Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

catlove post: 37725656 .!.:
kızlaaar ne güzel yine hamiş haberleri aldık.Allah hepinizin hamileliğini sağlıkla tamamına erdirsin inşallah
Benim dün Kaan Bey le öngörüşmem vardı.Ben de pko ve tüplerimde sorun vardı.Kaan Bey hemen ilk adetimle başlayabileceğimizi söyledi.Yalnız yine de bir sürü test ve vitamin verdi :confused:adet olduğumda bu test sonuçlarıyla gidecekmişim.Onlarda da bir aksilik yoksa hemen başlıyoruz İnşallah :KK73:
Eşime de 3 adet test yazmış hsag,anti hcv,HIV 1+2. Benim testlerimi devlette yaptırabilirmişim.Ama eşiminkileri sormayı unuttum.Sizin eşleriniz nerde yaptırdı bu testleri?:KK37:
Tedavin hayırlı olsun devlette yaptırabilirsiniz canım

kızlaaar ne güzel yine hamiş haberleri aldık.Allah hepinizin hamileliğini sağlıkla tamamına erdirsin inşallah
Benim dün Kaan Bey le öngörüşmem vardı.Ben de pko ve tüplerimde sorun vardı.Kaan Bey hemen ilk adetimle başlayabileceğimizi söyledi.Yalnız yine de bir sürü test ve vitamin verdi :confused:adet olduğumda bu test sonuçlarıyla gidecekmişim.Onlarda da bir aksilik yoksa hemen başlıyoruz İnşallah :KK73:
Eşime de 3 adet test yazmış hsag,anti hcv,HIV 1+2. Benim testlerimi devlette yaptırabilirmişim.Ama eşiminkileri sormayı unuttum.Sizin eşleriniz nerde yaptırdı bu testleri?:KK37:
süpermiş canım mesajını görmemişim ben şimdi purplelife alıntı yapoınca farkettim geri döndüm buldum hepsini devlette yaptırabilirsin canım hayılrısı olsun bakalım

oh oh darisi yarin bana uyudun dimi hic bisey gormedin :) ilac eklemesi yaptimi dr birde su mesur kalcadan atilan agri kesiciyi sanada attilarmi :KK17:
Evet canım uyudum uyandım kalçadan değilde göbekten bi iğne yapıldı Aman Allahım diyorum kaan bey hiç acimayacak dedi hemşirede kaan bey seni kandırdı çok aciyacak dedi ve hakikaten de çok acıdı. Evet canım 3 ilaç daha ilave oldu ayrica :KK1::KK1:

Evet canım uyudum uyandım kalçadan değilde göbekten bi iğne yapıldı Aman Allahım diyorum kaan bey hiç acimayacak dedi hemşirede kaan bey seni kandırdı çok aciyacak dedi ve hakikaten de çok acıdı. Evet canım 3 ilaç daha ilave oldu ayrica :KK1::KK1:
ayyy ne ignesiymis sordun mu:KK57: :KK17: Insan onu bayginken yapar ya :KK34:

SWALLOW09 SWALLOW09 gecmıs olsun canım cogu gıttı azı kaldı.transfere az bir zaman kaldı göz açıp kapayana kadar geçecek en zor kısmı transfer sonrası beklemek:KK43::KK43: göbekten yapılan ıgne ne ıgnesıymıs bana yapmamışlardı.sadece antıbıotık yazdı kaan bey o kadar..

wiolettt wiolettt kuzum sanada yaptilar ya decapeptyl depot :) bunu yumurraları baskilamak icin yapiyorlar buyuk ihtimal yumurtalar rahimi kalinlastirirken kendiliginden catlayip progesteronu yukseltmesin diye bi tek bana yapmadilar cunku ben zaten her ay kullaniyordum onu hiwteroskopidende 2 hafta once olmustum son igneyi :)

tamam canım baharda buluşalım o zaman kadar herkes hamiş olur göbüşlü göbüşlü buluşuruz :anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı:

Hadi hayırlı olsun :) eşimle ben devlette yaptırmıştık testleri, benimkiler çok olduğu için 10 gün arayla yaptırabiliyorum ancak. Devlet sınır koymuş daha önce yaptırırken böyle bir sorun yaşamamıştım ama şimdi bi 10 adet kadarını yaptırdım sonrası için 10 gün sonra randevu verdiler.

Kizlar opudan sonraki relglimde bugun kontrole gttim birdaha bir sonraki relglimde cagirdi refik bey :KK43: ben bu ay olur transfer diye umut etmistim. Neyse vardir bundada bir hayir
Refik bey hic rahim cizme veya hipo dan bahsetmedi bnde sormadim :p zaten arasindaki farkida bilmiyorum biri aydinlatirsa sevinirim :)

Kizlar opudan sonraki relglimde bugun kontrole gttim birdaha bir sonraki relglimde cagirdi refik bey :KK43: ben bu ay olur transfer diye umut etmistim. Neyse vardir bundada bir hayir
Refik bey hic rahim cizme veya hipo dan bahsetmedi bnde sormadim :p zaten arasindaki farkida bilmiyorum biri aydinlatirsa sevinirim :)
olsun canım geç olsunda güç olmasın ben aylarca bekledim tranfser için.
histeroskopi kamerası olan özel bir alet ile rahim içini görüntülüyor eğer polip yada yapısal bir bozukluk varsa düzeltiliyor..aynı zamanda bu işlem sırasında küçük bir alet yardımı ile rahimde embriyonun muhtemel yerleşeceği bölge yaralandırılarak embriyonun daha kolay tutunması sağlanıyor. buna çizik işlemi deniyor canım rahim yaralandığında iyileşme aşamasında bir takım antikorlar üretiyormuş buda embriyonun rahime kolay tutunmasını sağlıyormuş. rahim çizdirme histeroskopi dışındada yapılabilecek basit bir işlem ikisi beraber yapılınca herhangi bir problem varsa düzeltilme yapılıyor canım.

Histeroskopi ne zmn yapiliyor ne icin yapiliyor tup bebekte gerekli mi

Merhabalar tüp bebek yaptırmadan önce Kaan bey mutlaka histereskopi istiyor, çünkü kanallarda tıkanıklık olabilir ya da rahim içinde başka bir sorun olabilir bunlar için yapılması önemli. Tüp bebek tedavisi için araştırma mı yapıyorsunuz sizde sormak istediğiniz bir şey olursa yardımcı olurum :)

X