İsveç diyetine var mısınız?😇

ben denedim bunu 1 günde 1 kilo verdiriyor gerçekten , isveçe ne zaman başlayacaksın peki
geri aldırıyor mu peki? isveçe normalde reglda başlicaktım ama 2 gündür ilaç içmek zorunda kaldığım için oruç tutmadım bundan sonra da tutmicam çünkü burası 40 derece (adana) 3 saatten fazla su içmezsen buharlaşıyosun o yüzden istediğim an başlayabilirim aynı anda başlıyalım

hahah anladım canım dikkat edersen aldırmıyor yani vucudunu şaşırtmak için birebir... pazartesi başlayalımmı öyleyse isveçe ?

benim diyet listem bu sanırım 2. 3. günü değiştirilmiş

evet bazı yerlerde değişik veriyorlar listeyi , bende seninkinin tam tersi 2.ve 3.günlerin yerleri değişik uyguladım . Tuz mümkün olabildiğince az kullandım , baharat maksimum. yanlız kırmızı biber cok fazla tüketince alerji yapabiliyor ciltte buna dikkat et.. yarın başlıyoruz o zaman tatlım hazırmısın :) ben malzemelerimi günlük ya da 2-3 günlük alıyordum. bu da insanı motive ediyor. bir de birinin seninle başlaması cok motive ediyor

bende 2. ve 3. günleri seninki gibi uyguladım bunu yazıcıdan çıktı almıştım araya gitmesin diye kullandım bende günlük alıyodum yicekleri hem dışarı çıkıp yürümüş oluyodum

ben her gün buradayımmm siz yoksunuz
ben her gün buradayımmm siz yoksunuz
bende burdayım yazan yok burada bende sadece zayıflayalım da yazıyorum.
günaydın kızlar, aktif diyet yapan ya da diyetine devam eden var mı ?
varsa kimler ? yeni başlayacak olanlar varmı ?
bunların hepsini istiyorum
ben koruma yapıyorum ramazanda dikkat etmeye çalışıyorum canım sen ne yapıyorsun?

iftar öncesi 54.5 sabah 55.5 hangisi doğru kabul edilirse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…