ahhhhhh umarım en kısa zaman da bunu başarabilirim yoksa herşey daha kötü bir hal alacak bundan eminim. önce kendimi düşünmeye başlamam lazımBir erkeğin zamanla bir kadını nasıl manipüle ettiğine, benliğini, karakterini yok ettiğine çok güzel örneksinizevlenince biz kadınlar çok ödün veriyoruz kendimizden.
Tekrar ayağa kalkın kendi içinize dönün mutlu olacağınız aktiviteler yapın. Eski modunuzu yakalayın.
7 senedir aynı yerde çalışıyorsanız ve evlilik sebebiyle tazminat aldıysanız o para sizin paranız ve yüklü miktarda bir para olması lazım. Neden kendinize ayırmadınız. Online terapi uygulamaları var, psikologla görüntülü konuşabiliyorsunuz seans ücretleri 300-700 arasında. Ayda 1500 2000 tl verebilirsiniz diye düşünüyorum kesinlikle ihtiyacınız olan şey sizi tarafsız dinleyecek, içinizi dökebileceğiniz bir uzman. Eşinizle bu sorunlar hakkında nasıl yol almanız gerektiği konusunda da size yardımcı olur. Nasıl hissettiğinizi iyi anlıyorum. Ben de evlenmeden önce açık giyinen, erkek arkadaşları olan, alkol kullanan biriydim eşimle tanıştıktan sonra bana bunların doğru olmadığını bir şekilde empoze etti ben de kendi isteğimle bu yolda ilerledim. Alkolü bıraktım, açık giyinmeyi bıraktım, erkek arkadaşlarımla görüşmeyi kestim. Keza kendisi de öyleydi şuan da öyle, biranda değişip bana karşı geldiği davranışları kendisi sergilese ben de bu durumdan çok etkilenirdim. Siz sanırım çok ilgisiz kalmışsınız. Biraz kendinizle ilgilenin. Eskiden tuttuğumu koparan biriydim diyorsunuz tekrar öyle olmaya çalışın. Sizin eskisi gibi olmamanız için hiç bir sebebiniz yok. Mutluluğu kendi içinizde arayın. Sizi sizden başka kimse mutlu edemez. Düşüncelerde boğulmayın. Buraya yazdığınız gibi bütün kötü düşünceleri bir kağıda yazın ve yakın. Hepsinin buharlaşıp gittiğini hayal edin. Eşinize misilleme yapmadan, onun bu davranışlarından rahatsız olduğunuzu hissettirin. Senin bu şekilde davranman bana kendimi kötü hissettiriyor deyin. Kendinizi anlatmaya çalışın.O kadar farkındayım ki bunun dün ona da söyledim evlenirken kimseden onay almadım ben evlenicem dedim evlendim şimdi boşanırken de kimseye sormam bunu emin ol evlenmekten daha kolaydır dedim. Ben böyle bişey istemiyorum dedi. Ama böyle işte görüyorsun sende olmuyor dedim. İş için şehir dışına da çıkmaya başladı. Oralardayken de hep huzursuzum o ilerledikçe ben yerimde sayıyorum. Kendime asla güvenim kalmadı. Kendimi bitmiş gibi hissediyorum. Psikolog araştırdım ama şu anda ki maddi durumlarda kaç seans bile gideceğim belli bile değilken her seans o kadar parayı verebilecek durumda da değilim. Daha önce ilaç kullandım kısa bir süre daha iyi hissetmiştim kendimi ama bu kez daha beterini yaşıyorum. Bu yaşadıklarımı asla ailelere yansıtmıyorum bende o da. Herkese rol yapıyoruz mutlu evlilik gibi sıkıştım kaldım sanki.
Anlaşılmaya çok ihtiyacım vardı beni anladığınız için teşekkür ederim. Yemin ederim gözlerim doluyor ya beni anlayabilen insanlara çok ihtiyacım varmış eşimle o kadar çok konuştum ki artık benim konuşmalarımdan sıkıldı zaten asla beni anlamıyor. Evet tazminatımı aldığım gibi eşime havale yaptım çünkü dediğim gibi borçlarımız vardı ve bu para benim diyemedim. Hatta ailelerimizi alıp pikniğe götürmek istediğimde bizim paraya ihtiyacımız var onlar bize ne yaptı ki biz bubu yapacağız bence masrafa gerek yok dedi ve orda bile çok kırılmıştım. Sonuçta yıllardır çalışıyorum ve tazminatımı almışım ailelerimize bi güzellik tatlılık yapmak istemiştim. Burda bile beni anlamadı tepkisi beni çok şaşırtmıştı. Ben kimseden karşılık beklediğim için yapmıyorum sonuçta içimden gelmişti o an. Dediklerinizi yapacağım bu arada teşekkür ederim tekrar7 senedir aynı yerde çalışıyorsanız ve evlilik sebebiyle tazminat aldıysanız o para sizin paranız ve yüklü miktarda bir para olması lazım. Neden kendinize ayırmadınız. Online terapi uygulamaları var, psikologla görüntülü konuşabiliyorsunuz seans ücretleri 300-700 arasında. Ayda 1500 2000 tl verebilirsiniz diye düşünüyorum kesinlikle ihtiyacınız olan şey sizi tarafsız dinleyecek, içinizi dökebileceğiniz bir uzman. Eşinizle bu sorunlar hakkında nasıl yol almanız gerektiği konusunda da size yardımcı olur. Nasıl hissettiğinizi iyi anlıyorum. Ben de evlenmeden önce açık giyinen, erkek arkadaşları olan, alkol kullanan biriydim eşimle tanıştıktan sonra bana bunların doğru olmadığını bir şekilde empoze etti ben de kendi isteğimle bu yolda ilerledim. Alkolü bıraktım, açık giyinmeyi bıraktım, erkek arkadaşlarımla görüşmeyi kestim. Keza kendisi de öyleydi şuan da öyle, biranda değişip bana karşı geldiği davranışları kendisi sergilese ben de bu durumdan çok etkilenirdim. Siz sanırım çok ilgisiz kalmışsınız. Biraz kendinizle ilgilenin. Eskiden tuttuğumu koparan biriydim diyorsunuz tekrar öyle olmaya çalışın. Sizin eskisi gibi olmamanız için hiç bir sebebiniz yok. Mutluluğu kendi içinizde arayın. Sizi sizden başka kimse mutlu edemez. Düşüncelerde boğulmayın. Buraya yazdığınız gibi bütün kötü düşünceleri bir kağıda yazın ve yakın. Hepsinin buharlaşıp gittiğini hayal edin. Eşinize misilleme yapmadan, onun bu davranışlarından rahatsız olduğunuzu hissettirin. Senin bu şekilde davranman bana kendimi kötü hissettiriyor deyin. Kendinizi anlatmaya çalışın.
Size karşı da tavrı değişti mi ? Giyim kuşam arkadaş ortamı ? Sadece kendisi değişip size baskıya devam ediyorsa haklisiniz. Ama size de degistiyse bu düşünceler sizi boğar. İnsanız ve değişime açığız. Tam tersi olsaydı korkmaliydin aslında. Seni işten cikartip, tamamen eve kapatıp giyimine kusamina ekstra kapalılık getirseydi kötü olurdu. Olgunlasiyoruz zaman değişiyor.valla konuşmaya ihtiyacım var konuşup anlatamazsam duramıyorum. Kafamın içi hiç susmuyor.
Şimdi nerden başlasam bilmiyorum ama olmuyor işte bişeyler eksik ya da fazla zaten ikisi de problem.
Ben normal davranamıyorum değilim galiba artık psikolojik olarak da iyi olduğu sanmıyorum artık. Eski ben değilim. Hem de hiç birşeyimle ne kendime güvenim ne enerjim kaldı. Çok yoruldum ama uzun zamandır da sadece duruyorum. Ne kendim için ne ailem için hiç bişey yapmıyorum ama sadece düşünüyorum çok fazla düşünüyorum. Huzursuzum, mutsuzum bişeyleri kaybettim.
Bazı zamanlarda unutuyorum bunları normal olduğumu düşünüyorum ama düşünsem de bazı zamanlar tokat gibi çarpıyor yüzüme.
Dün gece yine böyle bir an yaşadım. Neden evleniriz evleneceğimiz insanı neye göre seçeriz nasıl karar veririz. Ben kararımı eşimin bakış açısına göre seçmiştim.
Aslında bakarsanız ben daha rahat bir insandım böyle yaşadım ailemde rahat insanlar hiç bir zaman bizi sıkmadılar kasmadılar istediğimiz her yere gittik saatle ilgili sorunlarımız olmadı vs.
Ama bu kadar rahatken birden hayatıma eşim girdi ve o daha muhafazakar bir aileden geliyordu. Davranışları hareketleri hep yerine göreydi. Nerde durması gerektiğini biliyordu bi şekilde saygımı kazandı. Ben ona artık çok inanıyor ve güveniyordum özet geçtiğim için kısa anlatmaya çalışıyorum.
Çalıştığım iş yerinde ki yöneticim hemen hemen aynı yaştayız bana instagram dan istek attığında ne münasebet burası senin özel hayatın dedi bundan 4 yıl önce falandı. 23 yaşlarındaydık. Haklı olduğuna inandım isteği zaten kendisi iptal etti. İş yerinde ki arkadaşlarım için bey demeden konuşmama bile yani eşime bişeyler anlatırken ali dememe takılıyordu ali bey demeliymişim gibi gibi.
Ya da üzerimde hafif göğüs dekoltesi olan ya da çok dar olan üstler giydiğimde kızıyor bana yeni bişeyler alıp onu giymemi istiyordu ne biliyim belki de yaşlarımız küçüktü çok garip gelmiyordu bana da kıskanıyor işte gibi gibi düşünüyordum.
Aradan yıllar geçti. Biz evlendik 27 yaşındayız şimdi. Eşim farklı bir şirkete geçeli 2 yıl oldu. Bu 2 yıl içinde büyük değişimler gösterdi kendi adına. Yeni şirketi daha modern daha çok günceli takip eden bir şirket. Çalışanlar da öyle.. Artık daha geniş görüşlü kendisi instagram dan şirkette ki çoğu kişiyi özellikle kadınlar var zaten takip ediyor. Takip ettiği kadınlar çok yanlış anlaşılmazsa usturuplu değiller gayet açık saçık giyinen insanlar bikini ile fotoğraf paylaşmak gibi şeylerden bahsediyorum tabii ki herkesin kendi hayatı bunu kınamıyorum yanlış anlaşılmasın. Ama hani bize doğru gelmezdi hep bunca yıldır. Ama eşim artık bu fotoğrafları bile beğeniyor çok umurunda değil bu tarz şeyler artık. Ya da kız arkadaşları ile whatsapp üzerinden konuşuyor iş arkadaşları artık arkadaşı gibi de oldu ne biliyim doğum gününde bi tanesi bişey yollamış senden bi tane daha yok falan diye de not eklemiş. Yani anlatmaya çalıştığım bu kadar dar görüşlü bir adam bana da bu düşünceleri yeterince empoze etmişken benim giyim tarzıma bile bu yansımışken şimdi kendisinin bu değişimini normal mi karşılamalıyım?
Aslında hep içten içe şöyle düşünüyorum. Bu 2 yılda bu kadar değişirse zaman içinde kim bilir nasıl bir adam olcak. Gittikçe rahat bir insan olacak. Ve benim bu kadar rahatlığa tahammülüm yok sanırım. Belki mağaranda yaşa falanda diyebilirsiniz bana ama öyle değil benim de ofiste erkek arkadaşlarım var tabii ki gün içinde konuşuyoruz ediyoruz vs. Ama instadan birbirimize bişeyler atmıyoruz sürekli. Ya da dışarda oturup takılımıyoruz. Çünkü bunların çok doğru olmadığını da zamanında eşim beynime soktu.
Ben şimdi ya o zamanlar küçüktük artık büyüdük o da değişti artık kabul et bu kötü bişey değil desem de bi şekilde kabullenemiyorum. Bu değişimin sonunun olmadığını düşünüyorum. Ve benim ayak uyduramayacağımı düşünüyorum.
Şimdi de bana ters geliyor bu olaylar. Allak bullak hissediyorum kendimi. O işinde çok başarılı daha da başarılı olacak inanıyorum. Ama ben çok fazla takıntılı bir hal almaya başladım. Kendimi tanıyamıyorum. Eskiden tuttuğunu koparan azimli bir insandım. Kendimi son zamanlar da işe yaramaz hissediyorum. Sürekli bişeyleri sorgularken buluyorum. Çok mutsuz hissediyorum. Evliliğe de ben zarar veriyorum. Ayrılmak artık ikimiz içinde özellikle eşim için daha iyi olacak gibi hissediyorum. Ona ayak bağı olduğumu hissediyorum. Her şeyin farkındayım ama değişmek için bişeyler yapacak gücüm yok. Bir sürü kitap aldım onları bile bitiremiyorum. Ya da ehliyetim var arabamız da var ama kullanamıyorum öğrenmek için yine bişey yapmıyorum. Ben napmalıyım lütfen bana bişeyler söyleyin. Bana noluyor?
salmamaya çalışıyorum. Bu hafta sonu saçımı kestirdim en azından bir değişiklik olsun diye saçımı boyuyorum falan işte bi yerlerden tutmaya çalışıyorum. Tamamen bırakmak istemiyorum bende dediğiniz gibi. Bi kurs vs bişeyler araştırmaya da başlayacağım umarım başarabilirim bu tükenmişlik halinden çıkmak çok istiyorumöz güveninizi kaybetmişsiniz.. özet bu. lütfen kendinizi salmayın bakın. spor kuaför dikkat edin arkadaşlarınızla sosyalleşin öz güveniniz artınca ilişkinize de yansıyacak
Kesinlikle değişim olmalı zaten zaman içinde bende eşimi yonttum başardım da ama herşey dozunda olmalı. Birden bire yeni işinden birileri çıkıp gereksiz notlarla hediyeler yolladığında tavrını koymayı bilmeli insan diye düşünüyorum. Dozunda olmayan şeyler aslında beni yoran. Tabii ki beni de sık boğaz etmiyor artık bundan dolayı mutluyum zaten bu değişimi ben istedim. Ama ne biliyim ben yine de evli bir erkeğin dikkat etmesi gereken yerler olduğunu düşünüyorum. Kime nasıl davranacağını bilmeli maalesef erkekleri ne kadar eleştirsek de bazen kadınlar da evli bekar bakmadan nasıl davranacağını şaşırıyor herkes iyi niyetli olmuyor. Ben nasıl iş içinde erkek arkadaşıma tek başıma hediye almıyorsam ona da kadınlar neden alıp senden bi tane daha yok notuyla göndersin ki ? Ben takıntılıyım yaşadığım bu tarz şeyleri unutamıyorum. Zaman zaman aklıma düşüyor ne alaka ya oluyorum.Size karşı da tavrı değişti mi ? Giyim kuşam arkadaş ortamı ? Sadece kendisi değişip size baskıya devam ediyorsa haklisiniz. Ama size de degistiyse bu düşünceler sizi boğar. İnsanız ve değişime açığız. Tam tersi olsaydı korkmaliydin aslında. Seni işten cikartip, tamamen eve kapatıp giyimine kusamina ekstra kapalılık getirseydi kötü olurdu. Olgunlasiyoruz zaman değişiyor.
Anneannem zamanında kız çocuklari okumaz , pantolon giymez , makyaj yapmaz kültürüyle büyümüş teyzemleri de böyle empoze etmiş ama şuan torunlari olarak bize çalışın kızım okuyun kızım giyinin kızım makyaj yapın düğüne gidin der. Demek zorunda , değişmek zorunda.suanda bize bu baskıyı yapamayacağının farkında. Çalışmanın okumanın arkadaşlarla kahve içmenin kötü olmadigini biliyor.
terapi deSize karşı da tavrı değişti mi ? Giyim kuşam arkadaş ortamı ? Sadece kendisi değişip size baskıya devam ediyorsa haklisiniz. Ama size de degistiyse bu düşünceler sizi boğar. İnsanız ve değişime açığız. Tam tersi olsaydı korkmaliydin aslında. Seni işten cikartip, tamamen eve kapatıp giyimine kusamina ekstra kapalılık getirseydi kötü olurdu. Olgunlasiyoruz zaman değişiyor.
Anneannem zamanında kız çocuklari okumaz , pantolon giymez , makyaj yapmaz kültürüyle büyümüş teyzemleri de böyle empoze etmiş ama şuan torunlari olarak bize çalışın kızım okuyun kızım giyinin kızım makyaj yapın düğüne gidin der. Demek zorunda , değişmek zorunda.suanda bize bu baskıyı yapamayacağının farkında. Çalışmanın okumanın arkadaşlarla kahve içmenin kötü olmadigini biliyor.
terapi de şart sanırım depresyondasınızsalmamaya çalışıyorum. Bu hafta sonu saçımı kestirdim en azından bir değişiklik olsun diye saçımı boyuyorum falan işte bi yerlerden tutmaya çalışıyorum. Tamamen bırakmak istemiyorum bende dediğiniz gibi. Bi kurs vs bişeyler araştırmaya da başlayacağım umarım başarabilirim bu tükenmişlik halinden çıkmak çok istiyorum
Yani biri bana senden bir tane daha yok diye notlu hediye yollama cesareti gösteriyorsa bu benden kaynaklanıyordur. siz kendinizi çok güzel ifade ediyorsunuz eşinize de böyle kibarca ifade ettiniz mi ? Eve erkek arkadaşımdan" birtanesin "diye hediye gelse bu kadar normal mi karsilayacaksin ? O zaman kocam olarak senin diğer erkeklerden farkın ne olacak diye sorsanız.Kesinlikle değişim olmalı zaten zaman içinde bende eşimi yonttum başardım da ama herşey dozunda olmalı. Birden bire yeni işinden birileri çıkıp gereksiz notlarla hediyeler yolladığında tavrını koymayı bilmeli insan diye düşünüyorum. Dozunda olmayan şeyler aslında beni yoran. Tabii ki beni de sık boğaz etmiyor artık bundan dolayı mutluyum zaten bu değişimi ben istedim. Ama ne biliyim ben yine de evli bir erkeğin dikkat etmesi gereken yerler olduğunu düşünüyorum. Kime nasıl davranacağını bilmeli maalesef erkekleri ne kadar eleştirsek de bazen kadınlar da evli bekar bakmadan nasıl davranacağını şaşırıyor herkes iyi niyetli olmuyor. Ben nasıl iş içinde erkek arkadaşıma tek başıma hediye almıyorsam ona da kadınlar neden alıp senden bi tane daha yok notuyla göndersin ki ? Ben takıntılıyım yaşadığım bu tarz şeyleri unutamıyorum. Zaman zaman aklıma düşüyor ne alaka ya oluyorum.
İnsan anlaşılmadığı sevilmediğini hissetmediği yerde vahsileşir. Üstüne üstlük sizi suçluyorsa manipüle ediyor demektir.Onun beni anlamasını desteklemesini bekliyorum oda olmuyor. Her hangi bir sorunda çok orantısız tepkiler verebiliyorum. Öfke kontrolün var diyor bu sefer de nolursa olsun ben suçluyum. Beni yalnız bırakıyorsun diyip duruyor. Aslında bakarsanız sorun bir tane de değil sanırım birden fazla ona göre küçük bana göre kocaman sorunlar bunlar. Aynı yerde buluşamıyoruz. Hayata karşı bakış açılarımız çok değişti. Beklentilerimiz değişti...
Yorumun için çok teşekkür ederim. Keşke sizin kadar kocam da beni anlasaydı tek istediğim bu başka bişey değil. Aynı durumda eşim olsaydı ben sadece onu düşünürdüm. Kadınlar mı sadece bunu yapabilen anlamıyorum. Sürekli iyi değilim diyorsun ben artık evimde neşeli eğlenceli yüzü gülen bir kadın istiyorum diyor. Peki bunun için ne yapıyorsun. İyi değilim işte ben duygularını kendini saklayabilen bir insan değilim çok duygusalım da zaten aman kimseye zarar gelmesin olan bana olan modundayım. Aileme karşı da hep böyleydim. Evin en büyüğü bendim yeri geldi evin reisi oldum kararları ben verdim. Hala beni arayıp soruyorlar bişey almadan önce. Şimdi evliliğimde böyle pasif bir karaktere büründüm hayatım boyunca ilk defa böyle bişey başıma geliyor. Depresif bir ruh halindeyim. Şu psikolog işini de kesinlikle araştırmalıyım. En azından ilaçlara başvurmadan konuşarak çözmek çok istiyorum. Çünkü daha önce de kullandım sonrası da bırakmak da kolay olmuyor.Ben burda maddi manevi sömürülmeye izin vermiş, sonunda da depresyon ile birlikte tüm enerjisini kaybetmiş bir kadın görüyorum.
Siz hâlâ benim yüzümden şunu yapamadık, ona engel oldum yok destek olmam gerekirdi falan diyorsunuz. Ama eşiniz çift olduğunuzu idrak edebilseydi "Ya bir dakika, benim karım iyi değil. İşi gücü bırak şimdi. Destek olup ayağa kalkmasını sağlamalıyım." derdi. Ama o aksine "Bana ayak bağı oluyorsun, gölge etme başka bişi istemem." diyor. Eşiniz aynı durumda olsa siz başka işler yapmanın veya terfi almanın peşinde olur muydunuz? Hiç sanmıyorum.
Şu an evliliğinizi lütfen bir kenara bırakın. İyi gidiyormuş, gitmiyormuş vs bunlar önemli değil şu durumda. Çünkü siz iyi değilsiniz. Evliliğiniz iyi gitse ne gitmese ne? Sağlam bir dinlenme sürecine girmeniz lazım. Enerjinizi sömüren şeylerden olabildiğince uzaklaşmanız gerek. Bir süre kafa dinleyin derim. Sonrasında gücünüzü toparladıkça eski enerjinize döneceğinizi umuyorum. Terapiye gidin ayda bir de olsa. Ayda bir gitmek bütçenizi çok sarsmaz en azından.
ooooo neler dedim neler tatlı tatlı da konuştum. Bağırıp çağırdım da. Empati yap nolur dedim aynı şekilde bana gelse ne hissederdin ne düşünürdün de dedim. Ama hep ben yöneticiyim sen değilsin o yüzden sana gelmesi garip olurdu. Ben o kıza çok yardımcı oldum iş yerinde çok dışlanıyordu ben düzelttim gibi gibi şeyler söyledi ama nolursa olsun bu bana göre çok büyük bir yanlış hala öyle. Üzerinden aylar geçti hala beni tam olarak anladığını düşünmüyorum. He üstüne belki başka bir kadın bunu yaşasa instagramından çıkar o kadını derdi ben onu da yapmadım. Sonra bir gün birlikte story bakıyorduk onun telefonunda bi baktım bu kız story atmış benim ki beğenmiş aynı gün 4 story atmış ilk ikisinde kız yalnız onları beğenmiş 3. story erkek arkadaşı ile onu beğenmemiş 4. yine kız tek onu beğenmiş. Nasıl oluyor bu dedim özellikle mi yaptın saçmalama denk gelmiş işte farkında bile değilim ayağına yattıYani biri bana senden bir tane daha yok diye notlu hediye yollama cesareti gösteriyorsa bu benden kaynaklanıyordur. siz kendinizi çok güzel ifade ediyorsunuz eşinize de böyle kibarca ifade ettiniz mi ? Eve erkek arkadaşımdan" birtanesin "diye hediye gelse bu kadar normal mi karsilayacaksin ? O zaman kocam olarak senin diğer erkeklerden farkın ne olacak diye sorsanız.
Benim eşim de böyleydi. Hem evliliğin ilk yılları, maddi sıkıntılar, üstüne anlaşamamamız beni derin bir depresyona sokmuştu. Zaten 15 yaşından beri bu illetle uğraşıyorum.Yorumun için çok teşekkür ederim. Keşke sizin kadar kocam da beni anlasaydı tek istediğim bu başka bişey değil. Aynı durumda eşim olsaydı ben sadece onu düşünürdüm. Kadınlar mı sadece bunu yapabilen anlamıyorum. Sürekli iyi değilim diyorsun ben artık evimde neşeli eğlenceli yüzü gülen bir kadın istiyorum diyor. Peki bunun için ne yapıyorsun. İyi değilim işte ben duygularını kendini saklayabilen bir insan değilim çok duygusalım da zaten aman kimseye zarar gelmesin olan bana olan modundayım. Aileme karşı da hep böyleydim. Evin en büyüğü bendim yeri geldi evin reisi oldum kararları ben verdim. Hala beni arayıp soruyorlar bişey almadan önce. Şimdi evliliğimde böyle pasif bir karaktere büründüm hayatım boyunca ilk defa böyle bişey başıma geliyor. Depresif bir ruh halindeyim. Şu psikolog işini de kesinlikle araştırmalıyım. En azından ilaçlara başvurmadan konuşarak çözmek çok istiyorum. Çünkü daha önce de kullandım sonrası da bırakmak da kolay olmuyor.
Oooo sen haklısın malesef. Yanlış anlaşılmasın diye yaptı desem kızın sevgilisiyle fotoğrafını begenirdi. Yani her yolu denemissiniz bence biraz da görmezden gelmeyi deneyin belki fazla havalara girmiştir. Bak ben önemli bir konumdayim gibisinden. Ha imkan varsa bence terapi de görün ya da birlikte gidin. Erkeği varlıkta tanırsın diye boşuna dememisler.ooooo neler dedim neler tatlı tatlı da konuştum. Bağırıp çağırdım da. Empati yap nolur dedim aynı şekilde bana gelse ne hissederdin ne düşünürdün de dedim. Ama hep ben yöneticiyim sen değilsin o yüzden sana gelmesi garip olurdu. Ben o kıza çok yardımcı oldum iş yerinde çok dışlanıyordu ben düzelttim gibi gibi şeyler söyledi ama nolursa olsun bu bana göre çok büyük bir yanlış hala öyle. Üzerinden aylar geçti hala beni tam olarak anladığını düşünmüyorum. He üstüne belki başka bir kadın bunu yaşasa instagramından çıkar o kadını derdi ben onu da yapmadım. Sonra bir gün birlikte story bakıyorduk onun telefonunda bi baktım bu kız story atmış benim ki beğenmiş aynı gün 4 story atmış ilk ikisinde kız yalnız onları beğenmiş 3. story erkek arkadaşı ile onu beğenmemiş 4. yine kız tek onu beğenmiş. Nasıl oluyor bu dedim özellikle mi yaptın saçmalama denk gelmiş işte farkında bile değilim ayağına yattı
Şeytanın aklına gelmez gerçektenSonra bir gün birlikte story bakıyorduk onun telefonunda bi baktım bu kız story atmış benim ki beğenmiş aynı gün 4 story atmış ilk ikisinde kız yalnız onları beğenmiş 3. story erkek arkadaşı ile onu beğenmemiş 4. yine kız tek onu beğenmiş. Nasıl oluyor bu dedim özellikle mi yaptın saçmalama denk gelmiş işte farkında bile değilim ayağına yattı
Kesinlikle totosu kalkmış hem de öyle böyle değilOooo sen haklısın malesef. Yanlış anlaşılmasın diye yaptı desem kızın sevgilisiyle fotoğrafını begenirdi. Yani her yolu denemissiniz bence biraz da görmezden gelmeyi deneyin belki fazla havalara girmiştir. Bak ben önemli bir konumdayim gibisinden. Ha imkan varsa bence terapi de görün ya da birlikte gidin. Erkeği varlıkta tanırsın diye boşuna dememisler.
Bu daha varlıklı hali bile değil bir de. Sadece evet iş yerinde çok sevilen saygı gören değer gören biri oldu. Zaten şeytan tüyü vardır kendisinde çok sempatik enerjik biridir. Ben gurur duyuyorum onunla ama iki farklı insanız sonuçta inişlerimiz çıkışlarımız olacak. Her insan işte evliliği kaldıramıyor. Baksanıza ben hala medeni durup o kızı çıkar instagramdan bir de beğenmişsin attığı şeyleri gibi çirkefçe şeyler yapmıyorum. Çünkü kız bunu farkedecek ve kısıtlanan bir adam gibi gözükmesini karısının da kıskançlık krizlerine girdiğini düşünmesini istemedim. Ben elimden geleni yaptım onun için. İçim rahat bu konuda benim sorunum kendimle yazık ki bu hallere geldik onca emeğin onca yılın ardından kurulan evlilik hayalleri gerçek olduğunda bunları yaşayacağımı 2 günde bir ağlayarak uyuyan bir insana dönüşeceğimi düşünmezdimOooo sen haklısın malesef. Yanlış anlaşılmasın diye yaptı desem kızın sevgilisiyle fotoğrafını begenirdi. Yani her yolu denemissiniz bence biraz da görmezden gelmeyi deneyin belki fazla havalara girmiştir. Bak ben önemli bir konumdayim gibisinden. Ha imkan varsa bence terapi de görün ya da birlikte gidin. Erkeği varlıkta tanırsın diye boşuna dememisler.