- 17 Temmuz 2014
- 771
- 534
- Konu Sahibi Atesbocegi41
- #1.181
kizlar selam herkese oglen yagsiz yogurt ve salam.aksam da 200 gr haslanmis tavuk gogus ve yesil salata yedim. 1 tane meyvem kaldi onu da 1 saate yiyecegim. yarin gorusuruz:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Naptin nasil gidiyor :)günaydın kızlar herkese. suan 1 kesme sekerli kahvemi içiyorum. kendi kendime konusuyorum burda sanki , kimse yokmudur resmen isveç diyeti günlüğüm haline geldi burası
@adriswings sen bu diyeti bir türlü yapamadın galiba! Kaç yorumdur seni görüyorum bu başlık altında. Her defasında, tamam bu sefer yaptı galiba diyorum ancak henüz başladın mı, ne oldu, yani giriş-gelişme-sonuç alamadık
başladım canım ilkinde bire bir uydum 13 gün 7 kilo verdim. diğerlerinin devamı gelemedi. yardımcı olabileceğim bir nokta varsa yardımcı olabilirim. bu başlığın biraz orta sayfalarına ilerlersen 7 kilonun nasıl verildiği yazıyor
Yanlis ama aksamlari 8.30 gihi yedim . Regl oncesi 2 kilo da iyi benceBen geçen hafta 6 gün yaptım bu diyeti ufak tefek kaçamaklarım oldu çünkü tam regl öncesindeydim çok krize girdim yine de pek bozmuş sayılmam. 1 haftada sadece 2 kilo verebildim hatta tam 2 bile değil, net 1.5 diyelim. Sen nasıl verdin 7 kiloyu.
Birde bu diyette çok aç kalıyorsun akşamları zor oluyor, nasıl dayandın?
Ben geçen hafta 6 gün yaptım bu diyeti ufak tefek kaçamaklarım oldu çünkü tam regl öncesindeydim çok krize girdim yine de pek bozmuş sayılmam. 1 haftada sadece 2 kilo verebildim hatta tam 2 bile değil, net 1.5 diyelim. Sen nasıl verdin 7 kiloyu.
Birde bu diyette çok aç kalıyorsun akşamları zor oluyor, nasıl dayandın?
başlıyacakmısın yine
Selam canim. Bende baslayamadim. Yapamadim.kızlar bu diyete başlayan devam eden var mı suan?
Selam canim. Bende baslayamadim. Yapamadim.
Beraber baslayalim mi.
Ben motive olamadim bir türlü baslayamadimgünaydın canım.. ben 9.günümdeyim
bu bittikten sonra farklı bir şey denemeyi düşünüyorum , dukan atak aklıma yatıyor bakalım
şimdilik hersey güzel gidiyor diyetime de sadıktım . inşallah kazasız belasız 14.günün sabahına gelebilirim :))
sen başlarken bende seninle dukan atağa başlarım , ne zaman düşünüyorsun?
Baslayalimmi pazartesi beraber?Ben motive olamadim bir türlü baslayamadim
Hangisine baslayalim.Baslayalimmi pazartesi beraber?