Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Selam arkadaslar bugun kontrolum vardi. Yine tek yumurta gelismis. Cuma 3. Toplama olacak. Kaan bey -taktim sana sen beni biraksan da ben seni birakmam- diyor ki birakma dusuncem zaten yok sonuna kadar mucadelemi verecegim. Ama sasiriyor Kaan bey de ignelere neden cevap vermiyor tek yumurta gelisiyor diye. 7 aydir tedavideyim dile kolay 7 ay oldu hala toplama islemindeyiz ki bu embryo olursa Kaan bey 4.yu de yapacagiz dedi. ne guzel bircogunuz max 2 ayda transferi gerceklestiyorsunuz. Sizin adiniza mutlu oluyorum. Benim daha ne kadar surecegi belli degil. Neyse vardir bunda da bir hayir ins bu bekledigime deger de ilk transferde bebegime kavusurum. Ins hepimizin oyle olur. Isten de ayrilacagim konustum isyeriyle sanirim bir ay sonra isten cikmis olacagim. 1 ay da ara verip 4. Toplamaya oyle gecmek istiyorum. Bakalim Allah emeklerimizi bosa cikarmasin.

Canim harikasin cok guZel anlatmissin cok tesekkur ederim :)

Sagol cnm ben dondurulmus embriyo ile tekrar denicem ilki olmadi.ama ilkinde de boyle bi islem olmadi.hsg çekildim temiz cikti

Adını hatırlamıyorum canım 1,5 ay yumurtlama olmayacak dedi

Antibiyotik yazdı, kansızlık varmış kan hapi yazdi, estrofem yazdi, 3 vitamin, 1 ecopirin, 1cycloprognova ettimi 8 ohhh selam olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…