Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

tebrikler canım bende bugün 9. gün yaptırdım 65 çıktı sizinkikaçıncı gün embriyosuydu kaç tane konuldu bugün kaçıncı gün? inşallah sağlıkla kucağına alırsın kaan beyle görüştün mü?

Benim bugun 13. Gundu.. 3 embriyo konulmustu ama sanirim cogul gebelik degil. Kaan Bey cuma gunu bir kez daha olcturmemi istedi gelisimi takip etmek icin..

TE="banusu35, post: 37721662, member: 636869"]Guzel dilekleriniz icin cok tesekkur ederim.. sizlerden de guzel haberler aliriz insallah...

Hayırlı uğurlu olsun inşallah sağsağlim kucağınıza alırsınız sizin sorun neydi ilk denemenizmiydi acaba[/QUOTE]

Benim sanirim yastan kaynakli daha cok... Yumurtam azdi. Bu ikinci denememuzdi ama ilki baska yerde yapildi. En bastan Kaan Bey'e gelseymisim keske..

Hayırlı uğurlu olsun inşallah sağsağlim kucağınıza alırsınız sizin sorun neydi ilk denemenizmiydi acaba

Benim sanirim yastan kaynakli daha cok... Yumurtam azdi. Bu ikinci denememuzdi ama ilki baska yerde yapildi. En bastan Kaan Bey'e gelseymisim keske..[/QUOTE]
Yumurta az olduğu içinmi 3embriyo koyuldu yani şansı arttırmak içinmi normalde 2den fazla koyulmuyor diye biliyordum

Canım elbette hep birlikte kararlaştırırız buradan herkes gelecek şekilde harika olur :KK70:
bir an önce olsun yada dur dur baharda olsun herkes hamişolur o zam
Benim sanirim yastan kaynakli daha cok... Yumurtam azdi. Bu ikinci denememuzdi ama ilki baska yerde yapildi. En bastan Kaan Bey'e gelseymisim keske..
Yumurta az olduğu içinmi 3embriyo koyuldu yani şansı arttırmak içinmi normalde 2den fazla koyulmuyor diye biliyordum[/QUOTE]
canım yaşı 35 ten fazlaolunca koyuyor kaan bey bana çünkü sana ikiden fazla koyamam demişti.

niye taaa cuma baktır dedi ki acaba banada öylemi der[/QUOTE

Normalde zaten 12. Gun bakiliyor. Benim pazara denk geldigi icin 13. Gun bakildi. Tekrar baktirtmasinin sebebi bhcg hormonundaki artis hizina bakarak bebegin gelisiminin nasil oldugunu anlamak. Senden de tekrar ister sanirim..

Yumurta az olduğu içinmi 3embriyo koyuldu yani şansı arttırmak içinmi normalde 2den fazla koyulmuyor diye biliyordum[/QUOTE]

Evet benim hem yumurta az hem yas 39. Fazla zamanim da kalmadigi icin 3 tane koyuldu. Zaten hepsi o kadarcikti.:110::110:.

banusu35 banusu35 yok canım cumaya daha çok var ya ben neden cuma dedi onu merak ettim ben zaten çarşambada batıracağım sonra kaan beyle görüşeceğim genelde 2 güne bir baktırıyorlar.

c post: 37722194 .!.:
bir an önce olsun yada dur dur baharda olsun herkes hamişolur o zam

Yumurta az olduğu içinmi 3embriyo koyuldu yani şansı arttırmak içinmi normalde 2den fazla koyulmuyor diye biliyordum
canım yaşı 35 ten fazlaolunca koyuyor kaan bey bana çünkü sana ikiden fazla koyamam demişti.[/QUOTE]
Benim yaş 33.5 kaç tane koyar acaba ama ben tek konsun istiyorum bir tane yavrum var ya daha şimdiden düşünmek erken galiba tedavi bir başlasa bakalim çarşamba gidicem acaba ne dicek hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin rabbim hepinize bu güzel duyguyu tattirsin banada 2.kez annelik duygusunu tattırsın...

Son düzenleme:

Evet benim hem yumurta az hem yas 39. Fazla zamanim da kalmadigi icin 3 tane koyuldu. Zaten hepsi o kadarcikti.:110::110:.[/QUOTE]
Canım elbette hep birlikte kararlaştırırız buradan herkes gelecek şekilde harika olur :KK70:
Harika fikir kızlar gelirken herkes kırmızı lohusa tacını takmayı unutmasın:KK30::KK37::KK73:

Merhaba güzel anneler ve anne adayları:))
Hepinizin yazdıklarını hergün atlamadan okuyorum ve inanın hepinizle ayrı ayrı heyecanlanıyorum. cycas cycas ; banusu35 banusu35 çok tebrik ediyorum,Allah kucağınıza almayı nasip etsin.Diğer arkadaşlarım da tek tek alsınlar inşallah güzel haberleri..
Kaan Beyi yaşadığım çok acı olaylar sonrasında tesadüfen bu topic sayesinde tanıdım (yani hepinizin sayesinde).İyiki de tanımışım.İkiz meleklerimi hipokrat yeminini neden ettiğini bilmeyen bir dr sayesinde tam bir yıl önce cennete uğurlamıştım.

Ve bugün tam bir yıl sonra önce Allah,sonra da Kaan Bozkurt sayesinde yeniden hamile olduğumu öğrendim.Biraz buruk ,biraz karışık belki ama inanılmaz mutluyum.Binlerce kez şükürler olsun..İnşallah bu kez sağlıklı bir hamilelik geçirip kucağıma almak ve bebeğimi(ya da bebeklerimi)koklamak nasip olur...
Kaan Bey,iyiki varsınız:KK36:

Merhaba Bayanlar,
ben de Dr. Kaan Bozkurt'un hastasiyim. Daha once baska bir merkezde de tup bebek denememiz olmustu ama son derece ezbere ve standart bir prosedurde yapilan islemin sonucu tabiki negatifti. Kaan Bey'in son derece ince ve detayci yaklasimi sayesinde bugun b-hcg sonucumu aldim. Sonuc 117.6 ve hala inanamiyorum. insallah saglikla kucagima almak ta nasip olur...
Darisi isteyen herkesin basina..Allah isteyen herkese nasip etsin...
hayirlisi olsun can im sağ salim kucaginada alirsin inşallah dar işi basimiza :anneadayı:

melekler17 melekler17 canım oncelıkle basın sagolsun... gebeliğin hayırlı uğurlu olsun Allah ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..:anneadayı::anneadayı::nazar::nazar:değerin kaç çıktı kaçıncı gun kac embrıyo transfer edildi..o_O

Çok teşekkür ederim.Darısı tüm isteyenlere hayırlısıyla,
3 tane 3. gün embriyosu transfer edildi canım; 14. gün değerimse 361 çıktı

QUOTE="melekler17, post: 37723213, member: 530985"]Merhaba güzel anneler ve anne adayları:))
Hepinizin yazdıklarını hergün atlamadan okuyorum ve inanın hepinizle ayrı ayrı heyecanlanıyorum. cycas cycas ; banusu35 banusu35 çok tebrik ediyorum,Allah kucağınıza almayı nasip etsin.Diğer arkadaşlarım da tek tek alsınlar inşallah güzel haberleri..
Kaan Beyi yaşadığım çok acı olaylar sonrasında tesadüfen bu topic sayesinde tanıdım (yani hepinizin sayesinde).İyiki de tanımışım.İkiz meleklerimi hipokrat yeminini neden ettiğini bilmeyen bir dr sayesinde tam bir yıl önce cennete uğurlamıştım.

Ve bugün tam bir yıl sonra önce Allah,sonra da Kaan Bozkurt sayesinde yeniden hamile olduğumu öğrendim.Biraz buruk ,biraz karışık belki ama inanılmaz mutluyum.Binlerce kez şükürler olsun..İnşallah bu kez sağlıklı bir hamilelik geçirip kucağıma almak ve bebeğimi(ya da bebeklerimi)koklamak nasip olur...
Kaan Bey,iyiki varsınız:KK36:[/QUOTE]
Ohh Ohh bugun hamis haberleri cogaldi senide tebrik ederim canim sagsalim insallah. Darisi basimiza :KK70:

kızlaaar ne güzel yine hamiş haberleri aldık.Allah hepinizin hamileliğini sağlıkla tamamına erdirsin inşallah
Benim dün Kaan Bey le öngörüşmem vardı.Ben de pko ve tüplerimde sorun vardı.Kaan Bey hemen ilk adetimle başlayabileceğimizi söyledi.Yalnız yine de bir sürü test ve vitamin verdi :confused:adet olduğumda bu test sonuçlarıyla gidecekmişim.Onlarda da bir aksilik yoksa hemen başlıyoruz İnşallah :KK73:
Eşime de 3 adet test yazmış hsag,anti hcv,HIV 1+2. Benim testlerimi devlette yaptırabilirmişim.Ama eşiminkileri sormayı unuttum.Sizin eşleriniz nerde yaptırdı bu testleri?:KK37:

X