Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Canim Bende polikistik overim ama benim amh degerim bakilmadi. Gecen sene tup benek yaptigimda e2 degerim 7500 cibarina cikti 25 yumurta toplandi ve ohss oldum aman Allahm kabus gibiydi insallah olmazsin

Hayirli olsun canim esininkileride devlette yaptirabilirsin

Banada oyle dedi kaan bey ikisi birden yapilacak okuyunca dedim acaba yanlismi anladim ki diye sagol canim :) en korktugumda transfer cunku ben idrarimi cok tutamam nasil dayanicam bilmiyorum transferden sonra iki saat yat wc gitme diyorlar mi ilki transferimde oyleydi ve ben idrar yolu enfeksiyonu olmustum cok kötu bi durumdu dayanamayip kalkmistim

denizaa canım transferden sonra ilk yarim saat idrara kalkmak yasak ama eende boyle bir durum varsa surgu yada sonda taksinlar transfer oncesi su basip mesaneyi dolduruyorlarmis sonrada bosaltiyorlarmis bana hemsire cok dolu degilse sonda takacagini soylemisti cok sevinmistimama yeterince doluymus takmadı esimde beni yarimsaatten fazla kaldirmadırmadı resmen catladım :)

Ay nasil su basiyorlarmis kiz zaten su icipte geliyoz bide ordami basiyolar ben catlarim valla sonda danda korkarim aciyo diyorlar

merhaba. öyle bişey yok canım ya:) sadece ilk yarım saat kalkmıyorsun yerinden. ben yarım saat sonra lavaboya gittim. sonra 1,5 saat daha yatıp kalkıp eve gittim. ha benim içim elvermez kalkmak istemiyorum diyorsan personel bir şekilde ördek vs getirip yardımcı oluyor canım. bunları düşünüp hiç stres yapma:)

Canim ne sürgüsü ne sondasi yaaa :O
Peki idrara sıkışıkken o spekulum mu ne onu nasıl takabiliyolar. Ay simdiden stres oldum :)
Bende bugun refik beye gidicem bakalim bu regli doneminde yapicaz mi transferi? Hayirlisiyla inş sorunsuzda embriyolar çözülür..

kızlar korkacak birşey yok sakin olun.. eğer idrara sıkışık olmazsanız yapıyorlar o uygulamayı. bana öyle demesinin sebebide ben yoldan geliyordum. zaten yolculuk yaparken çok sıkışıyorumbirde su içinde çok fena oldum merkeze varınca lavaboya girip azcık boşaltmıştım.. sonra odaya çıkarttılar benim transferim 13.30 da olacaktı ama biraz gecikmeli gidiyordu sıra o yüzden saat 14.20 de oldu e tabi ben o saate kadar dayanamayıp odada biraz wc ye gidip boşalttım tam o sırada hemşire hanım geldi sıkışıkmısın diye sordu bende biraz yaptığım için olmayabilirimde dedim ama hemen gelir dedim oda eğer tam sıkışık değilsen benim doldurmam gerekiyor dedi bende oley süper demiştim transfer sonrasıda boşaltırsınız dimi demiştim hatta espiri yapıp hayır sadece dolduracağım boşaltmayacağım dedi sonra usg ile bakıp tamam gerek yok dedi. ama zaten sondada korkulacak birşey yok keşke takılsaydı da o yarım saatii rahatça geçirseydim dedim kendi kendime.. bazı merkezlerde de çok sıkışanlar için sürgü vs. gibi birşeyler getirip yardımcı oluyorlarmış. gerçi bir şekilde sıkıyorsunuz dişinizi gözünüzü korkutmayın.
ayrıca sıkışıkken spekulum seni rahatsız etmiyor ama usg ile bastırdıklarında epey bir sıkıştığını hissediyorsun zaten çok kısa kalıyor problem olmuyor..

Hayırlısı olsun canım . Tebrik ederim. ne güzel bize umut oldunuz. Durumumuz benzer inşallah bende mutlu sona ulaşırım

Canım tebrik ederim meleğini hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah. Ne güzel bir bir hamile haberleri alıyoruz. Mutlu ve umutlu oluyorum

[QUOTEozlem_arica, post: 37731337, member: 618367"]geçmiş olsun canım. Hadi darısı hamileli haberlerine inşallah:)[/QUOTE]
Saol canim insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…