- 10 Şubat 2019
- 1.035
- 1.003
-
- Konu Sahibi Atesbocegi41
Canım ben sabit kalmışım ama tartı küçük farkları algılamıyor olabilirSende durumlar nasil. Bu diyetin 2.günü daha Zor gibi. Dünden gelen bir aclik var :)
800 gram fena değil ben 1 kilo demiştim ama yaklaşmışımGünaydın
Baslangic 63.9
1.gün 63.1
Canım ben sabit kalmışım ama tartı küçük farkları algılamıyor olabilir
Pes etmek yok benim için önemli olan 15 Mart’ta tartının ne gösterdiği
İlk günler zor oluyor sanırım, ben de iki gündür öğle yemeğini zor ediyorum
Ama zafere giden yolda asla pes etmek yok
Yarin kesin gider. Vucut direniyor olabilir . Aslında her gun tartilmak stres yapip kilo vermeyi engelliyor diye duymustum
15 mart ta ne var canim. Hayirli bir haber mi ,:)
Pes etmek o o 55 bize de gelecek.
800 gram fena değil ben 1 kilo demiştim ama yaklaşmışım
Tartıya her gün çıkmak bazen can sıkıcı olabiliyor
Yarın da tartıldıktan sonra (sabredebilirsem) 3 günde bir tartılıcam
merhaba. hemen hemen aynıyız. ben 54 kiloydum bu sabah 58.9 çıktım:/ aldım başımı gidiyorum. benim de hedefim 52. katılabilirim sana eğer istersen. bugün tam gaz başladım ben.63.3 kilo ile 11.02.2019 da dukan atak başladım.
5 gün atak yapıp 6. Gün sebze ekleyerek eksprese geçiş yaptım.
Bir hafta ekspres tamamladıktan sonra ikinci tura başladım. Su an diyetimin 3. Haftasındayım.
İlk iki hafta 3.1 kilo gitti. Son bir haftada ise zar zor 200 gram verebildim
Diyeti yürüyüş ve Dukan Birası ile destekledim. Yine de fena değil üç haftada 3.3 kilo. Ama durdu gibi, ben de İsveç diyetine geçerek vücudu şaşırtmaya gidicem.
Hedefim 50-52 arası, her gün yaptıklarımı ve yediklerimi burada paylaşacağım.
Yol arkadaşı olmak isteyen varsa çok sevinirim
Hoş geldin.merhaba. hemen hemen aynıyız. ben 54 kiloydum bu sabah 58.9 çıktım:/ aldım başımı gidiyorum. benim de hedefim 52. katılabilirim sana eğer istersen. bugün tam gaz başladım ben.
Merhaba canım hoşgeldin, tabi katıl sevinirimmerhaba. hemen hemen aynıyız. ben 54 kiloydum bu sabah 58.9 çıktım:/ aldım başımı gidiyorum. benim de hedefim 52. katılabilirim sana eğer istersen. bugün tam gaz başladım ben.
Sorun yok ben anladımBenim mesaj karisik olmus
Simdilik guzel gidiyor diyet. Aclik disinda sıkıntıysıkıntıyok :)
Biraz pulbiberle daha guzel olabilir diyecem ama brokoli iste :) ne olabilirkiiiSorun yok ben anladım
Maşallah diyelim, şimdi brokoli yicem haşlanmış! Bunu da başarırsam kendimle gurur duyabilirim
Yedim (çok az bi tuz ekledim malım düşük tansiyon)Biraz pulbiberle daha guzel olabilir diyecem ama brokoli iste :) ne olabilirkiii
Hadi bakalim sana güveniyorum.
Canim tebrik eederim cok güzel menuÜçüncü günün akşamından herkese merhaba
Sabah 8.30
- Gün kilom: 60.0
- Gün kilom: 59,5 (normalde daha fazla gidebilirdi ama ben duraklama döneminde olduğum için 0.5 kilo süper bişey benim açımdan
) - Gün kilom: 59,5 (tartı sinirimi bozmaya başlamadı değil
ama vücudum direniyor olabilir. Yarından sonra 3 günde bir tartılacağım! Zaten önemli olan 13 gün sonundaki kilom, küçük ayrıntılara şimdilik takılmıyorum )
1 kupa sade kahve, 1 kesme şeker ile
Bir dilim tam buğday ekmeği ve 60 gr süzme peynir(orjinalinde yağsız diyor ama evde bu vardı ve miktarı da 15-20 gram daha fazla olabilir)
Öğle 12.30
2 haşlanmış yumurta
Kalın bir dilim salam
Marul salatası limonlu ve zeytinyağlı
Akşam 16.30
200-300 gram arası haşlanmış brokoli
Bir dilim portakal
3 litre su içtim
10 bin adım attım
28 kat çıktım
hoş buldum. yeni vakit bulabildim yazmaya. bozmadan gidiyorsunuz maşallah. ben 8-16 beslenmeye çalışıyorum. bugün biraz zorlandım ama başardım:) bir de karbonhidrat sıfır olmalı.Hoş geldin.
Ates bocegi 3. Günde
Ben 2.gündeyim.
Guzel bir diyet aslinda.
ne güzel kaçamak yok maşallah:)Üçüncü günün akşamından herkese merhaba
Sabah 8.30
- Gün kilom: 60.0
- Gün kilom: 59,5 (normalde daha fazla gidebilirdi ama ben duraklama döneminde olduğum için 0.5 kilo süper bişey benim açımdan
) - Gün kilom: 59,5 (tartı sinirimi bozmaya başlamadı değil
ama vücudum direniyor olabilir. Yarından sonra 3 günde bir tartılacağım! Zaten önemli olan 13 gün sonundaki kilom, küçük ayrıntılara şimdilik takılmıyorum )
1 kupa sade kahve, 1 kesme şeker ile
Bir dilim tam buğday ekmeği ve 60 gr süzme peynir(orjinalinde yağsız diyor ama evde bu vardı ve miktarı da 15-20 gram daha fazla olabilir)
Öğle 12.30
2 haşlanmış yumurta
Kalın bir dilim salam
Marul salatası limonlu ve zeytinyağlı
Akşam 16.30
200-300 gram arası haşlanmış brokoli
Bir dilim portakal
3 litre su içtim
10 bin adım attım
28 kat çıktım
Teşekkürler :) benimki isveç diyeti değil ama destek oluruz en azındanMerhaba canım hoşgeldin, tabi katıl sevinirim
Birlikte olunca daha kolay motive oluyoruz
Gibi gibi dukan mantıgı işte protein ağırlıklıDiyetin mantigini anladigimi düşünüyorum. Öğle ve aksam 200 gr protein yediriyor.
Bende ona gore uyarlama yapıyorum.
Umarim tarti beni üzmez :)
Yarin bi akrabaya gezmeye gidecegiz. O yuzden sadece orda salata türü yiyeceğim.
Kahveyide orda içerim.
Aksam da protein alirim yine.
Teşekkür ederim canım, ben de İsveç’le ikisini bir yapıyorum 8.30 kahvaltı 16.30 akşam yemeği sonra sadece suhoş buldum. yeni vakit bulabildim yazmaya. bozmadan gidiyorsunuz maşallah. ben 8-16 beslenmeye çalışıyorum. bugün biraz zorlandım ama başardım:) bir de karbonhidrat sıfır olmalı.