- 30 Ekim 2007
- 552
- 26
- 42
canim benim profilime gir sonra özel mesaj gönder yap.. veya cok özel degilse burda yaz bana . sen bilirsinheyecanlandim simdi :roflol:
arkadaşlar oturma izni ne kadar sürede çıkıyor bileniniz varmı? benim eşim isveçli bu oturma izninni hızlandırır mı?...CADIARZU
ayyyyy deli oldum bir türlü sana özel mesaj atamadım hep bir hata oluştu diyor ne kadar melissa varmış sitede böyleleikle öğrendim yaklaşık otuz vardır merak edilecek bir şey degil kendimle ilgili ama burda yazmaya utandımben becerebilirsem atarım sana mesaj canım senin özel mesaj alanın kapalı sorunlar bölümüne yazdım vaktin olursa bak
Hej çok şanslısınız hanımlar sizi çok kıskandım şu an.Ben T ÜRKİYEDEN YAZIYORUM ama bende 16 sene isveçte yaşadım orda doğdum orda okudum ama şu an Türkiyedeyim isveçi yaşadığim yerleri okuduğum okulları çok özledim kesso yu marshan krami bregot u isveç kaşarını da çok özledim neyse şanslısınız oraların kıymetini bilin görüşmek üzere hejda
gurbet gelini mrb tanisiyoruz sanirim seninle beni tanidinmiisvecteyim yeni gelmistim norvecede gelmistim
evet hevinciim bende msj atmistim beni tanidinmi diye ama belkide onu okumadin bilemiyorum nasilsin iyimisin umarim hersey yolundadir
mrb gurbet gelini nasilsin cnm uzun zamandir net pek ilgim kalmadi okula basladim dil okuluna offff kafayi yiycem:uhm:anlamiyorum 1ay oldu uff ya ogrenemiycm herhalde bu dili neyse sen nasilsin bu arada kendine iyi bak cnm gorusmek uzere optma.s.
burasi isvec paylasim alani
Türkiyeden Bişey Isteyen Varmi ?????? Haftaya Geliyorum :d
hevinciim benim icinde gez baktigin yerlere bir kezde benim icin bak orasida benim memleketim sayilir anam babam kardeslerim orda biliyosun bende gurbetteyim ozluyorum =( ama Allah izin veririse onumuzdeki kisa abimin dugunune gidecem bende baya bi zaman var ama bende kendimi oyle teselli ediyorum iste
canim benim pazartesi gunu geldim norvecten ama ben orda inanilmaz sikiliyorum bembeyaz kar vardi okadar soguktuki anlatamamgeczmeye firsatinm olmadi yani isvec daha canli geliyor bana tabiki memlekteinsenağlama senin ozlersin uzuldum ama uzun zaman sonra gitmene isallah enyakin zamanda gidersin canim alla izin verise bende mayis 15turkiyeye gidicem cok sevincliyim seni anliyorum kendine iyi bak gorusmek uzere cok giremiyrm okul biliyorsun cok yoruyor ok cnm bybya.s.a.s.