iSVEC Paylasim Alani(Tanisma)

hihoyyythihoyyytslm yağmur hanım malmöde ikamet ediyormuşsunuz galiba benim bir arkadaşım oturuyordu tanıyormusunuz diye soracaktım ismi nilüfer avci

selam bayanlar ben de isvecte yasiyorum 5 senedir :) cok memnunum cok sukur.. Borlänge de yasiyorum a.s.

merhaba esin hanim bulabildiniz mi arkadasinizişutarafagittişutarafagitti

Merhabalar,
Ben Ankara'da oturuyorum ve devlet memuruyum. Fakat Nisan'da görevli olarak Danimarka'ya gideceğim. Kopenhag'da Birleşmiş Milletler binasında üç günlük bir toplantıya katılacağım. Daha önce hiç gitmediğim ve bilmediğim bri yer. Nerede kalabilirim, nisan'da nasıl olur nelere dikkat edilmeli? Bna yazabilirseniz çok mutlu olurum..

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım norveçteki arkadaşlarımızla tanışmak isterim.umarım yazarsınız bana

merhaba bende 2,5 yil oncesine kadar norvecte yasiyodum orda dogdum buyudum fransada yasiyorum suan, norvecten bi kac arkadasimiz vardi onlarda yazarlar eminim

oooooooo canim ben geleli 8 sene olacak burali olduk neredeyse bu arada madem kendikendine soylemedi hala vizesini aldi ve geldi daha tanisamadik ama bakalim nezamana kismet

beni unuttunuz anlasilan

bebekten dolayi cok giremiyorum,norvecte yasadigimi hatirliyorsunuz dimi?

Merhabalar.. İsveç, Malmö kentine evlenip geleceğim.. Malmö de yaşayan Türk arkadaşlarla iletişim kurmak; Yaşadığınız yerle ilgili beni bilgilendirirseniz sevinirim; çeşitli kurslar hakkında da geniş bilgi sahibi olmak isterim. Malmö'ye ait her ne varsa En kısa zamanda mesajlarınızı bekliyorumm.. Esen kalın..

merhabalar bende malmö lund da doğdum humleboskolanda okula gitmiştim 91 de ailemin isteğiyle temelli olarak türkiyeye geldik oraları çok fazla özlüyorum:sinifsinif:

Son düzenleme:
aloo kimse yokmu bu foruma kimse uğramıyor artık galiba mafoldumben benim gibi isveçi özleyen yokmu

kizlar merhabalar uzun zamandir giremiyorum bebekten dolayi cok yaramazzzz yeni gelen arkadaslarla tanismak isterim ben malmøden arkadaslar gorusmek uzere alkisalkisalkis

merhaba hevinn aslında bende fazla pc de oturmuyorum fırsat buldukça oturuyorum sendemi isveçde doğdun orada yaşadığın için şanslısınız tabi ki Türkiye bir başka ezan sesiyle,simidiyle a.s ve daha birçok güzellikleriyle ama orada doğmuş ve oraları görmüş biri olarak orada olduğunuz için şanslısınız diyebilirim

mrb kızlar bende artık sizinle olacam bellimi olur belki en kısa zamanda isveçte olurum ...

kızlar biriniz beni ekleyip anlatın yaa 0 dan nasıl gidilir oraya yerlesişilr ?? nişnlımla gtsk ewlnsk falan..önerirmisiniz?

napcaksin kizim burda. buraya gelen burdan kaciyor. Avrupa eskisi gibi degil. Bizde en yakin zamanda turkiyeye döncez esimle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…