Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Memur olma şansım var mı motivasyona ihtiyacım var
Ah keşke iki senelik bir bölüm mezunu olsaydım şimdiye kaç senelik memur olurdum lisans mezunu olduğum icin açıktan 2 yıl okuyup önlisans kpss ye girme şansımda yok nereden ve niye lisans mezunu olduysam
Lisans mezunu olan kişiler maalesef ön lisans ve ortaöğretimden sınava giremez misal 2 sene de başka bölüm okudu diyelim gene giremez önceden lisanstan mezun olduğu için...
Lisans mezunu olan kişiler maalesef ön lisans ve ortaöğretimden sınava giremez misal 2 sene de başka bölüm okudu diyelim gene giremez önceden lisanstan mezun olduğu için...
Bu bence güzel bir şey herkes mezun olduğu alandan atamalardan hak kazanmalı ,öyle olmasa bu sefer yığılma olacak işler zorlaşacak.Ülkenin ne getireceği belli olmuyor eğer memuriyet istiyorsak kendimizi garantiye almak için ataması düşük bölümler tercih edilmemeli ,bilinçli seçim yapmak lazım benim görüşüm bu yönde.
Bu bence güzel bir şey herkes mezun olduğu alandan atamalardan hak kazanmalı ,öyle olmasa bu sefer yığılma olacak işler zorlaşacak.Ülkenin ne getireceği belli olmuyor eğer memuriyet istiyorsak kendimizi garantiye almak için ataması düşük bölümler tercih edilmemeli ,bilinçli seçim yapmak lazım benim görüşüm bu yönde.
Bunun bir garantisi yok ki okuduğun bölümün ataması yüksek atanma puanı düşük olabirken sen mezun olmaya önü tıkanmış oluyor insanlar o yüzden bu kadar şaşırdı ya zaten
misal ben üniversiteye giderken ön lisansın hangi bölüm olursa olsun ataması çok yoktu millet 4 seneye tamamlıyordu sonra ön lisantan atama kolay olmaya başladı Lisansın önü tıkandı
Merhaba arkadaşlar halkla ilişkiler 2 yıllık mnlisans mezunuyum yeni boşandım 1 yaşında bebeğim var. Seneye 2026 yılında sınav olacak iki senede bir oluyor önlisans sınavları. Kendime başka çıkış yolu bulamıyorum özelde iş yok zaten. Duyduğum kadarıyla bölüme göre atamalar oluyormuş ve benim bölümümde atamalar azmış. Bu konularda bilgisi olan birileri yazabilir mi? Hem bebekten arta kalan zamanlarda bu kadar düşük bir ihtimal için kendimi yıpratmak mantıklı mı? (ev işlerinden dinleneceğim zamankardan feragat etmek, atanması az olan bir bölümde motivasyonumu çok düşürüyor) şimdiden teşekkürler cevaplar için
Hayır beş dersten sorumluluğum yok ben de alandan hazırlanacağım çünkü gy gk den atanmam imkansız ve nereden baksanız benim de atanmam icin 10 dersten sorumluluğum var