tesekkur ederım Rosencim... amin. allah hepimizi mutlu etsin sevdiklerimizden ayırmasın... su an turkıyedeyım.. oturma ıznını beklıyorum. ınsallah en kısa zamanda cıkar. yoksa delı olucam gelmeden. eşimi cok ozluyorum her ay sonu gelıyor buraya ama bır hafta yetmıyor... bımdı esımın hasretını cekıyorum. oralara gelınce annemın babamın hasretını cekecegım...
selam valla bende Antalyalıyım. mart ayında Halmstad'daydım. -8 derece gorduk 2 hafta boyunca kar yagdı... eh bıraz soguk bıze gore.. ama evlerın ıcınde hıssetmıyorsun sogugu... sadece dısarı cıkınca. ama dısarda durmak gerekmıyor zaten cok fazla. alısverısı bıle alısverısmerkezlerınde yapıyorsun.... turkıyeye gore cok daha sakın bır ulke hersey cok daha duzenlı... trafık dıye bır sorun yok. ben cok sevdım... umarım sende seversınben erasmus programıyla isvece gitmeyi düşünüyrm arastırdım ama biras da siz anlatsanız:)ben izmirdeyim burda hiç kar görmedım desem yeridir;soğukmus orası:s
Aranızda norveçten olan varmı? biliyorum burası işveç paylaşım alanı ama norveç için özel paylaşım alanı yok...
bende norveçe gelcem bi kaç aya kadar siz neresindesiniz arkadaşlara.s.
evet aranizda bi ben varim norvecli
bende norveçe gelcem bi kaç aya kadar siz neresindesiniz arkadaşlara.s.
evet aranizda bi ben varim norvecli
kendi kendine beraba canım konuşmamak deyil bi kaç gündür kk ya girme fırsatım olmadı:1no2: bende alesunda gitcem nasip olursa bi kaç aya kadar. sen nezaman gitceksin kısmet olursaa.s.Aramızda biri daha var norveçli tatlım ama kendisi pek konuşmak istemiyor anlamadım nedenini fisfisfis
ben oslodaydim canim canim hangi sehre gideceksin evlilik nedeniylemi gidiyorsun norvece
kendi kendine beraba canım konuşmamak deyil bi kaç gündür kk ya girme fırsatım olmadı:1no2: bende alesunda gitcem nasip olursa bi kaç aya kadar. sen nezaman gitceksin kısmet olursaa.s.