Slm Rosen Bende Isvecteyim Malmöde Bende Okula Gidiyorum Burada Dil Ogreniyorum Ama Sfi Bitti Simdi Grundläggandeye Basladim Sen Isvecin Neresindesin?
selam kızlar.... EVLENDIM... sımdı oturma ıznını beklıyoruz... ısvecı cok sevdım.. sanırım ben sakın bır hayatı sevdıgım ıcın..
Ah canim hayirli ugurlu olsun..allah bir yastikta kocatsin mutlu olursun insallah.a.s.
slm kızlar bende sızın isvece gelmeden önce tedırgındım ama asagı yukarı 1yıl olucak ben gelelı sıkıntı yasadım elbette ama zamanla cevre edınıyorsunuz ve suan okula gıdıyorum bır sekılde vakıt gecıyor yanı alısmak zorunlulugu var desem olur sanırım neyse kızlar gorusmek uzere malmöde olanlar slmlar görsmek uzere bybyŞeniz
Merhaba ben Emel,araniza yeni katildim,benide araniza alirsaniz cok sevinirim
biraz kendimden bahsedim,,,,17,5 yasindayim doguma buyume isvec/göteborg'da yasiyorum lise 2. sinif ögrencisiyim bölumum Omvårdnad
ve sizin araniza katilmamin nedeni bu yaz evleniyor olmam,deneyimlerinizi benimle paylasirsaniz cok sevinrim, =)
Hevıncim gecen ay Malmödeydim... Bir ay Halmstadda kaldım bır haftada malmöde. Bir ay Türk yemeklerınden mahrum kaldıktan sonra Malmöde ki Sultan Palace ilaç gibi geldi bana... Eşim haber verdı gazetede okumuş. Sanırım Halmstad'a da Açılıyormuş. Oralara Ugrarsan Benden Çok selam Söyle... Kendinize İyi Bakın Saglıkla Kalın.
ben erasmus programıyla isvece gitmeyi düşünüyrm arastırdım ama biras da siz anlatsanız:)ben izmirdeyim burda hiç kar görmedım desem yeridir;soğukmus orası:s