- 5 Mayıs 2013
- 3.097
- 4.521
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #2.061
geçmiş olsun canım işte bu kadarKizlaaarr histomuz bitti eve dönüyoruz rahimide cizdirdikamaaan bende tirsmistim cok, alti ustu 20 dakika sürdü
oh oh darisi yarin bana uyudun dimi hic bisey gormedin :) ilac eklemesi yaptimi dr birde su mesur kalcadan atilan agri kesiciyi sanada attilarmiKizlaaarr histomuz bitti eve dönüyoruz rahimide cizdirdikamaaan bende tirsmistim cok, alti ustu 20 dakika sürdü
Tedavin hayırlı olsun devlette yaptırabilirsiniz canımcatlove post: 37725656 .!.:kızlaaar ne güzel yine hamiş haberleri aldık.Allah hepinizin hamileliğini sağlıkla tamamına erdirsin inşallah
Benim dün Kaan Bey le öngörüşmem vardı.Ben de pko ve tüplerimde sorun vardı.Kaan Bey hemen ilk adetimle başlayabileceğimizi söyledi.Yalnız yine de bir sürü test ve vitamin verdiadet olduğumda bu test sonuçlarıyla gidecekmişim.Onlarda da bir aksilik yoksa hemen başlıyoruz İnşallah
Eşime de 3 adet test yazmış hsag,anti hcv,HIV 1+2. Benim testlerimi devlette yaptırabilirmişim.Ama eşiminkileri sormayı unuttum.Sizin eşleriniz nerde yaptırdı bu testleri?
Hayırlısı olsun canım . Tebrik ederim. ne güzel bize umut oldunuz. Durumumuz benzer inşallah bende mutlu sona ulaşırım
Kizlaaarr histomuz bitti eve dönüyoruz rahimide cizdirdikamaaan bende tirsmistim cok, alti ustu 20 dakika sürdü
süpermiş canım mesajını görmemişim ben şimdi purplelife alıntı yapoınca farkettim geri döndüm buldum hepsini devlette yaptırabilirsin canım hayılrısı olsun bakalımkızlaaar ne güzel yine hamiş haberleri aldık.Allah hepinizin hamileliğini sağlıkla tamamına erdirsin inşallah
Benim dün Kaan Bey le öngörüşmem vardı.Ben de pko ve tüplerimde sorun vardı.Kaan Bey hemen ilk adetimle başlayabileceğimizi söyledi.Yalnız yine de bir sürü test ve vitamin verdiadet olduğumda bu test sonuçlarıyla gidecekmişim.Onlarda da bir aksilik yoksa hemen başlıyoruz İnşallah
Eşime de 3 adet test yazmış hsag,anti hcv,HIV 1+2. Benim testlerimi devlette yaptırabilirmişim.Ama eşiminkileri sormayı unuttum.Sizin eşleriniz nerde yaptırdı bu testleri?
Saol canım benim inşallahgeçmiş olsun canım işte bu kadar
şimdi sıradatransfer var hadi bakalım çok az kaldı
Evet canım uyudum uyandım kalçadan değilde göbekten bi iğne yapıldı Aman Allahım diyorum kaan bey hiç acimayacak dedi hemşirede kaan bey seni kandırdı çok aciyacak dedi ve hakikaten de çok acıdı. Evet canım 3 ilaç daha ilave oldu ayricaoh oh darisi yarin bana uyudun dimi hic bisey gormedin :) ilac eklemesi yaptimi dr birde su mesur kalcadan atilan agri kesiciyi sanada attilarmi
Saol canım bende anestezi aldım amaGeçmiş olsun.... Sen şanslısın, ben de rahim ağzı açılmadığı için daha sonra anesteziyle bayıltarak yapmak zorunda kalmışlardı...
ayyy ne ignesiymis sordun muEvet canım uyudum uyandım kalçadan değilde göbekten bi iğne yapıldı Aman Allahım diyorum kaan bey hiç acimayacak dedi hemşirede kaan bey seni kandırdı çok aciyacak dedi ve hakikaten de çok acıdı. Evet canım 3 ilaç daha ilave oldu ayrica
tamam canım baharda buluşalım o zaman kadar herkes hamiş olur göbüşlü göbüşlü buluşuruz
kızlaaar ne güzel yine hamiş haberleri aldık.Allah hepinizin hamileliğini sağlıkla tamamına erdirsin inşallah
Ayyy kız valla alemsin çokta doğru söylemişsin güldürdün beniamann ne uzun yazmışım amaann çok basit birşey söyleyim son olarak çok mu sıkıştın yatağa yapıver bebeğinden kıymetlimi
olsun canım geç olsunda güç olmasın ben aylarca bekledim tranfser için.Kizlar opudan sonraki relglimde bugun kontrole gttim birdaha bir sonraki relglimde cagirdi refik beyben bu ay olur transfer diye umut etmistim. Neyse vardir bundada bir hayir
Refik bey hic rahim cizme veya hipo dan bahsetmedi bnde sormadimzaten arasindaki farkida bilmiyorum biri aydinlatirsa sevinirim :)
Histeroskopi ne zmn yapiliyor ne icin yapiliyor tup bebekte gerekli mi