceğini az çok tahmin edebiliyorum. Şimdi tek tek bak da cevap yaz modumda değilim, çok uzayacak. Sadece biraz zamana ihtiyacım var. Silkelenir de dönerim elbet
Merak eden güzel yürekli arkadaşlarım için bebeklerden biri çok iyi, diğeri %90 ihtimalle sonlanacak. Kalp atışları, boyu vs sağlıklı olana göre yarı yarıya. Zaten birine hasretiz, ikinci lütuf olurdu ondan kendimi hazırlıyorum bu düşünceye.1 tane olsun, sağlıklı olsun...
Bakalım pazartesi endkrin servisine gidicez.inanılmaz çarpıntılarım var nolcak bilmiorum.hayırlısı inşallah :)Gozun korkmasin bende troid hastasiyim ama benimki calismayan cinsi gebelik boyunca her ay tahlil yaptirip ilacimin dozunu ayarlayacaklar duzenli oldugu surece kotu bir durum olusmuyor en kotu ilac kullanirsin gebeligin boyunca
Troid yapiyor benimde oluyor zaman zaman ama gebelikte yapiyormus vucut daha fazla kan pompaladigi icin kitapta okudum insallh hersey diledigin gibi olurBakalım pazartesi endkrin servisine gidicez.inanılmaz çarpıntılarım var nolcak bilmiorum.hayırlısı inşallah :)
Teşekkür ederim canım, Rabbim daha güzel duyguları size yaşatsınCanim nasil bir duygudur yasayan bilir eminim kendi adima bos soz soylemek istemem her duyguyu yasayan sensin suan saglikli bir evladin var tek soyleyebilecegim bu dilerim hersey gonlunce olsun
Aminn canim bende 10 haftalik hamileyim benimki tek ama buna binlerce sukur tum arkadaslarimizla tum dualarim bizlerde saglikla kucagimiza alalim insallahTeşekkür ederim canım, Rabbim daha güzel duyguları size yaşatsın
Cancazım, hakkında hayırlısı olsun.dualarımız seninle.allah yüzünü güldürsün inşallah.Şu an böyle cayır cayır cevap yazarım, hem de öyle bir yazarım ki, bir kitabı okursun da, o kitap alır götürür seni, zihninde o sahneler canlanır ya, öyle betimlerim yani ama vaktimi harcayamıcamen iyisi hiç okumamak. Bildirimlerde gördüm, kimin ne yazmış olabileceğini az çok tahmin edebiliyorum. Şimdi tek tek bak da cevap yaz modumda değilim, çok uzayacak. Sadece biraz zamana ihtiyacım var. Silkelenir de dönerim elbet
Merak eden güzel yürekli arkadaşlarım için bebeklerden biri çok iyi, diğeri %90 ihtimalle sonlanacak. Kalp atışları, boyu vs sağlıklı olana göre yarı yarıya. Zaten birine hasretiz, ikinci lütuf olurdu ondan kendimi hazırlıyorum bu düşünceye.1 tane olsun, sağlıklı olsun...
Aynen öyle canım Allah herkese tattırsın bu duyguyu, en hayırlı zamanlarda gelsinler inşallah.. Maşallah sana da sağlıkla kucağına alırsın inşallah canımAminn canim bende 10 haftalik hamileyim benimki tek ama buna binlerce sukur tum arkadaslarimizla tum dualarim bizlerde saglikla kucagimiza alalim insallah
Sağolasın tatlım, Allah hepimizin yüzünü güldürsün ciddenCancazım, hakkında hayırlısı olsun.dualarımız seninle.allah yüzünü güldürsün inşallah.
Hayırlısı olsun canım Rabbim hakkında hayırlısını versin insallah sağlıklı olan kaç mm olmuş canım sag salim bebişlerimizi kucağımiza almayı nasip etsin RabbimŞu an böyle cayır cayır cevap yazarım, hem de öyle bir yazarım ki, bir kitabı okursun da, o kitap alır götürür seni, zihninde o sahneler canlanır ya, öyle betimlerim yani ama vaktimi harcayamıcamen iyisi hiç okumamak. Bildirimlerde gördüm, kimin ne yazmış olabileceğini az çok tahmin edebiliyorum. Şimdi tek tek bak da cevap yaz modumda değilim, çok uzayacak. Sadece biraz zamana ihtiyacım var. Silkelenir de dönerim elbet
Canım benim Allah hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip etsin.Çoklu gebeliklerde zaten başlangıçta olmasa da ileride sıkıntılar olabiliyormuş.Gönül ister ki herşey sorunsuz olsun ama çok şükürler olsun ki en azından yavrularının bir tanesi sağlıklı bir şekilde seninleŞu an böyle cayır cayır cevap yazarım, hem de öyle bir yazarım ki, bir kitabı okursun da, o kitap alır götürür seni, zihninde o sahneler canlanır ya, öyle betimlerim yani ama vaktimi harcayamıcamen iyisi hiç okumamak. Bildirimlerde gördüm, kimin ne yazmış olabileceğini az çok tahmin edebiliyorum. Şimdi tek tek bak da cevap yaz modumda değilim, çok uzayacak. Sadece biraz zamana ihtiyacım var. Silkelenir de dönerim elbet
Eh az kalmış artık MAŞŞALLAAAH :) allah kucağınıza almayı nasip etsin.şu evhamlarım bi geçse.bugün de kan sonucum için ardılar.tiroidim düşmüş o yüzden fazla çalışıomuş.sinem hemşire normal olur böle şeyler gebelikte dedi saolsun yatıştırmaya çalıştı ama ben biraz takıorum.bunula ilgili bilginiz varsa paylaşırmısınız
Canım ben dikkat bile etmedim, diğerinin kalp atışlarını çok yavaş duyunca bütün algılarım kapandı, tabii ki bin şükür sağlıklı olması çok daha önemli. sadece herşeyi yarı yarıya kısmını anladım. Hayırlısı yahu buna da bin şükür, geçen haftadan da belliydi Allah'tan, kanamam olunca Kaan bey net olmayan için Allah var bişey demedi, hiç içime kurt düşürmedi haftaya bakarız demişti ama devlette acildeki doktor demişti bence tek diye, aşırı derecede yıkılmadım yani. 1 tanesine hasretiz zaten.Hayırlısı olsun canım Rabbim hakkında hayırlısını versin insallah sağlıklı olan kaç mm olmuş canım sag salim bebişlerimizi kucağımiza almayı nasip etsin Rabbim
Amin kuzum amin. Vallahi bu aralar çok birşey istemiyorum, bi size bi de kendime dua ediyorum. Başka büyük şeylerde gözüm yok!Canım benim Allah hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip etsin.Çoklu gebeliklerde zaten başlangıçta olmasa da ileride sıkıntılar olabiliyormuş.Gönül ister ki herşey sorunsuz olsun ama çok şükürler olsun ki en azından yavrularının bir tanesi sağlıklı bir şekilde seninleSağlıkla kucağına aldığın günleri de görelim,Rabbim inş sırayla hepimize tattırsın bu yüce duyguyu