iSViCRE Paylasim Alani(Tanisma)

kötü haber canim.soyad yetmedi, netten girdim soloturnun telefon rehberine.ev adresi,ni falan tam istiyor eyer sen almancan varsa linkten girip doldur bir gereken yerleri gizli degilse cikar.
Das kostenlose Telefonbuch der Schweiz [tel.search.ch]

Canım bu sitede ben daha önce arama yapmıştım ama ev telefonu veriyo sadece..o numarada eşinin üstüne kayıtlı,biliyorum onu zaten..eşiyle ayrılar..cep telini bulmam lazım..hala arıyorum ben..çok sağol canımmma.s.

Son düzenleyen: Moderatör:
slm arkadaslar bende isvidredenim :)
zürichte yasiyorum
26ima yeni bastim :)
3yasindada kizim var
burda dogdum büyüdüm

arkadaşlar ben istanbuldan merve.isviçrede oturan arkadaşlarla tanışmak isterim isviçre çoook güzel gerçekten çok şanslısınız:)

merhaba nergis.ya kuzey ülkelerine karşı gerçekten bi sempatim var.bir kere karı ve soğuğu seven bi insanım.ayrıca oralardaki düzen sanki başka hiç bi ülkede yok gibi geliyo bana ne bilim soğuk bi ülke olmasına ragmen benı çeken sıcak bi tarafı var.belki ileriye doğru gelebilirim inş kısmet.sen neler yapıyon orda çalışıyon mu eğitimci yazmışın öğretmenmisin bu arad bende öğretmenim fizik öğretmeniyim.

Ben isvicre luzernden meral, herkese merhaba demek istiyorum yeni üyeyim

merhabalar bende isviçrede yaşamak istiyorum bayanlar nasıl gidebilirim iş yeri olan arkadaşlar bana yardımcı olun lütfen nişanlıyım:1hug::1hug:

Arkadaşlar çok imrendim size ne mutlu ,isviçreyi çok beğenir ve merak ederim ,nasıl bir yer?

ben isvicrede dogdum büyüdüm ve burayi cok seviyorum ne yalan söyliim sessiz sakin ve temiz bi yer tavsiye ederim yolun düserse seve seve basimin üstünde yerin var ablacigim bekleriz insallaha.s.

selam kizlar a.s a.s.

ya size bisi sorcam.. ankaraya ucuz ucak bileti nerden bulurum?
internette falan bakiyorumda 800 Fr.'dan asagi degil..:uhm:
Yazin izine gitcem allah nasip kismet ederse... özledim ankarayiiiiii :eek:

selam kizlar a.s a.s.

ya size bisi sorcam.. ankaraya ucuz ucak bileti nerden bulurum?
internette falan bakiyorumda 800 Fr.'dan asagi degil..:uhm:
Yazin izine gitcem allah nasip kismet ederse... özledim ankarayiiiiii :eek:

biz en uygun fiyati hep internetten buluyoruz thy bak bi istersen biz 3 hafta sonra ankaraya gidiyoru786friki kisi ve bebek :emir_bebek:ankaranin neresindensin arkadasim

arkadaşım istanbula gelip istanbuldan otobüsle devam etmeyi göze alırsan easy jete bakmanı tavsiye ederim bir iki ay öncesinden aldığında sudan ucuz oluyor biletler
ama basel den binmen gerekiyor

arkadaşım istanbula gelip istanbuldan otobüsle devam etmeyi göze alırsan easy jete bakmanı tavsiye ederim bir iki ay öncesinden aldığında sudan ucuz oluyor biletler
ama basel den binmen gerekiyor

hmm baselden binerim sorun degil.. zaten olten cevresinde kaliyorum. yani merkez sayilir.. :kahve:
bende ilk öyle düsündümde ama istanbuldan otobüsle ankarayada yolculuk hic cekilmez :1no2:
eniyisi direk ucakla.. bide söyle düsündüm.. istanbuldan bilet alip ankaraya ucsam diye..ama hemen hemen ayni fiyata geliyo.
ya bide temmuz ayinda gidecegim icin sanirim ucuz bilet biraz zor bulurum mirmirmirmir
neyse artik napalim... alacagim sanirim 800-900 fr.:nazar:

X