- 10 Şubat 2019
- 1.035
- 1.003
-
- Konu Sahibi Atesbocegi41
tartılalım tabisi de:)) ben hergün tartılıyorum ki:))Ben de iyi gidiyorum yarın tartılıcam bakalım ne gösterecek tartı
Haftada iki kere tartılıcam sabırsızım çünkü
Birlikte tartılalım mııııııı
Benim burcum Koç seninki ne
memnun oldum allah bağışlasın. boylarımız aynıymış. benim burcum akrep.Kizlar selam alinti yapamadim.
Ben 30 yasindayim, 2 yasinda oglum var.
Öğretmenim.
Burcum yay.
Ağızda 1 dakika, kalcada 1 omur... guzelmis
Sözümü tutuyorum bugün guzel gidiyor.
Oruc gibi takılmak lazim. Zayif insanlar yemek yemeyi unutuyor.
Kilom 63
Boyum 1.63
Hedefim 55 olmak.
Kesin istiyorum bunu cok eminim.
Hergün 3ümüz birbirimize söz verelim.
Sabah ilk işimiz bu olsun. Atesbocegi ve liliya söz veriyorum bugün guzel bitecek.
Maşallah kuzum guzel olmus. Aynen ikiside beyaz et sonucta.5. Günün akşamından selamlar...
Bugün kilo bildirimi yok yarın tartılccam inşallah yarın yazarım
Kendime Pazartesi ve Perşembe’yi tartı günü sectim(bugün tartılmadığım için yarın tartılıcam)
Sabah 8.30
Bir adet rendelenmiş havuçlimonlu
Öğle 12.30
200 gram haşlanmış tavuk göğsü(aslında balık var ama tavuk tercih ettim daha severek yiyorum)
Üç adet haşlanmış brokoli
Marul salatası limonlu zeytinyağlı, çok az tuz (normalde yok, düşük tansiyonlu olduğum için attım az bişey)
Akşam 16.30
2 domates
Göbek marul
1 havuç
100 gram salam
75 gram yağsız peynir
Bunlarla salata yaptım az limon ve zeytinyağı ekledim
Normal menüde öğlen için somon veya alabalık haşlaması, üzerine 1 yk eritilmiş tereyağ diyor
Akşamda ise biftek yazıyor ama bugün böyle oldu
3 litre su içtim
8 bin adım attım
14 kat çıktım
ne kadar az kalori. kutluyorum seni:) yarınki kilonu çok merak ediyorum5. Günün akşamından selamlar...
Bugün kilo bildirimi yok yarın tartılccam inşallah yarın yazarım
Kendime Pazartesi ve Perşembe’yi tartı günü sectim(bugün tartılmadığım için yarın tartılıcam)
Sabah 8.30
Bir adet rendelenmiş havuçlimonlu
Öğle 12.30
200 gram haşlanmış tavuk göğsü(aslında balık var ama tavuk tercih ettim daha severek yiyorum)
Üç adet haşlanmış brokoli
Marul salatası limonlu zeytinyağlı, çok az tuz (normalde yok, düşük tansiyonlu olduğum için attım az bişey)
Akşam 16.30
2 domates
Göbek marul
1 havuç
100 gram salam
75 gram yağsız peynir
Bunlarla salata yaptım az limon ve zeytinyağı ekledim
Normal menüde öğlen için somon veya alabalık haşlaması, üzerine 1 yk eritilmiş tereyağ diyor
Akşamda ise biftek yazıyor ama bugün böyle oldu
3 litre su içtim
8 bin adım attım
14 kat çıktım
Bence deMaşallah kuzum guzel olmus. Aynen ikiside beyaz et sonucta.
Memnun oldum kuzutartılalım tabisi de:)) ben hergün tartılıyorum ki:))
burcum akrep :)
Çok başarılı menü ve sporla desteklemişsin süper olmuşne güzel oldu üçümüz ya kimseyi almayalım başka :)
eveeet bugün ne yaptım:
sabah 09.00
2 haşlanmış yumurta
peynir, zeytin ve çay
akşam 5'te yemem gerekiyordu ama dayanamadım saat 15.00'te 1 kase yağsız mercimek çorbası içtim.
3 saat yürüdüm:)
akşam 8'de 5 tane badem yedim.
Ben de merak ediyorummmmm üçümüzün kilosunu daanaa
ne kadar az kalori. kutluyorum seni:) yarınki kilonu çok merak ediyorum
canım o 100 gram salam var ya, hiç iyi değil. listede mi var bu? hiç bir yararı olmayan, aksine çok zararlı bi ürün. bide boş kalori sadece. onun yerine badem ye ne bileyim ceviz falan ye veya peynir ye. nacizane tavsiyem.Bence de
Akşam salatası içime sinmedi ama umarım çok olmamıştır baya çok doydum çünkü
Yarın tartı ne diyecek bakalım
he spor he çocuğu parka götürdüm :)) haşatım çıkmıştı ya eve geldiğimde. uyuyor şimdi neyseki. sağol canım :)Çok başarılı menü ve sporla desteklemişsin süper olmuşTebrik ederim canımm aynen devam
İlk günlerde bir öğünde 200 gram salam vardı ben de kendime göre ekledimcanım o 100 gram salam var ya, hiç iyi değil. listede mi var bu? hiç bir yararı olmayan, aksine çok zararlı bi ürün. bide boş kalori sadece. onun yerine badem ye ne bileyim ceviz falan ye veya peynir ye. nacizane tavsiyem.
Hareketsizlikten iyidirhe spor he çocuğu parka götürdüm :)) haşatım çıkmıştı ya eve geldiğimde. uyuyor şimdi neyseki. sağol canım :)
Tesekkur ederrim canim. Cumlemizin.memnun oldum allah bağışlasın. boylarımız aynıymış. benim burcum akrep.
55 olacaksın kesinlikle. tamam söz verelim. daha okumadım umarım güzel bitmiştir.
vaay harika tebrikler :)Sabah vakit yoktu.
cay, nescafe
Öğle
1 kutu ton baligi yagi süzülmüş
Ara
1 sekerli turk kahvesi
Aksam
1 porsiyon haslanmis tavuk
1 tabak arabası çorbası
Salata
3 yk pilav
Su 2lt
evet yaşasın:)) ben de fox'u izliyorum battaniye altında bi kahve yapasım var:)Ay kizlar bugun hepimizin menüsü guzel olmus.
Ben simdi Yalan dünya dizisinin eski bölümlerini izliyorum. Teve2 kanalinda oynuyor.biraz keyif zamani :)