Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Adetin ne zaman canım? Sanki seninde 12.sinde randevun mu vardı. Ben şuan baskılayıcı iğnelere başladım çarşamba belli olur herhalde bir 10 günüm var opuya sağlıklı büyürlersel tabi
Canım bugün yarın bekliyorum gelmesini eğer 12sinde gelirsem tipimizi tarif edelimde birbirimizi bulalım[/QUOTE]
Canım benim 10:15 randevum. Edelim canım isimlerimizide özelden yaparız böylelikle cycas.lan yaşadığımız çılgınca sözlere ve bakışlara maruz kalmayız

Saizen ve cetrotide karnımı morarttı 15-20 gün aradan sonra karnım sert bir sünger gibi keçe gibi iğne yaparken hem acıyor fışırt diye sesle birlikte kanıyor İnşallah bunların mükafatı bebek Olur. cycas dua edermisin canım hamilelerin duasını kabul olurmuş. Adımı biliyorsun sağol canım benim.

Canım bugün yarın bekliyorum gelmesini eğer 12sinde gelirsem tipimizi tarif edelimde birbirimizi bulalım
Canım benim 10:15 randevum. Edelim canım isimlerimizide özelden yaparız böylelikle cycas.lan yaşadığımız çılgınca sözlere ve bakışlara maruz kalmayız [/QUOTE]

Benim randevu çok geç siz gitmiş olursunuz büyük ihtimalle inşallah bir dahakine karşılaşırız

Canım benim 10:15 randevum. Edelim canım isimlerimizide özelden yaparız böylelikle cycas.lan yaşadığımız çılgınca sözlere ve bakışlara maruz kalmayız

Benim randevu çok geç siz gitmiş olursunuz büyük ihtimalle inşallah bir dahakine karşılaşırız[/QUOTE]
Laughnow canım senin histo içinmi randevun. İnşallah bir daha ki sefer izmir toplantısı yapar göbeklerimiz şiş halde bir araya geliriz

Merhaba Bayanlar,
ben de Dr. Kaan Bozkurt'un hastasiyim. Daha once baska bir merkezde de tup bebek denememiz olmustu ama son derece ezbere ve standart bir prosedurde yapilan islemin sonucu tabiki negatifti. Kaan Bey'in son derece ince ve detayci yaklasimi sayesinde bugun b-hcg sonucumu aldim. Sonuc 117.6 ve hala inanamiyorum. insallah saglikla kucagima almak ta nasip olur...
Darisi isteyen herkesin basina..Allah isteyen herkese nasip etsin...

Benim randevu çok geç siz gitmiş olursunuz büyük ihtimalle inşallah bir dahakine karşılaşırız[/QUOTE]
slm canım. sanırım geçen sefer seninle aynı ay denemiştik. bu denemende ne kadar ücret aldılar senden...

Benim randevu çok geç siz gitmiş olursunuz büyük ihtimalle inşallah bir dahakine karşılaşırız
slm canım. sanırım geçen sefer seninle aynı ay denemiştik. bu denemende ne kadar ücret aldılar senden...[/QUOTE]

Evet öyleydi canım benimde öyle 4000 küsürdü. Denemeyi mi düşünüyorsun bir daha :) hadi hayırlısı olsun inşallah

Hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi güzel dilekleriniz içinde çok teşekkür ederim inşallah bizde bu haberleri veririz bir gün buradan :)

Laughnow canım senin histo içinmi randevun. İnşallah bir daha ki sefer izmir toplantısı yapar göbeklerimiz şiş halde bir araya geliriz[/QUOTE]

Yok canım kontrole gidicem opudan sonraki ilk buluşmamız Kaan beyle :) ne diyecek bakalım ne karar vereceğiz transfer için :) İnşallah en büyük dileğim ne güzel bir dilek o günleri de görelim inşallah Kardan Bebekler ve Anneleri Günü yaparız

tebrikler canım bende bugün 9. gün yaptırdım 65 çıktı sizinkikaçıncı gün embriyosuydu kaç tane konuldu bugün kaçıncı gün? inşallah sağlıkla kucağına alırsın kaan beyle görüştün mü?

TE="banusu35, post: 37721662, member: 636869"]Guzel dilekleriniz icin cok tesekkur ederim.. sizlerden de guzel haberler aliriz insallah...[/QUOTE]
Guzel dilekleriniz icin cok tesekkur ederim.. sizlerden de guzel haberler aliriz insallah...
Hayırlı uğurlu olsun inşallah sağsağlim kucağınıza alırsınız sizin sorun neydi ilk denemenizmiydi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…