-
- Konu Sahibi Atesbocegi41
- #1.101
gunaydin canim valla ben cok ihmal ettim diyeti ne yalan soyleyim almiyorumda vermiyorumda 5 kilo uzerime yapisti kaldi sankiKızlar ne oldu Ramazan hedefleri oruç oldu böyle oldu.
bende aynı kilodayım canım verirsin ramazanda metabolizma yavaşladı tuvalete bile çıkamıyorumgunaydin canim valla ben cok ihmal ettim diyeti ne yalan soyleyim almiyorumda vermiyorumda 5 kilo uzerime yapisti kaldi sanki
iradeli diyet kardesleri ariyorum
diyetin ilk günü daha sabah kalkar kalmaz tartıldım 68,2 ydim(not defterine kaydetmişim ben 69 sanıyordum) 13 günün sonunda tartıldığımda 63,9'dum. bu sabahta 66,8'im yani geri aldım (çokta yemedim öyle) diyette hiç kaçamak yapmadığım halde 4 kilo vermem biraz üzdü. bide diyetten sonra nerdeyse hiç su içmedim..reglımda 6günlük yapmayı planlıyorum diyetten sonra 3 ay bekleyin deniyordu ama bu sefer harfiyen değilde daha geniş çaplı yapıcamkaçtan kaça düştün canım toplam olarak isveç diyeti öncesi sonrası ?
diyetin ilk günü daha sabah kalkar kalmaz tartıldım 68,2 ydim(not defterine kaydetmişim ben 69 sanıyordum) 13 günün sonunda tartıldığımda 63,9'dum. bu sabahta 66,8'im yani geri aldım (çokta yemedim öyle) diyette hiç kaçamak yapmadığım halde 4 kilo vermem biraz üzdü. bide diyetten sonra nerdeyse hiç su içmedim..reglımda 6günlük yapmayı planlıyorum diyetten sonra 3 ay bekleyin deniyordu ama bu sefer harfiyen değilde daha geniş çaplı yapıcam
diyetin ilk günü daha sabah kalkar kalmaz tartıldım 68,2 ydim(not defterine kaydetmişim ben 69 sanıyordum) 13 günün sonunda tartıldığımda 63,9'dum. bu sabahta 66,8'im yani geri aldım (çokta yemedim öyle) diyette hiç kaçamak yapmadığım halde 4 kilo vermem biraz üzdü. bide diyetten sonra nerdeyse hiç su içmedim..reglımda 6günlük yapmayı planlıyorum diyetten sonra 3 ay bekleyin deniyordu ama bu sefer harfiyen değilde daha geniş çaplı yapıcam
22sinde reglım.. bu sabahta 66,3 çıktım aç karınla. sen kaçmışsın?ayni donemde baslasak cok iyi olur birbirimizi motive ederiz benim 2 aya yakin olucak biteli birazdan tartilicam ama kotu hissediyorum almis gibi
BEKLİYORUZ TARTIYI AZ SONRA gelemdiayni donemde baslasak cok iyi olur birbirimizi motive ederiz benim 2 aya yakin olucak biteli birazdan tartilicam ama kotu hissediyorum almis gibi
sen 57 civarıydın değilmi canım.60 kizlar
57.7 de bitirmistim diyeti offsen 57 civarıydın değilmi canım.
Biraz dikkat edersen yine ve verirsin canım.yani 2 kilo almisim ama cok fazla dikkat etmedim yalan yok yani dikkat eden bori kesnlikle almaz
Biraz dikkat edersen yine ve verirsin canım.
ben resmen verdiğim kiloları geri aldımselam kızlar nasılsınız bakalım diyetler nasıl gidiyor
ben resmen verdiğim kiloları geri aldım
isveç diyetine başlicam ama acaba diyorum bunu denesem mi?aynı durumdayız tatlım , ne yapacaksın peki varmı kafanda diyet ?