Konuyu Toplam 32 Kullanıcı okuyor. (29 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
kibela24, aaayyşşee, Ahla, akidem, burcuözge, Bögürtlennn, cemre110, dimple2, duygu2008, EcnailgRee, Elfida, Fuşyamanya, füsfüs, Gülsüm Sultan, gönülyarası, ikuseku, kelebek088, Laale, maviyeshill, mltm87, nursunaz, okypete, PAPATYA2726, scallywag, senayda, sevdemm, strawberry35, toprak_0782, xsude
gelir gelmez ne fişledin şimdi şahit yazıcaklar o olcak:mymeka:
ıkı senedır bu sıtedeyım hıc bır konum bu kadar ılgı duymadı kımse yaaaaaaaaaaa
biliyim bikere...
ampul...:CüvCüv:
Yarın ben konu açacam..Kafama koydum
Cevaplarınızı hazırlayın..
47. kadın olduğuma dair açıklamalarım olacak..
Ben namussuzum he..
Ona göre bana bulaşmayın..
Veririm mahkemeye..
Zati tüm kanunları ezberledim..
Konuyu Toplam 32 Kullanıcı okuyor. (29 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
kibela24, aaayyşşee, Ahla, akidem, burcuözge, Bögürtlennn, cemre110, dimple2, duygu2008, EcnailgRee, Elfida, Fuşyamanya, füsfüs, Gülsüm Sultan, gönülyarası, ikuseku, kelebek088, Laale, maviyeshill, mltm87, nursunaz, okypete, PAPATYA2726, scallywag, senayda, sevdemm, strawberry35, toprak_0782, xsude
ıkı senedır bu sıtedeyım hıc bır konum bu kadar ılgı duymadı kımse yaaaaaaaaaaa
Yalan mı kardeş sanırsın hepimiz çok iyiyiz...Hepimiz namus bekçisiyiz...
ooooooooooo ben de ifşa olmuşum... Valla gitmiştim ağzımı bozup banlanmayım diye ama baktım hep kıdemliler burada bir gelim ne demişler dedim. MODERATÖRLERE SESLENİYORUM BENCE İKİNCİ KADIN OLUP GELİP BURDA KIZACAĞINIZI BİLİYORUM AMA BEN EVLİ BİR ADAMLA İLİŞKİ YAŞIYORUM DİYENLER SÜRESİZ BANLANSIN...
bende namussuzum üstelik avukatım...
ne olacak şimdi...benneyaptımki
Hayir....hic kimse kimsenin namus bekcisi degildir...fakat kemiklesmis bazi deger yargilari vardir arkadasim...bunlar her toplumda her milletde aynidir..ister amerikaya git ister almanyaya ister afrikaya evli bir adamla beraber olan bir kadina, karisini aldatan bir erkege nasil bir gözle bakiliyor...her yerde aynidir bu...
Bu deger yargilarini yikan bir insana aferin iyi yaptin...aman bosver sanki biz cokmu namusluyuz diyecek bir insan varsa ciksin ortaya.......
Allah göstermesin güzelim...bak hamilesin...rabbim kimseyi seytana uydurmasin...ama bu arkadasimizin beraber oldugu erkek senin kocan olsaydida böylemi düsünürdün acaba...merak etmiyor degilim?
senin işin bozuk be :1no2:
bende namussuzum üstelik avukatım...
ne olacak şimdi...benneyaptımki
iyide ne alaka neden banlansın ? ilginç yani
o zaman lazer epilasyon yaptıranlarda banlansın radyasyon saçıyolar rahatsız oluyom ben-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?