iSVEC Paylasim Alani(Tanisma)

hevincim nasilsin nasil gidiyor hayat alisabildinmi dil kursu ne oldu gidiyormusun

canim benim msj yeni gordum neolsun turkiyeden geldim 1ay oldu okullar tatil buarada hamileyim 7bucukaylik sanirim gidemiycem kursa ama 3ayda neogrenebilirsinki iste cok sinirlerim bozuluyor dil konusunda bakalim hayirlisi gorusmek uzer by

hayirlisi olsun canim kismet boyleymis, bebeginde hayirli olsun Allah'im saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah darisi bizim basimiza:) cinsiyeti bellimi? erken gitmissin izine hamilelikten dolayimi erken gidip geldin

hayirlisi olsun canim kismet boyleymis, bebeginde hayirli olsun Allah'im saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah darisi bizim basimiza:) cinsiyeti bellimi? erken gitmissin izine hamilelikten dolayimi erken gidip geldin

sagol canm benimdarisi senin basina cinsiyeti erkek isallah eylul ortasind abekliyorum evet hamileliktn dolayi erken gittim turkiyeye ama burdada simdi sikiliyorum herkes turkiyede kimse yok sen nezaman gidiceksin memlekete

amin canim bizde 1 senedir istiyoruz ama henuz tik yok malesef
hayirli olsun Allah anali babali buyutme nasip etsin canim evet herkes izindedir bu simdi ama donerler yavas yavas
ben turkiyeye gidemiyorum bu senede malesef anca kisa norvece dugune gidecem bizim izinde o olacak yani

slm arkadaşlar sizden bi konuda bilgi istiyorum. İsveç veya Danimarkaya aile birleşimi yoluyla gitmek için erkekte askerlik şartı aranıyor mu (29 yaşına girmiş olan için) belgelerde askerlik belgesi geçiyorda bilgilendirirseniz sevinrim

slm bnde isveç/stockholm..yanlız diilsin :)

merhaba, birkaç güne kadar stockholm'e geliyorum milka, bir sorum olacaktı sana, transeksüellerin bir festivali varmış, devam ediyor mu? ya oraya gelince neyle karşılaşacağımı bilmiyorum, yanlış anlaşılmasın lütfen, merakımdan soruyorum çok ilginç geldi de bana. eğer sorun olmazsa birkaç sorum daha var?

herseyin hayirlisi canim benim benimde 1yil sonra oldu isallah enyakin zamanda ailenin yaninda olursun optm byby:1hug::1hug:a.s.

saol canim insallah abimler geldi gittilr bide ben gidebilsem donusu zor oluyo ama ozluyorum
evet herseyin hayirlisi bizde bekliyoruz Allah'im insallah bizede nasip eder

Bakiyorumda norvecliler sarmis burasini!girmemistim daha önce isvec paylasim alani diye..
bende norvecteyim kizlar,baya gelicek var demekki buraya..insl.tanisma imkanlarimiz olur.

Son düzenleme:
Hanımlar Merhaba,
Bende aranıza yeni katıldım,İsveç'te hayatınızın zor ve iyi yanları hakkında ve birde Türkiye'den çalışma izni ve oturumu almak için ,mülakatta istenen evrakları ve sorular hakkında da bilgilendirebilecek olanınız varmı ,şimdiden teşekkürler..:))

norvece gidecek olanlar ne oldu gidebildinizmi

havinciim bu arada bebegin oldumu canim nasilsin nasil gidiyor hayat bende bekliyorum 5 haftalik olduk daha cok yeni :)

norvece gidecek olanlar ne oldu gidebildinizmi

havinciim bu arada bebegin oldumu canim nasilsin nasil gidiyor hayat bende bekliyorum 5 haftalik olduk daha cok yeni :)
:

:Saruboceq: Allah nazardan saklasın seni :Saruboceq:

Tekrardan hayırlı olsun canım :ecrin_bebek:

Ben hala vize bekliyorum ama güzelce arkadaşımızın vizesi çıktı :teytey:
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

Benimkinin çıkmasıda yakındır inşallah, güzelceyle birlikte ucacaz norvece

Bakiyorumda norvecliler sarmis burasini!girmemistim daha önce isvec paylasim alani diye..
bende norvecteyim kizlar,baya gelicek var demekki buraya..insl.tanisma imkanlarimiz olur.

Evet norveçliler sardı burayı, norveç paylaşım alanı olmadıgı için isveçten arkadaşlarla takılıyoruz :lepi:

Dedigin gibi inşallah tanışma imkanımız olur:1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…