- 10 Şubat 2019
- 1.035
- 1.003
-
- Konu Sahibi Atesbocegi41
ya benim 8-16 yalan olduSizler ne yaptınız kızlaaaaar
Senin boyun kac canim. Sen de anlat neler yapıyorsun diyetdisinda :)kızlar yağ hücreleri boşaldıkça su ile şişerlermiş. buna ödem deniyor. ödem gidince eksiyi göreceksiniz.
ben dün 58.9 idim bugün 58.5
52 olmam lazım yaaaa
53.8'i görmüş insanım. ramak kalmıştı yazık oldu emeklerime. neyse devam :)
Benim bugün iyi gecmedi. Gezmede bozuldu.Sizler ne yaptınız kızlaaaaar
Güzel bır gun daha gecmis.4. Günden merhabaaaaa
Sabah 8.30
- Gün kilom: 60.0
- Gün kilom: 59,5 (normalde daha fazla gidebilirdi ama ben duraklama döneminde olduğum için 0.5 kilo süper bişey benim açımdan
) - Gün kilom: 59,5 (tartı sinirimi bozmaya başlamadı değil
ama vücudum direniyor olabilir. Yarından sonra 3 günde bir tartılacağım! Zaten önemli olan 13 gün sonundaki kilom, küçük ayrıntılara şimdilik takılmıyorum ) - Gün kilom: 59,1 (bu günden itibaren üç günde bir tartılacağım
)
Bir kupa sade kahve ve bir kesme şeker
İki dilim tam buğday ekmeği
60gr süzme peynir(yağsız diyor aslında ama evde bu vardı)
Öğlen 12.30
100 gram yoğurt
1 elma ve 1 portakal (orjinalinde 1 bardak portakal veya elma suyu diyor ben yemeyi tercih ettim)
Akşam 16.30
1 haşlanmış yumurta
1 tane rendelenmiş havuç
200 gram yağsız peynir(yerken zorlandım marula sarıp üstüne havuç rendesi koyup yedim)
Bugün yorucu bir gündü az yürüdüm
2.5 litre su içtim
11 kat çıktım
6 bin adım atıldı
Bence bulgur pilavı dışında çok da sorun yok fıstık, devam et şakın bırakmaya benim 8-16 yalan oldu
sabah 2 haşlanmış yumurta, peynir, zeytin ve 10 tane badem.
öğlen dayanamadım 1 tabak bulgur pilavı, yoğurt
akşam üstü z. yağlı kereviz
1 avuç kuru üzüm, 1 kuru kayısı
akşam ise biraz peynir ve zeytin.
karbonhidrat almış oldum pilavla, bozuldu. en son yediğimde saat 19.00 du
Ah bu gezmelerBenim bugün iyi gecmedi. Gezmede bozuldu.
Ama aksam yemek yemedim.
Yarin telafi ederim canim.
Günaydın canimAh bu gezmelerolsın canım kaldığın yerden devam asla pes etmiyoruz. Dün resmen nefsimle savaştım önümde neler yediler neler... ama sabahki kilomu düşündüm bu kadar emek var kendine bunh yapamazsın dedim ve geri çevirdim
Dün dünde kaldı unutun geçmişi bugün yeni ve güzel bi gün, başaracağız!!!
günaydın hahaha iyi fikir öyle yap ayyy nasıl da midesi bulanıyormuş :))Benim bugun midem kötüymüş.
Midem ağrıyormuş. Birsey yiyemiyormusum :) ye diyen arkadaslara söyleyeceğim, atlatma cümlesi cümlesibu :)
günaydın helal olsun ya emeklerimize yazık olmasın dimi hedefimizi düşünüp pes etmeyelim :)Ah bu gezmelerolsın canım kaldığın yerden devam asla pes etmiyoruz. Dün resmen nefsimle savaştım önümde neler yediler neler... ama sabahki kilomu düşündüm bu kadar emek var kendine bunh yapamazsın dedim ve geri çevirdim
Dün dünde kaldı unutun geçmişi bugün yeni ve güzel bi gün, başaracağız!!!
bugün sözüm söz. ne güzel herkes motive bugün oleyy :)Bence bulgur pilavı dışında çok da sorun yok fıstık, devam et şakın bırakma
Sabah kahvaltıyı biraz geç yaparsın olur biter
bugün tartılacaktım unuttum neyse.Senin boyun kac canim. Sen de anlat neler yapıyorsun diyetdisinda :)
Devam edelim. Şöyle düşünüyorum. En azindan gram gram olsa da veriyorum. Eski halimden iyiyim.
evet bizde bu azim olduktan sonra:) ben iyi gidiyorum şimdilik. oruç olduğumu farzedince daha kolay oluyor:))Biz bu işi yapıcaz kızlar olacak!! Yapanlar nasıl yapıyo
Kandiliniz mübarek olsun bu arada
Liliyaaa Allah bağışlasın zuzunu
Valla canım çok doğru bi söz dikkat etmek lazım yediklerimizegünaydın helal olsun ya emeklerimize yazık olmasın dimi hedefimizi düşünüp pes etmeyelim :)
bi söz var çok seviyorum: ağızda bir dakika, kalçada ömür boyu:)) ye ye nereye kadar. şöyle incecik olalım da giydiğimiz yakışsın salına salına gezelim :)
Ben de iyi gidiyorum yarın tartılıcam bakalım ne gösterecek tartıevet bizde bu azim olduktan sonra:) ben iyi gidiyorum şimdilik. oruç olduğumu farzedince daha kolay oluyor:))
sizin de mübarek olsun.
sağol canım amin
Ben de 29 yaşındayım, bekarım, öğretmenimKizlar selam alinti yapamadim.
Ben 30 yasindayim, 2 yasinda oglum var.
Öğretmenim.
Burcum yay.
Ağızda 1 dakika, kalcada 1 omur... guzelmis
Sözümü tutuyorum bugün guzel gidiyor.
Oruc gibi takılmak lazim. Zayif insanlar yemek yemeyi unutuyor.
Kilom 63
Boyum 1.63
Hedefim 55 olmak.
Kesin istiyorum bunu cok eminim.
Hergün 3ümüz birbirimize söz verelim.
Sabah ilk işimiz bu olsun. Atesbocegi ve liliya söz veriyorum bugün guzel bitecek.