- 2 Ocak 2013
- 777
- 1.430
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #2.041
Canim Bende polikistik overim ama benim amh degerim bakilmadi. Gecen sene tup benek yaptigimda e2 degerim 7500 cibarina cikti 25 yumurta toplandi ve ohss oldum aman Allahm kabus gibiydi insallah olmazsinkızlar bu arada amh değerim 9.00 çıktıçok yüksek.araştırdım.Benim gibi polikistik overli bayanlarda yumurta rezervi fazlalığından kaynaklanan bir durummuş.Çok korkulacak bir durum yok ama sanırım ohss riskim varmış.Böyle bir durumla karşılaşan oldu mu aranızda?
Hayirli olsun canim esininkileride devlette yaptirabilirsincatlove87post: 37725656 .!.:kızlaaar ne güzel yine hamiş haberleri aldık.Allah hepinizin hamileliğini sağlıkla tamamına erdirsin inşallah
Benim dün Kaan Bey le öngörüşmem vardı.Ben de pko ve tüplerimde sorun vardı.Kaan Bey hemen ilk adetimle başlayabileceğimizi söyledi.Yalnız yine de bir sürü test ve vitamin verdiadet olduğumda bu test sonuçlarıyla gidecekmişim.Onlarda da bir aksilik yoksa hemen başlıyoruz İnşallah
Eşime de 3 adet test yazmış hsag,anti hcv,HIV 1+2. Benim testlerimi devlette yaptırabilirmişim.Ama eşiminkileri sormayı unuttum.Sizin eşleriniz nerde yaptırdı bu testleri?
Banada oyle dedi kaan bey ikisi birden yapilacak okuyunca dedim acaba yanlismi anladim ki diye sagol canim :) en korktugumda transfer cunku ben idrarimi cok tutamam nasil dayanicam bilmiyorum transferden sonra iki saat yat wc gitme diyorlar mi ilki transferimde oyleydi ve ben idrar yolu enfeksiyonu olmustum cok kötu bi durumdu dayanamayip kalkmistimçoook teşekkür ederim canım Allah razı olsun.. canım benim aynı anda yapıldı normalide bu ayrı ayrı yapınca ayrıyetten tekrar bir miktar ücret ödemen gerekiyor.. mesela @menekseg5 yumurtalar toplanmadan yapılmış birde araya zaman girince transfer önce tekrardan rahim çizdirme işlemi yapıldı ama bende sadece bir kez histeroskopi ile aynı anda oldu.
Ay nasil su basiyorlarmis kizdenizaa canım transferden sonra ilk yarim saat idrara kalkmak yasak ama eende boyle bir durum varsa surgu yada sonda taksinlar transfer oncesi su basip mesaneyi dolduruyorlarmis sonrada bosaltiyorlarmis bana hemsire cok dolu degilse sonda takacagini soylemisti cok sevinmistimama yeterince doluymus takmadı esimde beni yarimsaatten fazla kaldirmadırmadı resmen catladım :)
merhaba. öyle bişey yok canım ya:) sadece ilk yarım saat kalkmıyorsun yerinden. ben yarım saat sonra lavaboya gittim. sonra 1,5 saat daha yatıp kalkıp eve gittim. ha benim içim elvermez kalkmak istemiyorum diyorsan personel bir şekilde ördek vs getirip yardımcı oluyor canım. bunları düşünüp hiç stres yapma:)Banada oyle dedi kaan bey ikisi birden yapilacak okuyunca dedim acaba yanlismi anladim ki diye sagol canim :) en korktugumda transfer cunku ben idrarimi cok tutamam nasil dayanicam bilmiyorum transferden sonra iki saat yat wc gitme diyorlar mi ilki transferimde oyleydi ve ben idrar yolu enfeksiyonu olmustum cok kötu bi durumdu dayanamayip kalkmistim
denizaa canım transferden sonra ilk yarim saat idrara kalkmak yasak ama eende boyle bir durum varsa surgu yada sonda taksinlar transfer oncesi su basip mesaneyi dolduruyorlarmis sonrada bosaltiyorlarmis bana hemsire cok dolu degilse sonda takacagini soylemisti cok sevinmistimama yeterince doluymus takmadı esimde beni yarimsaatten fazla kaldirmadırmadı resmen catladım :)
aynen en kisa ve kolay cozumamann ne uzun yazmışım amaann çok basit birşey söyleyim son olarak çok mu sıkıştın yatağa yapıver bebeğinden kıymetlimi
amann ne uzun yazmışım amaann çok basit birşey söyleyim son olarak çok mu sıkıştın yatağa yapıver bebeğinden kıymetlimi
amann ne uzun yazmışım amaann çok basit birşey söyleyim son olarak çok mu sıkıştın yatağa yapıver bebeğinden kıymetlimi
Hayırlısı olsun canım . Tebrik ederim. ne güzel bize umut oldunuz. Durumumuz benzer inşallah bende mutlu sona ulaşırımMerhaba Bayanlar,
ben de Dr. Kaan Bozkurt'un hastasiyim. Daha once baska bir merkezde de tup bebek denememiz olmustu ama son derece ezbere ve standart bir prosedurde yapilan islemin sonucu tabiki negatifti. Kaan Bey'in son derece ince ve detayci yaklasimi sayesinde bugun b-hcg sonucumu aldim. Sonuc 117.6 ve hala inanamiyorum. insallah saglikla kucagima almak ta nasip olur...
Darisi isteyen herkesin basina..Allah isteyen herkese nasip etsin...
geçmiş olsun canım. Hadi darısı hamileli haberlerine inşallah:)Kizlaaarr histomuz bitti eve dönüyoruz rahimide cizdirdikamaaan bende tirsmistim cok, alti ustu 20 dakika sürdü
Canım tebrik ederim meleğini hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah. Ne güzel bir bir hamile haberleri alıyoruz. Mutlu ve umutlu oluyorumMerhaba güzel anneler ve anne adayları:))
Hepinizin yazdıklarını hergün atlamadan okuyorum ve inanın hepinizle ayrı ayrı heyecanlanıyorum.cycas ; @banusu35 çok tebrik ediyorum,Allah kucağınıza almayı nasip etsin.Diğer arkadaşlarım da tek tek alsınlar inşallah güzel haberleri..
Kaan Beyi yaşadığım çok acı olaylar sonrasında tesadüfen bu topic sayesinde tanıdım (yani hepinizin sayesinde).İyiki de tanımışım.İkiz meleklerimi hipokrat yeminini neden ettiğini bilmeyen bir dr sayesinde tam bir yıl önce cennete uğurlamıştım.
Ve bugün tam bir yıl sonra önce Allah,sonra da Kaan Bozkurt sayesinde yeniden hamile olduğumu öğrendim.Biraz buruk ,biraz karışık belki ama inanılmaz mutluyum.Binlerce kez şükürler olsun..İnşallah bu kez sağlıklı bir hamilelik geçirip kucağıma almak ve bebeğimi(ya da bebeklerimi)koklamak nasip olur...
Kaan Bey,iyiki varsınız
Hadi bakalım canım hayırlı olsun. Umarım yolundadır herşey. Bir adım daha attın şimdi transfer sırada. Ne zaman olacağı belli mi?Kizlaaarr histomuz bitti eve dönüyoruz rahimide cizdirdikamaaan bende tirsmistim cok, alti ustu 20 dakika sürdü
Saol canim 25 kasim randevu verdi transfer için hazirliga basliyoruz dediHadi bakalım canım hayırlı olsun. Umarım yolundadır herşey. Bir adım daha attın şimdi transfer sırada. Ne zaman olacağı belli mi?