- 10 Kasım 2014
- 237
- 775
- 49
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #2.021
tebrikler canım bende bugün 9. gün yaptırdım 65 çıktı sizinkikaçıncı gün embriyosuydu kaç tane konuldu bugün kaçıncı gün? inşallah sağlıkla kucağına alırsın kaan beyle görüştün mü?
TE="banusu35, post: 37721662, member: 636869"]Guzel dilekleriniz icin cok tesekkur ederim.. sizlerden de guzel haberler aliriz insallah...
kızlar kardan bebekler ve anneleri gününe beni unutmayın tamam ben izmir dışındayım her zaman gelemem çook önceden kararlaştırın
niye taaa cuma baktır dedi ki acaba banada öylemi derBenim bugun 13. Gundu.. 3 embriyo konulmustu ama sanirim cogul gebelik degil. Kaan Bey cuma gunu bir kez daha olcturmemi istedi gelisimi takip etmek icin..
Hayırlı uğurlu olsun inşallah sağsağlim kucağınıza alırsınız sizin sorun neydi ilk denemenizmiydi acaba
bir an önce olsun yada dur dur baharda olsun herkes hamişolur o zamCanım elbette hep birlikte kararlaştırırız buradan herkes gelecek şekilde harika olur
Yumurta az olduğu içinmi 3embriyo koyuldu yani şansı arttırmak içinmi normalde 2den fazla koyulmuyor diye biliyordum[/QUOTE]Benim sanirim yastan kaynakli daha cok... Yumurtam azdi. Bu ikinci denememuzdi ama ilki baska yerde yapildi. En bastan Kaan Bey'e gelseymisim keske..
tamam canım baharda buluşalım o zaman kadar herkes hamiş olur göbüşlü göbüşlü buluşuruzCanım elbette hep birlikte kararlaştırırız buradan herkes gelecek şekilde harika olur
niye taaa cuma baktır dedi ki acaba banada öylemi der[/QUOTE
Normalde zaten 12. Gun bakiliyor. Benim pazara denk geldigi icin 13. Gun bakildi. Tekrar baktirtmasinin sebebi bhcg hormonundaki artis hizina bakarak bebegin gelisiminin nasil oldugunu anlamak. Senden de tekrar ister sanirim..
Yumurta az olduğu içinmi 3embriyo koyuldu yani şansı arttırmak içinmi normalde 2den fazla koyulmuyor diye biliyordum[/QUOTE]Benim sanirim yastan kaynakli daha cok... Yumurtam azdi. Bu ikinci denememuzdi ama ilki baska yerde yapildi. En bastan Kaan Bey'e gelseymisim keske..
bir an önce olsun yada dur dur baharda olsun herkes hamişolur o zam
canım yaşı 35 ten fazlaolunca koyuyor kaan bey bana çünkü sana ikiden fazla koyamam demişti.[/QUOTE]c post: 37722194 .!.:bir an önce olsun yada dur dur baharda olsun herkes hamişolur o zam
Yumurta az olduğu içinmi 3embriyo koyuldu yani şansı arttırmak içinmi normalde 2den fazla koyulmuyor diye biliyordum
Yumurta az olduğu içinmi 3embriyo koyuldu yani şansı arttırmak içinmi normalde 2den fazla koyulmuyor diye biliyordum
Harika fikir kızlar gelirken herkes kırmızı lohusa tacını takmayı unutmasınCanım elbette hep birlikte kararlaştırırız buradan herkes gelecek şekilde harika olur
hayirlisi olsun can im sağ salim kucaginada alirsin inşallah dar işi basimizaMerhaba Bayanlar,
ben de Dr. Kaan Bozkurt'un hastasiyim. Daha once baska bir merkezde de tup bebek denememiz olmustu ama son derece ezbere ve standart bir prosedurde yapilan islemin sonucu tabiki negatifti. Kaan Bey'in son derece ince ve detayci yaklasimi sayesinde bugun b-hcg sonucumu aldim. Sonuc 117.6 ve hala inanamiyorum. insallah saglikla kucagima almak ta nasip olur...
Darisi isteyen herkesin basina..Allah isteyen herkese nasip etsin...
melekler17 canım oncelıkle basın sagolsun... gebeliğin hayırlı uğurlu olsun Allah ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. değerin kaç çıktı kaçıncı gun kac embrıyo transfer edildi..