İsveç diyetine var mısınız?😇

Sende durumlar nasil. Bu diyetin 2.günü daha Zor gibi. Dünden gelen bir aclik var :)
Canım ben sabit kalmışım ama tartı küçük farkları algılamıyor olabilir
Pes etmek yok benim için önemli olan 15 Mart’ta tartının ne gösterdiği
İlk günler zor oluyor sanırım, ben de iki gündür öğle yemeğini zor ediyorum
Ama zafere giden yolda asla pes etmek yok

800 gram fena değil ben 1 kilo demiştim ama yaklaşmışım
Tartıya her gün çıkmak bazen can sıkıcı olabiliyor
Yarın da tartıldıktan sonra (sabredebilirsem) 3 günde bir tartılıcam

Evet benim vücut direniyor ama pes etmek yok,
15 Mart’ta bitiyor İsveç diyetim yani son gün 15 Mart
Benim hedef 50/52 arası kuzum, inanıyorum başaracağız

merhaba. hemen hemen aynıyız. ben 54 kiloydum bu sabah 58.9 çıktım:/ aldım başımı gidiyorum. benim de hedefim 52. katılabilirim sana eğer istersen. bugün tam gaz başladım ben.

merhaba. hemen hemen aynıyız. ben 54 kiloydum bu sabah 58.9 çıktım:/ aldım başımı gidiyorum. benim de hedefim 52. katılabilirim sana eğer istersen. bugün tam gaz başladım ben.
Merhaba canım hoşgeldin, tabi katıl sevinirim
Birlikte olunca daha kolay motive oluyoruz

Biraz pulbiberle daha guzel olabilir diyecem ama brokoli iste :) ne olabilirkiii
Hadi bakalim sana güveniyorum.
Yedim (çok az bi tuz ekledim malım düşük tansiyon)
Ve saçma bi şekilde begendim ama doymadım
Sabah da erken uyanmıştım halsizlik başladı, ufak bi yürüyüş yapıp gelicem (marketleri gezerim)
Enerjim kalırsa akşam egzersiz yaparım belki
Desteğin için teşekkür ederim knka

Üçüncü günün akşamından herkese merhaba
  1. Gün kilom: 60.0
  2. Gün kilom: 59,5 (normalde daha fazla gidebilirdi ama ben duraklama döneminde olduğum için 0.5 kilo süper bişey benim açımdan )
  3. Gün kilom: 59,5 (tartı sinirimi bozmaya başlamadı değil ama vücudum direniyor olabilir. Yarından sonra 3 günde bir tartılacağım! Zaten önemli olan 13 gün sonundaki kilom, küçük ayrıntılara şimdilik takılmıyorum )
Sabah 8.30
1 kupa sade kahve, 1 kesme şeker ile
Bir dilim tam buğday ekmeği ve 60 gr süzme peynir(orjinalinde yağsız diyor ama evde bu vardı ve miktarı da 15-20 gram daha fazla olabilir)

Öğle 12.30
2 haşlanmış yumurta
Kalın bir dilim salam
Marul salatası limonlu ve zeytinyağlı

Akşam 16.30
200-300 gram arası haşlanmış brokoli
Bir dilim portakal

3 litre su içtim
10 bin adım attım
28 kat çıktım

Canim tebrik eederim cok güzel menu

9.00
1 sekerli turk kahvesi

15.00
1 yumurta
1 kase yoğurt
1 porsiyon salçalı lahana haşlama

17.00
5 kasik mercimek çorbası

Acikmazsam birsey yemeyeceğim. Günü kapatmaya calistim bakalim.

Su 3 lt
Çay sekersiz açık

Diyetin mantigini anladigimi düşünüyorum. Öğle ve aksam 200 gr protein yediriyor.
Bende ona gore uyarlama yapıyorum.
Umarim tarti beni üzmez :)
Yarin bi akrabaya gezmeye gidecegiz. O yuzden sadece orda salata türü yiyeceğim.
Kahveyide orda içerim.
Aksam da protein alirim yine.

ne güzel kaçamak yok maşallah:)

Gibi gibi dukan mantıgı işte protein ağırlıklı inşallah dikkat edersin canım güveniyorum sana

hoş buldum. yeni vakit bulabildim yazmaya. bozmadan gidiyorsunuz maşallah. ben 8-16 beslenmeye çalışıyorum. bugün biraz zorlandım ama başardım:) bir de karbonhidrat sıfır olmalı.
Teşekkür ederim canım, ben de İsveç’le ikisini bir yapıyorum 8.30 kahvaltı 16.30 akşam yemeği sonra sadece su
Bugün geçtiyse gerisi daha kolay olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…