iSVEC Paylasim Alani(Tanisma)

Västra Götaland da yasayan kımse varmı acaba ? Nasil bir yer merak ediyorum ?

ayyyyyyyyyyyyyy canim cok sevindim demistim degilmi saglikli bir sekilde dunyaya etirsin isalah canim bende norvecteydim gecen hafta geldim bebegim oldu 1 ay 20gunluk oldu cok tatli birsey yaaaaaaa herkese nasip etsin rabbim opuyrm seniii

canim benim Allah razi olsun, bebisin hayirli olsun Allah anali babali buyutme nasip etsin saglikla buyut insallah darisi basimiza hayirlisiyla bizde alsak kucagimiza baska ne isterim ki 11 haftalik olduk haftaya bebegimizi gormeye gidecegiz iple cekiyoruz
bende 20 aralikta norvecteyim Allah nasip ederse aileme kavusuyorum dugun yapacagiz daha oncede demistim

guzelce senin adina sevindim vizen cikmis kendi kendine insallah seninkide cikar en kisa zamanda
cilekk yok bu aralar oda bebek bekliyodu son zamnlariydi sanirim dogumu olmustur onunda

ya kızlar lütfen bir şey söyleyin ben kardeşimin yurt dışında çalışmasını istiyorum isveç kon basvursa işçi olark alınırmı herkes çok zor diyor ben basvursam kesin gidermişim çünkü üni mezunuyum işimde genel heryerde aranan bir meslek aa kardeşim işçi fabrikada çalışıyor yurt dışında şartlar daha iyi belki olur diyorum sizce çok mu zor illaki onu orda biriyle mi evlendirmemiz lazım

merhabalar bende isvec stockholmde yasiyorum,stockholmde oturan arkadaslarla tanismak istiyorum

arkadaslar merhaba bende ısvecden gelelı 4 ay falan oldu aslında ankara yasıorum ama babam orda karlstad dıe bı sehırde yasadım 6 ay ama ısvecı sevmedım ben yanı ınsanları ıklımı havası cok soguk her sekılde ınsanları bılee olee benım butun akrabalarım kardesımde ordaa yapamadım tekrar yurduma dondum bence ısvecde yasamakk zor allah kolaylık versın herkeze selamm

selam rosen isvecte oturanlara, sanslisiniz cok güzel bir yer ben 1993 te isvecte yaklasik 2 yil kaldim abimin yaninda su anda berlinde yasiyorum ama isvec her yönden mükemmel bir ülke stocholm kaldim yillar sonrada göteborg 2 ay kaldim kisaca cok güzel umarim sizin günleriniz iyi geciyordur

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım norveçteki arkadaşlarımızla tanışmak isterim.umarım yazarsınız bana

iyi günler nilüfer hanım benim adım esin size izmirden yazıyorum sizde benim gibi arkadaş arıyorsunuz .benim de isveçte ikamet eden nilüfer isminde bir arkadaşım var.ama ne yazıkki adresini değiştirmiş.siz nerede ikamet ediyorsunuz.

Selam nilüfer nasılsın
bende isveçte yaşamak istiyorum yakında evleneceğim iş yeri olan arkadaşlar türkiyeden eleman başvurusunda bulunabiliyormu yardım istiyorum sizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…