- 3 Ağustos 2013
- 688
- 1.132
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #2.081
olsun canım geç olsunda güç olmasın ben aylarca bekledim tranfser için.
histeroskopi kamerası olan özel bir alet ile rahim içini görüntülüyor eğer polip yada yapısal bir bozukluk varsa düzeltiliyor..aynı zamanda bu işlem sırasında küçük bir alet yardımı ile rahimde embriyonun muhtemel yerleşeceği bölge yaralandırılarak embriyonun daha kolay tutunması sağlanıyor. buna çizik işlemi deniyor canım rahim yaralandığında iyileşme aşamasında bir takım antikorlar üretiyormuş buda embriyonun rahime kolay tutunmasını sağlıyormuş. rahim çizdirme histeroskopi dışındada yapılabilecek basit bir işlem ikisi beraber yapılınca herhangi bir problem varsa düzeltilme yapılıyor canım.
Kizlar opudan sonraki relglimde bugun kontrole gttim birdaha bir sonraki relglimde cagirdi refik beyben bu ay olur transfer diye umut etmistim. Neyse vardir bundada bir hayir
Refik bey hic rahim cizme veya hipo dan bahsetmedi bnde sormadimzaten arasindaki farkida bilmiyorum biri aydinlatirsa sevinirim :)
Sagol cnm ben dondurulmus embriyo ile tekrar denicem ilki olmadi.ama ilkinde de boyle bi islem olmadi.hsg çekildim temiz ciktiMerhabalar tüp bebek yaptırmadan önce Kaan bey mutlaka histereskopi istiyor, çünkü kanallarda tıkanıklık olabilir ya da rahim içinde başka bir sorun olabilir bunlar için yapılması önemli. Tüp bebek tedavisi için araştırma mı yapıyorsunuz sizde sormak istediğiniz bir şey olursa yardımcı olurum :)
Eczaneden eşin alıp geliyor canımayyy ne ignesiymis sordun muInsan onu bayginken yapar ya
Adını hatırlamıyorum canım 1,5 ay yumurtlama olmayacak dediSWALLOW09 gecmıs olsun canım cogu gıttı azı kaldı.transfere az bir zaman kaldı göz açıp kapayana kadar geçecek en zor kısmı transfer sonrası beklemek göbekten yapılan ıgne ne ıgnesıymıs bana yapmamışlardı.sadece antıbıotık yazdı kaan bey o kadar..
Antibiyotik yazdı, kansızlık varmış kan hapi yazdi, estrofem yazdi, 3 vitamin, 1 ecopirin, 1cycloprognova ettimi 8 ohhh selam olsunSWALLOW09 gecmıs olsun canım cogu gıttı azı kaldı.transfere az bir zaman kaldı göz açıp kapayana kadar geçecek en zor kısmı transfer sonrası beklemek göbekten yapılan ıgne ne ıgnesıymıs bana yapmamışlardı.sadece antıbıotık yazdı kaan bey o kadar..
180 tlEczaneden eşin alıp geliyor canım
Gunaydin hayırlı haberlerle dön inşallahGünaydınbugün herkes için güzel bir gün olur inşallah. Yoldayım
Günaydın Ayy inşallah mutlu haberler bekliyoruz sendende umut isigimız olun bizim. Mutlaka yaz amagünaydın kızlar@agapo bugün 9.günüm kan vermeyi düşünüyorum hayırlı haberlerle dönerim sizlere inşallah..
canım hadi geçmiş olsun, benim de yarın olacak..sorunsuz geçtiğine sevindim. inşallah meleklerimiz gelince bu anıları gülümseyerek hatırlayacağız...Kizlaaarr histomuz bitti eve dönüyoruz rahimide cizdirdikamaaan bende tirsmistim cok, alti ustu 20 dakika sürdü
Bugün 3te randevum canım insallah görüşürüz hayırlı haberler bekliyorum senden
Senin randevun kaçtaydı?Hayirli yolculuk canim gorusmek dilegiyle :) bende sabah cikicam yola
Yolda:) yarim saate merkwzde olurum insallah benim randevu 10; 30