iSVEC Paylasim Alani(Tanisma)

Arkadaşlar Bende Bu Yaz Isvece Geleceğim Fakat Bazi Sorularim Var Isveçte Yaşayanlardan Bilgi Almak Istiyorum

şimdi...stockholm Ile Malmö Arasi Ulaşim Nasil Yapiliyor?
Stockholm Ile Malmö Arasi Otobüs Var Midir?
Uçakla Gitmemek Koşulu Ile Bu Iki şehir Arasi Nasil Gidilip Gelinir?
Eğer Otobüs Varsa Fiyati Ne Kadar 1 Kişi?
Birde 1 Kron Kaç Euro Ya Denk Geliyor Bunuda Açiklarsaniz Sevinirim...
Sevgiler...

Canım bende suanda Turkıye deyım.Aılemle beraber hasret gıderıyorum..30 yıldır buradayım ama hala gurbetlıge alısamadım vatanımı ve aılemı cok özluyorum..ılk zamanlar ekonomık sıkıntılar yuzunden gıdemıyordum ama sımdı her yıl aılemı zıyaret edebılıyorum.Sızınde yazdıgınız gıbı buralarda aıle özlemı oralarda es ve cocuk özlemı..ben yıllardır ortasını bulamadım sız bulursunuz ınsallah.Sıze ısvecte baslıyacagınız yenı yasamınızda esınızle bırlıkte mutluluklar dıleyerek hoşgeldınız diyyorum.a.s.

selam kızlar uzun zaman oldu gelemıyorum... su an antalyadayım ısvecden mısafırlerımız vardı... bır ay boyunca onları gezdırdım 20 kısıyı gezdırmek kolay degıldı valla... gecen ay konsoloslukta mulakata gırdım.. su an evraklarım ısvecteymıs
haber beklıyoruz...

ben erasmus programıyla isvece gitmeyi düşünüyrm arastırdım ama biras da siz anlatsanız:)ben izmirdeyim burda hiç kar görmedım desem yeridir;soğukmus orası:s
selam valla bende Antalyalıyım. mart ayında Halmstad'daydım. -8 derece gorduk 2 hafta boyunca kar yagdı... eh bıraz soguk bıze gore.. ama evlerın ıcınde hıssetmıyorsun sogugu... sadece dısarı cıkınca. ama dısarda durmak gerekmıyor zaten cok fazla. alısverısı bıle alısverısmerkezlerınde yapıyorsun.... turkıyeye gore cok daha sakın bır ulke hersey cok daha duzenlı... trafık dıye bır sorun yok. ben cok sevdım... umarım sende seversın

Merhaba ben isveç stockholm da yaşıyordum 2 yıldır evliyim.İki yıldır türkiyede yaşıyorum şuanda hamileyim fakat isveç'e evlendiğimi beyan etmedim.Şimdi çocukların doğumu için isveç e döneceğim.Eğer konsolosluğa evli olduğumu beyan edersem doğum sırasında sosyal haklarımı kaybedermiyim bu konuyla ilgili fikrinizi bennimle palaşırsanız çok sevinirim.

denzelcim bana özel mesajla ulaş sorunu cevaplayayım canım...

Aramızda biri daha var norveçli tatlım ama kendisi pek konuşmak istemiyor anlamadım nedenini fisfisfis
kendi kendine beraba canım konuşmamak deyil bi kaç gündür kk ya girme fırsatım olmadı:1no2: bende alesunda gitcem nasip olursa bi kaç aya kadar. sen nezaman gitceksin kısmet olursaa.s.

kendi kendine beraba canım konuşmamak deyil bi kaç gündür kk ya girme fırsatım olmadı:1no2: bende alesunda gitcem nasip olursa bi kaç aya kadar. sen nezaman gitceksin kısmet olursaa.s.

Merhaba canımm bende evlilik dolayısıyla norveçe gidicemm ama bizim vizede sorun çıkardılar baya bekledik inşallah siz böle sorunlar yaşamazsınız :1no2: sen ne zaman başvuru yaptın vize için? bide senin özel mesaj sistemin açık degil
açsana tatlım ordan daha rahat görüşürüz...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…