benim ilgimi çeken, bu itirafları yapan arkadaşların siteye giriş tarihlerinin hep yeni olması.
neden daha cesur olup daha önceki isimleriyle yapmıyolarki itiraflarınıCADIARZU
Olur mu ben sonuna kadar karşısındayım bana komik gelen ne biliyor musun ?
Herkez bunun yanlış olduğunu söylüyor ama azımsanmıyacak kadar çok bunların sayısı..Ozaman bu haltı yiyenler kim uzaylılar mı? Asla va asla tolerans tanınmasın... Zaten...
Peki, buraya konu açan kişinin amacı nedir?
Bilmediğini öğrenmek midir?
Yardım istemek midir?
Benzer hikayeler okuyup çözüm bulmak mıdır?
Ne yapmalı sizce?
Süpersin dostum,devam et mi?
Günde kaç tane konu açılıyor aldatılan kadınlar ile ilgili..
İnsanların yuvası yıkılıyor,ellerinde bebeleri ile..
2. kadına ne demeli size göre?
Orasi bizi ilgilendirmez güzelim...burasi sanal bir ortam...kimin dogru kimin yanlis yazdigni hatta yazanin kadin olup olmadigi bile belli degil....biz kendimizce dogrularimizi söyleyelim alan alir almayan almaz....
Senin durumun daha vahim şeker..benneyaptımki
konu sahibi yok,konuda aldı başını gidiyor.boşuna beklemeyelim kızlar,konu sahibi gelmez.
bana bir şey bildiğin yok diyene bak...
bir de daha kıdemli üye olacan, kk' nın tarihini yazacan...
nerede...
ben bile anladım be...
amaç işte bu insanları birbirine düşürmek...
ha bu yemezsen...
yersen
içinde tutamıyor işte... alla alla..alkisalkisalkis
Valla ecinnili barones ben seni uzun zamandır takip ediyorum. Çözdüm. Hatta bir konu açılınca yorum yapmış mısın diye hemen bakıyorum. Ama sakın yanlış anlama yorumların gerçekten benim çok ilgimi çekiyor. Eğlenceli birine benziyorsun. ama sana cevap vermek istemiyorum. Özür dilerim umarum yanlış anlamamışsındır. Sadede ben çok hazır cevap biri değilimdir. Altta kalırım biliyorum. Ben sadece burayı oyalayanları kastetmiştim. Alaka ondan yani. Neyse haklısın diyorum geçiyorum. kaydirigubbakcemile3
İşi ciddiye alıp öğüt veren bir kaç tane gerisi bakıyorum anlamsız anlatmak istediğim buydu neyse anlamışsındır sanırım ne demek istediğimi...Eden bulur ....
çok lanet bi garısın inceden denyosun amman diyim bana bulaşma demiyonda böle gururumu okşuyon ya çok hoşuma gitti kız saol şenizz öpiim Şeniz
demekki gururum okşansın diye başkalarının adamının ilgisine gerek yokmuş:asigim:
iyide ne alaka neden banlansın ? ilginç yani
o zaman lazer epilasyon yaptıranlarda banlansın radyasyon saçıyolar rahatsız oluyom ben-tatlicadiarzu-
İşi ciddiye alıp öğüt veren bir kaç tane gerisi bakıyorum anlamsız anlatmak istediğim buydu neyse anlamışsındır sanırım ne demek istediğimi...Eden bulur ....
dağılalım dimi elfida valla uykum geldi benim de acayip.duramıcam daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?