Neyi merak ediyorum biliyormusun?
Birgün kapin calacak...bir acacaksinki karsinda karisi duruyor kucaginda belki bebegi ile ..o kadinin yüzüne nasil bakacaksin?? O kadina ne diyebileceksin? Düsecegin durumu hic düsündünmü? Ailen duyacak, es dost arkadaslar duyacak...toplumda nasil bir imajin olacagi aklina gelmedimi hic....yoksa bunlari düsünemeyecek kadarmi ask kafani bulandirdi??
Yapma arkadasim yapma...biran evvel bitir bu isi....cünkü er yada gec endinde sonunda bu isden zararlil cikacak kisi sen olacaksin.
Arkadaşlar evli bi adamla olması tabiki tasvip edilecek bi durum değil ama neden sadece kadın suçlanıyor burda yani niye utanacak olan bitek o yani sonuçta adamda istiyorki beraberler alan memnun veren memnun durumu var ortada. Adamı bırak diyorsunuzda sanki kadın kendi kendine mi bişeyler yaşıyor. Bence iki tarafta suçludur. Ama nedense hep kadına yüklenilir.
canım dikkatini çekeriz burada muhattabımız evli bir erkekle beraber olan bir bayan.o erkek yokki karşımızda.tabii o da suçlu.ama arkadşımız açmış konuyu,adam değil.
Arkadaşlar evli bi adamla olması tabiki tasvip edilecek bi durum değil ama neden sadece kadın suçlanıyor burda yani niye utanacak olan bitek o yani sonuçta adamda istiyorki beraberler alan memnun veren memnun durumu var ortada. Adamı bırak diyorsunuzda sanki kadın kendi kendine mi bişeyler yaşıyor. Bence iki tarafta suçludur. Ama nedense hep kadına yüklenilir.
Pardon bacim...nerde yazmisiz adami birak diye...?benneyaptımki
canım hani bence biran evvel bitir bu işi diye yazmışsın ya o anlamda dedim.
canım anlıyorum tabiki öyle ama yani şimdi bu bayan o adamı bıraksa ne olucak o adam paşa paşa yuvayamı dönücek. O adam mutsuz bi evlilik yaşıyosa bunun devamı gelicektir.Aldatmalar tek taraflı değildir onu demek istiyorum hani sanki yuvayı kadın yıkıyomuş gibi yansıtılır hep alakası yok. İki taraflı düşünmek lazım.
Yaw ece gel hele kiz gel....korkma kimse birsey demicek sana...
Su sorulari yanitla bi....konusalim bacvim
bunu söylemek çok zor arkadaşlar. hatta kendime bile söylediğimde utanıyorum bazen. kendimden nefret ediyorum ama elimde değil çok seviyorum. bir kaç aydır biriyle beraberim. liseden beri sevdiğim biri ve bi gün yeniden karşıma çıkcağını, çıksada onu hala unutmamış olcağımı düşünmemiştim ama çıktı ve ben hala unutmamışm. o kadar seviyorum ki ona "hayır" demek benim için hayatımdaki en zor şey. sorun ise onun evli olması. evli olduğunu bile bile kabul ettim ve eğer bir gün hayatımdan çıkarsa naparım bilmiyorum. böyle devam etmek de çok ağırıma gidiyor. her sabah bugün bu işi bitiriyorum diye uyanıp sonra bu düşünceyi aklımın en derinlerine itiyorum. bana kızmayın lütfen. kimseyle paylaşamıyorum bunu. içimde tutmaktan perişan oldum. birileriyle paylaşmam gerekiyodu:çok üzgünüm:
özelini merak etmiyorum ki...
nasıl bağlayacak konuyu onu merak ediyorum...mirmirmirmir
bir insan yıllarca düşünmediği biri karşısına çıktığında nasıl hiç unutamadığını anlar onu çok merak ediyorum mesela...kaydirigubbakcemile2
ne oluyor mesela o anda..
sonra ahh seni hiç unutmamışım ben mi deniyor bunun üzerine adam ne diyor? bende mi diyor ama ben evliyim mi diyor?
bunları bilmek hakkım bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?