- 17 Temmuz 2014
- 771
- 534
-
- Konu Sahibi Atesbocegi41
- #1.121
isveç diyetine başlicam ama acaba diyorum bunu denesem mi?
geri aldırıyor mu peki? isveçe normalde reglda başlicaktım ama 2 gündür ilaç içmek zorunda kaldığım için oruç tutmadım bundan sonra da tutmicam çünkü burası 40 derece (adana) 3 saatten fazla su içmezsen buharlaşıyosunben denedim bunu 1 günde 1 kilo verdiriyor gerçekten , isveçe ne zaman başlayacaksın peki
geri aldırıyor mu peki? isveçe normalde reglda başlicaktım ama 2 gündür ilaç içmek zorunda kaldığım için oruç tutmadım bundan sonra da tutmicam çünkü burası 40 derece (adana) 3 saatten fazla su içmezsen buharlaşıyosuno yüzden istediğim an başlayabilirim aynı anda başlıyalım
olur başlayalım ama 6 gün yapıcam ben demiştim sen 13 gün mü yapıcaksınnhahah anladım canımdikkat edersen aldırmıyor yani vucudunu şaşırtmak için birebir... pazartesi başlayalımmı öyleyse isveçe ?
olur başlayalım ama 6 gün yapıcam ben demiştim sen 13 gün mü yapıcaksınn
fark etmez pazar da olur :)) ya tavuğu nasıl pişiriyosun anlatır mısın yağsız falan? ben bifteği tamamen fırına atıyordum yağ mağ hiçbir şey olmadanilk 6 gun veriliyor kilolar zaten bakalim ne kadar verdigime goreo zaman malzemelerimizi hazir edelim istersen pazar da olur
fark etmez pazar da olur :)) ya tavuğu nasıl pişiriyosun anlatır mısın yağsız falan? ben bifteği tamamen fırına atıyordum yağ mağ hiçbir şey olmadan
tuz kullanıyor muydun ben hiç kullanmadım baharatben kirmizi et yerine haslanmis tavuk yiyordum tavuk gogsunu haslayip baharatlayarak salatamin uzerine koyuyordum
benim diyet listem bu sanırım 2. 3. günü değiştirilmiş
benim diyet listem bu sanırım 2. 3. günü değiştirilmiş
bende 2. ve 3. günleri seninki gibi uyguladım bunu yazıcıdan çıktı almıştım araya gitmesin diye kullandımevet bazı yerlerde değişik veriyorlar listeyi , bende seninkinin tam tersi 2.ve 3.günlerin yerleri değişik uyguladım . Tuz mümkün olabildiğince az kullandım , baharat maksimum. yanlız kırmızı biber cok fazla tüketince alerji yapabiliyor ciltte buna dikkat et.. yarın başlıyoruz o zaman tatlım hazırmısın :) ben malzemelerimi günlük ya da 2-3 günlük alıyordum. bu da insanı motive ediyor. bir de birinin seninle başlaması cok motive ediyor
ben her gün buradayımmm siz yoksunuzAteş böceği.ozenti.adwis .çağla nerdesiniz?
nasıl gidiyor diyet?ben burdayim.canim.ates bocegi nerde sahidensesimizi duymali (
nasıl gidiyor diyet?
ben her gün buradayımmm siz yoksunuz
bende burdayım yazan yok burada bende sadece zayıflayalım da yazıyorum.ben her gün buradayımmm siz yoksunuz
ben koruma yapıyorum ramazanda dikkat etmeye çalışıyorum canım sen ne yapıyorsun?günaydın kızlar, aktif diyet yapan ya da diyetine devam eden var mı ?
varsa kimler ? yeni başlayacak olanlar varmı ?
bunların hepsini istiyorum
iftar öncesi 54.5 sabah 55.5 hangisi doğru kabul edilirse6 gun yaptık bitirdik biz cagla ile. suan devam edememe sebebim diş çektirdim 20lik. 10 haziranda bir tane daha cektiricem yani o güne kadar vaktim var ^-^ diyet önerilerine açıgım. kaç kilo oldun canım güncel kilon kaç