- 17 Temmuz 2014
- 771
- 534
-
- Konu Sahibi Atesbocegi41
- #1.081
Slm kızlar oruç tan dolayı canım bildirim yapmak istemiyor bugün iftar öncesi 55.6 geldim.
Bekliyorum canım sonuçları.bende reglime az kaldı paylacagim.evet kızlar menu bildirimi yapıyorum (4.günün sabahındayım )
dün sabah 1 fincan kahve + 1 kesme şeker
öğlen haşlanmış tuzsuz ıspanak + 1 küçük domates +1 meyve
Akşam : 2 haslanmıs yumurta + yeşilsalata (1 y.k z.yağlı bol limon ve sirkeli)
Bugün sabah : 1 fincan filtre kahve + 1 kesme şeker
Bugun öğlen ve akşam yemeklerinin yerlerini değiştireceğim , normalde aşağıdaki gibi menu
Öğle: 1 katı yumurta, 1 rendelenmiş havuç, 25 gram yağsız beyaz peynir
Akşam: 2 dilim portakalın suyu, 100 gram yoğurt
fakat ben çalıştıgım için zor oluyor , öğlen yagsız yoğurtla , az portakal suyu (taze sıktırıyorum ) alacagım
Kaçla başladım , güncel kilom 7. gün buraya yazacağım ^-^
canım halsizlik ve baş ağrısı var bende sizde durum nasıl?Selam kızlar Ramazan’da buraya girmeye fırsat olmuyor ya,
Napıyorsunuz bakalım☺
bende aynı durumdayım canım açlıga alışkınız ama galiba susuzluk bizi mahvediyor.Selam canlarım. Bende ramazan münasebetiyle giremiyorum. Yazacak halim yok. Bi elime namaz gecerse şükür. İftardan sonra pert olup yatiyorum. Bende durumlar böyle. Sizlerde nasil.
Oya
Ates bocegi
Adriswings
Ve nickini hatırlamadığım diger arkadaslarim
ben biftek alıyordum ama reglda bida yapıcam 6 gün bu sefer tavukla yapıcam.. ama ondan önce internetten bir diyetisyenin ramazan için verdiği diyeti yapıcam . onuda 7 gün falan yaparım çünkü her gün menü aynı zaman çizergeside vermemişş :)) kilom 63,5 du diyet bittiğinde ama dün hiç yağlı bişe yemememe rağmen(hatta 1000 kalori aldım) bu sabah 64,8'dimtavuk yiyorum canım yağsız tavada baharatla ızgara yapıyorum , sen ^-^
Canım ben biraz önce tsrtildim şükür ,55.3 hedef son 1.2 kilokizlar guncel kilo bildirimi yapin bari atesbocegi ve o oya
ayni durumdan bende muzdaribim fazla su tuketmekten kaynakli oldugunu dusunuyorum ben acikcasi vucut suyun fazlasini tutuyorben biftek alıyordum ama reglda bida yapıcam 6 gün bu sefer tavukla yapıcam.. ama ondan önce internetten bir diyetisyenin ramazan için verdiği diyeti yapıcam . onuda 7 gün falan yaparım çünkü her gün menü aynı zaman çizergeside vermemişş :)) kilom 63,5 du diyet bittiğinde ama dün hiç yağlı bişe yemememe rağmen(hatta 1000 kalori aldım) bu sabah 64,8'dim
bilmiyorum neden böyle oluyor
ben diyet bittiğinden beri çok az su içiyorumayni durumdan bende muzdaribim fazla su tuketmekten kaynakli oldugunu dusunuyorum ben acikcasi vucut suyun fazlasini tutuyor
Canım bende işe yaradı bir gün yapıyorum en az 400 Gr gidiyor kabagida seviyorum.oneririm yani.kızlar günaydın valla dün akşam yemeğine kadar her şey güzel gidiyordu ki biraz kaçamakla tamamladım . 4.günde diyet yandı yanine önerirsiniz ? detoks + pazartesi devam en mantıklısı gibi suan .. kabak detoksu yapan varsa önerirmisiniz işe yarıyormu? biraz vucudu da şaşırtmak istiyorum
günaydın bugün 65,2 çıktım tartıda acayip morelim bozuk üstelik günlük 1000 kaloriyi aşmıyorum.. diyeti keşke yapmasaydım diyorum çünkü 13 gün spor yapsam daha sağlıklı ve güzel verirmişim o kiloyu.. neyse deneyim kazandımm