iSVEC Paylasim Alani(Tanisma)

selam kızlar.... EVLENDIM... sımdı oturma ıznını beklıyoruz... ısvecı cok sevdım.. sanırım ben sakın bır hayatı sevdıgım ıcın..

slm bende isvecten peri_kizi 28yasindayim evliyim 1 oglum var 1982 den beri isvecteyim
hepinize sevgiler saygilar

Slm Rosen Bende Isvecteyim Malmöde Bende Okula Gidiyorum Burada Dil Ogreniyorum Ama Sfi Bitti Simdi Grundläggandeye Basladim Sen Isvecin Neresindesin?

Hos geldin canim..anladigim kadariyla isvece yeni gelmissin.Eeee isvecceyi ögrenmek biraz zaman alacak ama ögrenirsin...benim icin buralarda zor olan gurbetlik,özlem.Yillardir hala alisamadim firsatini bulurbulmaz kaciyorum buralardan..sana kolay gelsin.Sevgiler.

Evet arkadaslar "isvecte kimse yokmu " diye konuyu actim ama sizlerle ilgilenemedim kusuruma bakmayin :çok üzgünüm:Bundan sonra insallah tanisir ve guzel guzel sohbetler ederiz.Tekrar hos geldiniz.a.s.:dance:

slm kızlar bende sızın isvece gelmeden önce tedırgındım ama asagı yukarı 1yıl olucak ben gelelı sıkıntı yasadım elbette ama zamanla cevre edınıyorsunuz ve suan okula gıdıyorum bır sekılde vakıt gecıyor yanı alısmak zorunlulugu var desem olur sanırım neyse kızlar gorusmek uzere malmöde olanlar slmlar görsmek uzere bybyŞeniz

arkadaşlar bende isveçe gelicem allah kısmet ederse ama şimdili türkiyedeyim buralara gelirseniz beklerim . bu arada tarot kahve falı bakıyorum :) oraya gelince yada sizler buraya gelirseniz beklerim .

buarada birsen _e var oda şuan isveçte oda bakıyo tarot isterseniz burdan ona ulaşabilirsiniz

ben erasmus programıyla isvece gitmeyi düşünüyrm arastırdım ama biras da siz anlatsanız:)ben izmirdeyim burda hiç kar görmedım desem yeridir;soğukmus orası:s

Merhaba ben Emel,araniza yeni katildim,benide araniza alirsaniz cok sevinirim
biraz kendimden bahsedim,,,,17,5 yasindayim doguma buyume isvec/göteborg'da yasiyorum lise 2. sinif ögrencisiyim bölumum Omvårdnad
ve sizin araniza katilmamin nedeni bu yaz evleniyor olmam,deneyimlerinizi benimle paylasirsaniz cok sevinrim, =)

Ah canim hayirli ugurlu olsun..allah bir yastikta kocatsin mutlu olursun insallah.a.s.

tesekkur ederım Rosencim... amin. allah hepimizi mutlu etsin sevdiklerimizden ayırmasın... su an turkıyedeyım.. oturma ıznını beklıyorum. ınsallah en kısa zamanda cıkar. yoksa delı olucam gelmeden. eşimi cok ozluyorum her ay sonu gelıyor buraya ama bır hafta yetmıyor... bımdı esımın hasretını cekıyorum. oralara gelınce annemın babamın hasretını cekecegım...

Hevıncim gecen ay Malmödeydim... Bir ay Halmstadda kaldım bır haftada malmöde. Bir ay Türk yemeklerınden mahrum kaldıktan sonra Malmöde ki Sultan Palace ilaç gibi geldi bana... Eşim haber verdı gazetede okumuş. Sanırım Halmstad'a da Açılıyormuş. Oralara Ugrarsan Benden Çok selam Söyle... Kendinize İyi Bakın Saglıkla Kalın.

Hoşgeldin Emelcim... Bişey sormak istiyorum çok erken degilmi evlenmek için daha 17.5 yasındasın önunde o kadar uzun bır hayat varkı. ben 29 yasındayım.. evliyim. dunyaya bırdaha gelsem yıne gec evlenırım. once hayatı ogrenmek gerek. Mustakbel damat Türk mü? onunda yası senınkı gıbı mı? Sana evlilikle ve hayatla ilgili verebılegım tek öğut (TABI ALMAK ISTERSEN) sudur kı herzaman ne olursa olsun hayata guzel tarafından bak. Kötü bır gun bıle gecırsen. "yarın daha guzel olacak" de kendıne. ınan umutların tukenmedıgı surece hayat cok guzel... yerimseniben SAĞLICAKLA KAL... Herşey gönlünce olsun.

senın ıcın ugruycamsırnaşık şeycanım nerdeyse 15gunde gdıyorum oraya cok guzel yemeklerı var gorusmek uzere byby:1hug:

ben erasmus programıyla isvece gitmeyi düşünüyrm arastırdım ama biras da siz anlatsanız:)ben izmirdeyim burda hiç kar görmedım desem yeridir;soğukmus orası:s

Merhaba canim...ben yillardir isvecte oturuyorum.Ilk geldigim yillarda burasi cok ama cok suguk olurdu öyleki agzimdan cikan buhar kirpiklerimi dondururdu amaaa simdi öyle soguk ve kar kalmadi ama isvecin yukarilari yine cok soguk.Burasi cok guzel bir ulke..yalanci cennet diyebilirim.Duzenlerini cok guzel kurmuslar tikir tikir isliyor.Insanlar genelde emeginin karsiligini alirkenmaalesef butun dunyada oldugu gibi buradada haklarimiz yavas yavas elimizdenn aliniyor.Bu arada yabanci dusmanligi ve issizligide belirtmeden gecemiyecegim.Sakin korkma buyur gel bekleriz.Bu yazdiklarim benim dusunce ve fikirlerim.a.s.

merhaba arkadaşlar.umarım herkes iyidir.ben yeniyim bu sitede ve tanışmak istiyorum sizlerle.

selamlar.kimse yokmuuuu?

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar mrb uzun zamandır gırmıyorum ama ısallah bundan boyle gorusz yenı arkadaslıklar kurarız gorusmek uzere:enbuyukkk:

Aranızda norveçten olan varmı? biliyorum burası işveç paylaşım alanı ama norveç için özel paylaşım alanı yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…