- 10 Şubat 2019
- 1.035
- 1.003
-
- Konu Sahibi Atesbocegi41
- #1.041
Hayırlı RamazanlarrHepinize hayırlı ramazanlar kızlar, evinize cebinize gönlünüze bereket gelsin...
Zorlanmaz mısın sahurda yogurt yiyerek canım günler uzun dikkat etgünaydın herkese akşam yedim yattım sahurda sadece yogurt ve su ile tutacagım orucumu ben yaklaşık 3 haftadır diyet yapamıyorum yememi kontrol edimiyorum kilo vermenin rahatlığı galiba ama ramazanda en az 3 kilo vermeyi hedefliyorum inşallah. bugün sabah ki kilom 56.6 arife günü 53.6 olacagım inşallah
yok canım ben yemek görmeyim yeter ben yemek yerken kendimi tutabilirsem sorun kalmayacak.Zorlanmaz mısın sahurda yogurt yiyerek canım günler uzun dikkat et
canım bu kadar takma gidecek olan kilo oruçlada gider.günaydınn ben hala 64 kiloyum yine gram eksilmiyor morelim bozuldu diyetin 6.günü bıraksaymışım diyeti 65 kiloydum daha iyiymiş ama neyse bi bugün bide yarın kaldı. diyete başlarken ramazana denk geliceğinini düşünememişim şu an oruçda değilde diyette olduğum için kendimi biraz suçlu hissediyorumama diyeti bırakamadım
İyiymiş ı zaman kuzumyok canım ben yemek görmeyim yeter ben yemek yerken kendimi tutabilirsem sorun kalmayacak.
Sen nasılsın canım tutacak mısın oruç.İyiymiş ı zaman kuzum
Yarın orucunu tutarsın canım moralini bozma Allah affetsingünaydınn ben hala 64 kiloyum yine gram eksilmiyor morelim bozuldu diyetin 6.günü bıraksaymışım diyeti 65 kiloydum daha iyiymiş ama neyse bi bugün bide yarın kaldı. diyete başlarken ramazana denk geliceğinini düşünememişim şu an oruçda değilde diyette olduğum için kendimi biraz suçlu hissediyorumama diyeti bırakamadım
Evet tabi kuzum, Allah kabul ederse niyetliyimSen nasılsın canım tutacak mısın oruç.
Allah kabul etsin inşallah canım.haftaya 3 umizde regliyiz bulussakmi ne yapsakEvet tabi kuzum, Allah kabul ederse niyetliyim
Ben bu mesaji yeni gördüm cok gecmis olsun kuzum simdi nasilsin.Selam Canlar dün merdivenlerden düştüm bileğimin üstüne, çıkmış doktor biley yok dedi yolladı akşama kadar agrıdan ağladım şişti davul gibi. Bi teyzeye gittik çıkmış bu dedi yerine taktı Sağolsun böyle bi acı yok ya
Üstüne çok basma dedi bakım yap dedi bişeyler karıştırıp sürecekmişim vs. Bir ay ağrı hareket yapma dedi verilmiş sadakam varmış
Sağlığımızın kıymetini bilelim valla
inşallah canım benim diyette aynı toparlarız insallah.Hayirli ramazanlar.
Oyacim benim diyet 2 ileri 1 geri gidiyor. Ramazan da asilacam insallah allahim yardim etsin namaz da kilmaya calisalim.orucumuz tam olsun..
allah kabul ertsin cümlemizin kini insallah.Bende emoji koymaya üşeniyorum. Duzduz yazıyorum genelde.
Bu arada bende aksam yeyip yattim. Orucum insallah .